- 5 Ağustos 2019
- 596
- 1.045
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.001
Ben Samsun 19 Mayıs tıp fakültesinde Davut güven de tedavi gördüm canım.Gözlerim doldu şuan tüylerim diken diken kuzum hamile insanın duası kabul olurmuş bizi dualarından eksik etme aklım hep sizde beni haberdar edin kader arkadaşlarım sayımız aynı derdimiz aynı sen nerde yaptırmıştınnanim
Ne güzel kuzum rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsinBen Samsun 19 Mayıs tıp fakültesinde Davut güven de tedavi gördüm canım.
Dün aynı saatte benim de transferim oldu, hakkımızda hayırlısı olsun. Ben tek embriyo transfer edilsin istedim, 1 yaşında kızım olduğu için.Çok şükür dün 15,30 da transferim oldu 2 tane AA kalite embriyo transfer edildi , 3 tane orta kalite embriyoyu dondurduk , hafif hafif evde dolaşıyorum tavsiyesi olan var mı
Nerde yaptırdınızDün aynı saatte benim de transferim oldu, hakkımızda hayırlısı olsun. Ben tek embriyo transfer edilsin istedim, 1 yaşında kızım olduğu için.
Ben Almanya’da yaşıyorum, Bielefeld şehrinde, FROG diye bir klinikte tedavi oldum. Kızımda da aynı yerde tedavi olmuştum.Nerde yaptırdınız
Çok erken daha en az 9.gün bakmalısınız yani 22 aralıkta.Merhaba hanımlar ilk tüp bebek denemem. 13 Aralıkta transfer oldum. 5.gün embriyosuydu. Bugün gebelik testi yaptım silik bir ikinci çizgi çıktı
Taze transfer ise çatlatma iğnesinin etkisi olabilirMerhaba hanımlar ilk tüp bebek denemem. 13 Aralıkta transfer oldum. 5.gün embriyosuydu. Bugün gebelik testi yaptım silik bir ikinci çizgi çıktı
Taze transfer. Haklısınız beklemekten başka yapacak bir şey yok demek kiTaze transfer ise çatlatma iğnesinin etkisi olabilir
Benim de 14ündeydi transferim aynı zamanlarda sonuç öğrencez hayırlısıyla gelsinler inşallahTaze transfer. Haklısınız beklemekten başka yapacak bir şey yok demek ki
İnşallahBenim de 14ündeydi transferim aynı zamanlarda sonuç öğrencez hayırlısıyla gelsinler inşallah
Evet maalesef çift embriyo yasalardan ötürü koyamadılar sizin çift mi?İnşallahsizin tek embriyo mu
Hayır tek embriyo. Doktorum çift de koyabiliriz dedei ancak çok da istekli değildi Yaştan ve ikiz gebeliklerde oluşan komplikasyonlardan dolayıEvet maalesef çift embriyo yasalardan ötürü koyamadılar sizin çift mi?
Ben çok istedim ama kabul etmedi doktorum da embriyologta hayırlısıyla gelsinler inşallahHayır tek embriyo. Doktorum çift de koyabiliriz dedei ancak çok da istekli değildi Yaştan ve ikiz gebeliklerde oluşan komplikasyonlardan dolayı
Bende almanyadayım martta gidicez bizde kuzum inşallah güzel sonuç alırsın ama ben türkiyeyi tercih ettim . Tüp bebek için yaşın tutmuyoBen Almanya’da yaşıyorum, Bielefeld şehrinde, FROG diye bir klinikte tedavi oldum. Kızımda da aynı yerde tedavi olmuştum.
Sizle aynıyızMerhaba hanımlar ilk tüp bebek denemem. 13 Aralıkta transfer oldum. 5.gün embriyosuydu. Bugün gebelik testi yaptım silik bir ikinci çizgi çıktı
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırızSizle aynıyızbende 13 aralıkta transfer oldum, ayıptır sorması gaz probleminiz var mı
Inşaallah hep birlikte doğum için gün sayarızİnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırızÇok fazla gaz problemim yok ama Crinone Jel çok fazla gaz yapıyor