- 26 Şubat 2018
- 11.554
- 37.590
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.061
Şuan negatif çatlatmanın etkisi geçmiş idrarda pozitifi görürsem erken kan vercem veremezsem 26sındakan tahlilinde en net şekilde çıkıyor idrar belirsiz kalıyor hep benim de aynı tarihler ama dayanmaya çalışıcam
İyi canım transfer oldum sonuç bekliyorum sen neler yaptıncanım ne aşamadasın naptın nasıl gidiyor ?
Amin teşekkür ederiminşallah pozitif olur sonucunuz. kızınızda mı tüp bebekle oldu merak ettim. benim de bir oğlum var 6 yaşında. doğal yolla oldu. ama 5 yıldır 2. bebiş olmuyor. bugün yarın regl olmayı bekliyorum. tüp bebek yaptırmak için.
Ay hayırlı olsun canım daha bir transferin bitti hemen direkt transfer yapmışlar şaşırdım bende ocak ayını bekliyorum hala o zaman başlanacakmış tedaviye biliyorsun devlet hastanesi işteŞuan negatif çatlatmanın etkisi geçmiş idrarda pozitifi görürsem erken kan vercem veremezsem 26sında
İyi canım transfer oldum sonuç bekliyorum sen neler yaptın
hayırlısı olsun inşallahŞuan negatif çatlatmanın etkisi geçmiş idrarda pozitifi görürsem erken kan vercem veremezsem 26sında
İyi canım transfer oldum sonuç bekliyorum sen neler yaptın
Aynı gün olmuşuz transferi ama bende hiçbir şey yok canımKodlar bugün 3. Günüm pazartesi 5. Gün embriyosu transfer edilmişti öyle bir bel ağrım var ki kopuyor sanki belim yaşayan var mı
Çok ağrım var moralim bozulduAynı gün olmuşuz transferi ama bende hiçbir şey yok canım
Bozma moralini canım belki iyiye işarettir bilemeyiz kiÇok ağrım var moralim bozuldu
Belinde daha onceden bi rahatsizligin var miydi benim var bu igne benim belimi tetiklemisti canim ne zaman igne vuruncam belim agri artiyordu belki igneler senide etkiliyor olabilirKodlar bugün 3. Günüm pazartesi 5. Gün embriyosu transfer edilmişti öyle bir bel ağrım var ki kopuyor sanki belim yaşayan var mı
Hiç bir rahatsızlığım yoktu umarım tutunmaya işarettir ama erken sanırımBelinde daha onceden bi rahatsizligin var miydi benim var bu igne benim belimi tetiklemisti canim ne zaman igne vuruncam belim agri artiyordu belki igneler senide etkiliyor olabilir
Olablir neden olmasin bendede vardi bwl arisi ama belimde sikinti var bide dikkat ettim igne yapinca artti hic bir zamaan bna yormadim zaten erken test yaptim 4.gun silik cikti ama hala tereddut var insallah kandada gormek nasip olur sirasiyla . Kensdini dinleme canim beslenmene dikkat etHiç bir rahatsızlığım yoktu umarım tutunmaya işarettir ama erken sanırım
Rahimde sıkıntı olmadığı için taze transfer yaptık hayırlısıyla olur inşallahAy hayırlı olsun canım daha bir transferin bitti hemen direkt transfer yapmışlar şaşırdım bende ocak ayını bekliyorum hala o zaman başlanacakmış tedaviye biliyorsun devlet hastanesi işte
İsmi ne pekiÖzel benim ki merkez değil
Canım sizin tüp bebek yapma amacınız neydi eşinde veya sende sorun mu vardı ?Yaa bende aynıyım oturamıyorum, yürüyüşüm degisti resmen bi de ayıptır söylemesi aşırı gazım var nasıl geçer acaba işe de gidiyorum çok zorlanıyorum
İbrahim özdurak canımİsmi ne peki
kaç yaşındasınız umudunuzu kaybetmeyinMerhabalar bende burada yeniyim 1asilama 1de tup bebek denememiz oldu malesef ikiside negatif sonuclandidrum bulent urmandi ama onda devam etmek istemiyorum mose benhabible yarin gorusmeye gidecegim bilginiz varmidir acaba kendisi hakkinda?? Hepinizin transferlerii sonucu pozitif olsun insallah
31 yasina girdim artikk umutluyuzda iste her sferinde biraz daha biraz daha koreliyoruz malesefkaç yaşındasınız umudunuzu kaybetmeyin