- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.259
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
32 tane toplanmış ama olgun sayısını bilmiyorumİnşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
32 tane toplanmış ama olgun sayısını bilmiyorumİnşallah canım
Benim e 2 2600 çıkmıştı 13 toplandı canım32 tane toplanmış ama olgun sayısını bilmiyorum
Pcos var mı canım sende içini ferah tut gebelik için 1 tane sağlıklı bile yetiyor güzel düşün güzel olsun inşallah32 tane toplanmış ama olgun sayısını bilmiyorum
Evet benim de ilki yapıldı ama epey ağrı yapıyo yarın ikinci var şimdiden telaşı sardı çözüm bulamadım henüzPregesteron igne kullanan var mı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ama artık kalçam çok ağrımaya başladı igneden sonra hemen işe geldiğim için masaj vs de yapamıyorum aksam buzla yapsam faydası olur mu
Bende uzun zamandır iğne kullanınca benimde artık iğne vurulacak yerim kalmadı. Yürürken otururken kalkarken her şekilde ağrıyor. Dün hemşireye söyledim oda eve gidince sıcak havlu koyun dedi. Denemedim ama Buğün deniyecem. Sizde bir deneyin istersenizPregesteron igne kullanan var mı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ama artık kalçam çok ağrımaya başladı igneden sonra hemen işe geldiğim için masaj vs de yapamıyorum aksam buzla yapsam faydası olur mu
Bende 1 haftadır kullanıyorum hatta birinde hemşire canımı açıtmıştı bastırmama rağmen çok kanadı o tarafım mosmor oldu iki gündür diğer tarafıma vuruluyorum . Diğer taraftali morluğu klinikteki hemşirem iğne vururken gördü çok köyü morarmış küçük bi buz uygulayabilirsin demişti. Uygulamadım çünkü iki gündür vuran hemşire eli çok hafif vururken bile hissetmiyorum sadece sonrasında hafif ağrı oluyor gün boyuPregesteron igne kullanan var mı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ama artık kalçam çok ağrımaya başladı igneden sonra hemen işe geldiğim için masaj vs de yapamıyorum aksam buzla yapsam faydası olur mu
Pcos yok ama rezervimin epey yüksek olduğu söyleniyorPcos var mı canım sende içini ferah tut gebelik için 1 tane sağlıklı bile yetiyor güzel düşün güzel olsun inşallah
Ne kadar güzel canım Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesin inşallahPcos yok ama rezervimin epey yüksek olduğu söyleniyor
Amin inşallah cümlemizeNe kadar güzel canım Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesin inşallah
Mutlaka doktorunuza haber verin, bana doktor gonalf yazdığında bir hastam günde 1kalem vurmuş diye anlatmıştıArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben tedaviye yeni başladım gonal f 450 lik verdi ilk defa kullanacağım için nasıl yapıldığını bilmiyordum 5 gün boyunca 100 lük uygulamam gerekiyordu ben her bir tüpün içinde 100 var sanıyordum bilmediğim için dün hastaneye gidip göbekten vurulduğumda hepsini yani 600 dozluk vuruldum kafayı yicem şimdi tekrar gonal f aldım bu sefer eczaneden de iyice öğrettiler nasıl yapılacağını benim kafama takılan 600 dozluk acaba hiç böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda
Çok ciddi doz almışsınız. Doktorunuza bildirin yenisini yapmadan muhakkak.Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben tedaviye yeni başladım gonal f 450 lik verdi ilk defa kullanacağım için nasıl yapıldığını bilmiyordum 5 gün boyunca 100 lük uygulamam gerekiyordu ben her bir tüpün içinde 100 var sanıyordum bilmediğim için dün hastaneye gidip göbekten vurulduğumda hepsini yani 600 dozluk vuruldum kafayı yicem şimdi tekrar gonal f aldım bu sefer eczaneden de iyice öğrettiler nasıl yapılacağını benim kafama takılan 600 dozluk acaba hiç böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda
Canım tedavinin başında yaptığn icın sorun olmaz da ben yumurta toplamadan 2 gün önce bu hatayı yaptm 225 yapmam gerekirken ben 300 yaptm dr hep böyle devam etmen gerekiyor dozu 225 e düsürürsen yumurtaların söner dedi son dozları hep 300 yaptm o yüzden dikkatli kullan saatlerinede dikkat et canımArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben tedaviye yeni başladım gonal f 450 lik verdi ilk defa kullanacağım için nasıl yapıldığını bilmiyordum 5 gün boyunca 100 lük uygulamam gerekiyordu ben her bir tüpün içinde 100 var sanıyordum bilmediğim için dün hastaneye gidip göbekten vurulduğumda hepsini yani 600 dozluk vuruldum kafayı yicem şimdi tekrar gonal f aldım bu sefer eczaneden de iyice öğrettiler nasıl yapılacağını benim kafama takılan 600 dozluk acaba hiç böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda
Sana nasil uygulaman gerektigini anlatmadilar mi? Tedavinin basinda yuksek doz almissin mutlaka doktoruna Soyle o planlamayi tekrar yapacaktir.Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben tedaviye yeni başladım gonal f 450 lik verdi ilk defa kullanacağım için nasıl yapıldığını bilmiyordum 5 gün boyunca 100 lük uygulamam gerekiyordu ben her bir tüpün içinde 100 var sanıyordum bilmediğim için dün hastaneye gidip göbekten vurulduğumda hepsini yani 600 dozluk vuruldum kafayı yicem şimdi tekrar gonal f aldım bu sefer eczaneden de iyice öğrettiler nasıl yapılacağını benim kafama takılan 600 dozluk acaba hiç böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda
Hiçbir şey olmaz, tüp bebek tedavi sürecinde bir sürü yumurtalıkları uyarıcı ilaç kullandık, bu tür kasılmalar normal diye düşünüyorum.Kızlar transferin 3. Günündeyim hafiften bel ağrım var ara ara da kasık ağrım oluyor inşallah bebeğime birşey olmaz çok korkuyorum
Yaa öyle mi bizde de sperm 4 milyon morfoloji 0 inşallah sen, ben ve isteyen herkes yavrusuna kavuşur.Amin inşallah.Azospremi nedeniyle canın
Canım genelde tutunma olanlarda oluyor bu ağrılar sevin bence ❤Kızlar transferin 3. Günündeyim hafiften bel ağrım var ara ara da kasık ağrım oluyor inşallah bebeğime birşey olmaz çok korkuyorum