- 17 Aralık 2019
- 72
- 64
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.021
Aminnn Rabbim nasip etsin tüm bu yolda çaba harcayanlaraInşaallah hep birlikte doğum için gün sayarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn Rabbim nasip etsin tüm bu yolda çaba harcayanlaraInşaallah hep birlikte doğum için gün sayarız
Canım sen hangisine gittin ?Dr çok önemli bu tedavide canım sen bilirsin yine ama istersen önce ayrıntılı bir araştr yaptrcağn yerin başarı oranı ne diye
BEnimde öyleydi canım :) hatta 3. Gün grip oldum iyice ümidi kesmiştim :)Benimde transfer dahil bugün 4. Gün bişey hisseden var mı ki? Benim göbeğim ve kalçama vurduğum iğnenin ağrısından başka bişey yok hiç transfer olmamış gibiyim
Bendede transfer öncesi bir hafta öncesinden bi boğaz ağrısı bi öksürük ama öksürük bi görsen hapşurma transfer oldum 2 gün sonra geçti ultrason görüntüsü görmesem yapmadılar derimBEnimde öyleydi canım :) hatta 3. Gün grip oldum iyice ümidi kesmiştim :)
Hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallahBendede transfer öncesi bir hafta öncesinden bi boğaz ağrısı bi öksürük ama öksürük bi görsen hapşurma transfer oldum 2 gün sonra geçti ultrason görüntüsü görmesem yapmadılar derim
İnşallah. HayırlısıylaHayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah
Canım teşekkür ederim inşallahBen de önce Türkiye’de bir tüp bebek merkeziyle görüşmüştüm. Ama gidip gelmek zor olacak diye burda denedim. Sigorta bütün masrafları karşılıyor. Sadece blastokist ücreti 320 Euro ödedik. Tabi yaşınız tutmuyorsa Almanya’da çok pahalı oluyor. Kendimiz ödesek sadece ilaçlar 2500 Euro tutuyordu. İnşallah gönlünüze göre olur , Türkiye çok iyi bu konuda diyorlarBende almanyadayım martta gidicez bizde kuzum inşallah güzel sonuç alırsın ama ben türkiyeyi tercih ettim . Tüp bebek için yaşın tutmuyo
Kuzum kendi jinekologum türk doktorları ve tüp bebek merkezleri buraya göre çok çok ilerideler dedi burda 2/3 yaptıran hastasında tutmamış . Sigorta karlılıcak seneye diye istersen bekle burda bi dene ama hastalarım orada yaptıklarında memmun kaldılar burdan farklı ve düzenli özelliklede özeller diyo bakalım .Canım teşekkür ederim inşallahBen de önce Türkiye’de bir tüp bebek merkeziyle görüşmüştüm. Ama gidip gelmek zor olacak diye burda denedim. Sigorta bütün masrafları karşılıyor. Sadece blastokist ücreti 320 Euro ödedik. Tabi yaşınız tutmuyorsa Almanya’da çok pahalı oluyor. Kendimiz ödesek sadece ilaçlar 2500 Euro tutuyordu. İnşallah gönlünüze göre olur , Türkiye çok iyi bu konuda diyorlar
Benim de öyle kalçadaki iğne çok fena ya oturamıyorum bileBenimde transfer dahil bugün 4. Gün bişey hisseden var mı ki? Benim göbeğim ve kalçama vurduğum iğnenin ağrısından başka bişey yok hiç transfer olmamış gibiyim
Evet benim doktor da Türkiye daha iyi demişti ama ücretsiz ve 3 deneme hakkı var diye burda denedik. Şansımıza Kızım oldu çok şükür, şimdi de son hakkımızı deniyoruz.Yoksa çok üstün körü yapıyorlar, ne progestan testi ne hormon testi yaptılar şimdi.Kuzum kendi jinekologum türk doktorları ve tüp bebek merkezleri buraya göre çok çok ilerideler dedi burda 2/3 yaptıran hastasında tutmamış . Sigorta karlılıcak seneye diye istersen bekle burda bi dene ama hastalarım orada yaptıklarında memmun kaldılar burdan farklı ve düzenli özelliklede özeller diyo bakalım .
Raporlu raporsuz ne oluyo canımRaporsuz 6 raporlu 3,502
Canım mağlesef . Dün doktorum aynen şunu dedi ne kdar okursak okuyalım türk doktorlarının seviyesine gelemiyoruz . Haklıda baksana sana uygulanmayan atlanılan şeylere bakarsak rabbim ol demiş ve olmuş kızın herşey şanşa gidiyor hastalıklar vs zaten bi sene daha bekliycek sabrım yok . Bi an önce herşeyi atlatmak istiyorum . Doğrusu hakkımızda hayırlısı olsun umarım kızının kardeşi de bi an önce sağlıkla huzurla kavuşursunuzEvet benim doktor da Türkiye daha iyi demişti ama ücretsiz ve 3 deneme hakkı var diye burda denedik. Şansımıza Kızım oldu çok şükür, şimdi de son hakkımızı deniyoruz.Yoksa çok üstün körü yapıyorlar, ne progestan testi ne hormon testi yaptılar şimdi.
inşallah gönlünüze göre kavuşursunuz biran önce bebeğinize
Raporlu raporsuz ne oluyo canım
Yaa bende aynıyım oturamıyorum, yürüyüşüm degisti resmen bi de ayıptır söylemesi aşırı gazım var nasıl geçer acaba işe de gidiyorum çok zorlanıyorumBenim de öyle kalçadaki iğne çok fena ya oturamıyorum bile
Benimde 14Benim de 14ündeydi transferim aynı zamanlarda sonuç öğrencez hayırlısıyla gelsinler inşallah
İbrahim özdurak canim dr umCanım sen hangisine gittin ?
Özel hasta oluyorRaporlu raporsuz ne oluyo canım
Yani hangi tüp bebek merkezine gittinİbrahim özdurak canim dr um
Bende de vardı ama yediklerime içtiklerime dikkat edince geçti gaz problemi. Akşam onu diyorum evdekilere elim kırıldı bu kadar acı çekmedim bu iğne nasıl bişeymiş böyle diken üstünde oturuyorum resmenYaa bende aynıyım oturamıyorum, yürüyüşüm degisti resmen bi de ayıptır söylemesi aşırı gazım var nasıl geçer acaba işe de gidiyorum çok zorlanıyorum
Yaa ne güzel ne zaman test yapacaksınBenimde 14