Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Benimde transfer dahil bugün 4. Gün bişey hisseden var mı ki? Benim göbeğim ve kalçama vurduğum iğnenin ağrısından başka bişey yok hiç transfer olmamış gibiyim🙄

Bende almanyadayım martta gidicez bizde kuzum inşallah güzel sonuç alırsın ama ben türkiyeyi tercih ettim . Tüp bebek için yaşın tutmuyo
Canım teşekkür ederim inşallah🙏Ben de önce Türkiye’de bir tüp bebek merkeziyle görüşmüştüm. Ama gidip gelmek zor olacak diye burda denedim. Sigorta bütün masrafları karşılıyor. Sadece blastokist ücreti 320 Euro ödedik. Tabi yaşınız tutmuyorsa Almanya’da çok pahalı oluyor. Kendimiz ödesek sadece ilaçlar 2500 Euro tutuyordu. İnşallah gönlünüze göre olur , Türkiye çok iyi bu konuda diyorlar

Canım teşekkür ederim inşallah🙏Ben de önce Türkiye’de bir tüp bebek merkeziyle görüşmüştüm. Ama gidip gelmek zor olacak diye burda denedim. Sigorta bütün masrafları karşılıyor. Sadece blastokist ücreti 320 Euro ödedik. Tabi yaşınız tutmuyorsa Almanya’da çok pahalı oluyor. Kendimiz ödesek sadece ilaçlar 2500 Euro tutuyordu. İnşallah gönlünüze göre olur , Türkiye çok iyi bu konuda diyorlar
Kuzum kendi jinekologum türk doktorları ve tüp bebek merkezleri buraya göre çok çok ilerideler dedi burda 2/3 yaptıran hastasında tutmamış . Sigorta karlılıcak seneye diye istersen bekle burda bi dene ama hastalarım orada yaptıklarında memmun kaldılar burdan farklı ve düzenli özelliklede özeller diyo bakalım .

Kuzum kendi jinekologum türk doktorları ve tüp bebek merkezleri buraya göre çok çok ilerideler dedi burda 2/3 yaptıran hastasında tutmamış . Sigorta karlılıcak seneye diye istersen bekle burda bi dene ama hastalarım orada yaptıklarında memmun kaldılar burdan farklı ve düzenli özelliklede özeller diyo bakalım .
Evet benim doktor da Türkiye daha iyi demişti ama ücretsiz ve 3 deneme hakkı var diye burda denedik. Şansımıza Kızım oldu çok şükür, şimdi de son hakkımızı deniyoruz.Yoksa çok üstün körü yapıyorlar, ne progestan testi ne hormon testi yaptılar şimdi.
inşallah gönlünüze göre kavuşursunuz biran önce bebeğinize

Evet benim doktor da Türkiye daha iyi demişti ama ücretsiz ve 3 deneme hakkı var diye burda denedik. Şansımıza Kızım oldu çok şükür, şimdi de son hakkımızı deniyoruz.Yoksa çok üstün körü yapıyorlar, ne progestan testi ne hormon testi yaptılar şimdi.
inşallah gönlünüze göre kavuşursunuz biran önce bebeğinize
Canım mağlesef . Dün doktorum aynen şunu dedi ne kdar okursak okuyalım türk doktorlarının seviyesine gelemiyoruz . Haklıda baksana sana uygulanmayan atlanılan şeylere bakarsak rabbim ol demiş ve olmuş kızın herşey şanşa gidiyor hastalıklar vs zaten bi sene daha bekliycek sabrım yok . Bi an önce herşeyi atlatmak istiyorum . Doğrusu hakkımızda hayırlısı olsun umarım kızının kardeşi de bi an önce sağlıkla huzurla kavuşursunuz

Yaa bende aynıyım oturamıyorum, yürüyüşüm degisti resmen bi de ayıptır söylemesi aşırı gazım var nasıl geçer acaba işe de gidiyorum çok zorlanıyorum
Bende de vardı ama yediklerime içtiklerime dikkat edince geçti gaz problemi. Akşam onu diyorum evdekilere elim kırıldı bu kadar acı çekmedim bu iğne nasıl bişeymiş böyle diken üstünde oturuyorum resmen
Yaa ne güzel 🤩 ne zaman test yapacaksın

X