Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Ben Samsun 19 Mayıs tıp fakültesinde Davut güven de tedavi gördüm canım.
Ne güzel kuzum rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin sen teğenimizden hep haberdar et bizi olurmu hamilelik nasıl geçiyor kaçıncı haftasındasın .. ay çok sevindim vallaha yaahep umut oluyosunuz sayısı düşük morfolojisi az olanlarda kendimi görüyorum bende olucak inşallah diyorum gücüm imkanım gitti yere kadar bende uğraşacağım

Çok şükür dün 15,30 da transferim oldu 2 tane AA kalite embriyo transfer edildi , 3 tane orta kalite embriyoyu dondurduk , hafif hafif evde dolaşıyorum tavsiyesi olan var mı
Dün aynı saatte benim de transferim oldu, hakkımızda hayırlısı olsun. Ben tek embriyo transfer edilsin istedim, 1 yaşında kızım olduğu için.

Ben Almanya’da yaşıyorum, Bielefeld şehrinde, FROG diye bir klinikte tedavi oldum. Kızımda da aynı yerde tedavi olmuştum.
Bende almanyadayım martta gidicez bizde kuzum inşallah güzel sonuç alırsın ama ben türkiyeyi tercih ettim . Tüp bebek için yaşın tutmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…