Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

kan tahlilinde en net şekilde çıkıyor idrar belirsiz kalıyor hep benim de aynı tarihler ama dayanmaya çalışıcam
Şuan negatif çatlatmanın etkisi geçmiş idrarda pozitifi görürsem erken kan vercem veremezsem 26sında
canım ne aşamadasın naptın nasıl gidiyor ?
İyi canım transfer oldum sonuç bekliyorum sen neler yaptın

inşallah pozitif olur sonucunuz. kızınızda mı tüp bebekle oldu merak ettim. benim de bir oğlum var 6 yaşında. doğal yolla oldu. ama 5 yıldır 2. bebiş olmuyor. bugün yarın regl olmayı bekliyorum. tüp bebek yaptırmak için.
Amin teşekkür ederim 😊 Evet kızım da tüp bebek. İlk tüp bebekte düşük yaptım, ikinci de kızım oldu. Şimdi üçüncüyü denedik, bekliyoruz. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz ikinci bebeğinize, yaş aralığı da güzel olacak sizinkilerin. Benim kızım 1 yaşında daha, yaşım 37 o yüzden fazla ertelemek istemedim

Şuan negatif çatlatmanın etkisi geçmiş idrarda pozitifi görürsem erken kan vercem veremezsem 26sında

İyi canım transfer oldum sonuç bekliyorum sen neler yaptın
Ay hayırlı olsun canım daha bir transferin bitti hemen direkt transfer yapmışlar şaşırdım bende ocak ayını bekliyorum hala o zaman başlanacakmış tedaviye biliyorsun devlet hastanesi işte

Kodlar bugün 3. Günüm pazartesi 5. Gün embriyosu transfer edilmişti öyle bir bel ağrım var ki kopuyor sanki belim yaşayan var mı 😔
Belinde daha onceden bi rahatsizligin var miydi benim var bu igne benim belimi tetiklemisti canim ne zaman igne vuruncam belim agri artiyordu belki igneler senide etkiliyor olabilir

Hiç bir rahatsızlığım yoktu umarım tutunmaya işarettir ama erken sanırım 😊
Olablir neden olmasin bendede vardi bwl arisi ama belimde sikinti var bide dikkat ettim igne yapinca artti hic bir zamaan bna yormadim zaten erken test yaptim 4.gun silik cikti ama hala tereddut var insallah kandada gormek nasip olur sirasiyla . Kensdini dinleme canim beslenmene dikkat et

Arkadaşlar ilaçlarımı aldım bu akşam 19.00 da başlıyorum.Raporlu 1250₺ tuttu.Rabbim hepimize maddi manevi güç versin ve sonunda kucaklarımız dolsun.Amin.Dualarınızda bana yer verin

Ay hayırlı olsun canım daha bir transferin bitti hemen direkt transfer yapmışlar şaşırdım bende ocak ayını bekliyorum hala o zaman başlanacakmış tedaviye biliyorsun devlet hastanesi işte
Rahimde sıkıntı olmadığı için taze transfer yaptık hayırlısıyla olur inşallah 🤗 darısı sana olsun canımm su gibi geçsin sürecin

Kızlar ben gece uyuyamıyorum sabahta erkenden kalkıyorum. Erkenden derken sabahın 5i... İlaçlardan mı acaba? Yaşayanınız var mı?

Merhabalar bende burada yeniyim 1asilama 1de tup bebek denememiz oldu malesef ikiside negatif sonuclandi😥 drum bulent urmandi ama onda devam etmek istemiyorum mose benhabible yarin gorusmeye gidecegim bilginiz varmidir acaba kendisi hakkinda?? Hepinizin transferlerii sonucu pozitif olsun insallah🙏🙏🙏🙏

Merhabalar bende burada yeniyim 1asilama 1de tup bebek denememiz oldu malesef ikiside negatif sonuclandi😥 drum bulent urmandi ama onda devam etmek istemiyorum mose benhabible yarin gorusmeye gidecegim bilginiz varmidir acaba kendisi hakkinda?? Hepinizin transferlerii sonucu pozitif olsun insallah🙏🙏🙏🙏
kaç yaşındasınız umudunuzu kaybetmeyin

X