Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Benim geçen sene 0.3 idi. İlke tedavimde 5 yumurta oldu. Pgd ye 3 tanesi gitti sağlıklı geldi 2 si transfer oldu 1 i tuttu ama kucağıma alamadım malesef. Geride donmuş 1 embriyo var. Aralık adetimle tekrar başlıyoruz ilaca güncel amh kaç bilmiyorum. Bakılmasını istiyorum öğrenince yazarım.

Canım benim 28ini bekliyorum randevum için. Ben sabırsızım sende benim gibisin gerçekten iple çekiyorum sabredemiyorum ama geçmiyor günler
Sen bide bana sor yarın ürologla görüşmemiz var ben çalışıyor olucam belki eşim tek gidecek ayy şiştim mart bi gelseydi . Ama aklım sende bide naniim vardı o yaptırmıştı test sonucu bekliyordu oda bizimle aynı durumdaydı onada maj attım bakalım umarım bebeği onunladır Bizimkilere abi/abla olur. zaman geçmiyo az kalmış ama kuzum

Canım nanim bebeğinin kalp atışını bile duydu çok şükür. Darısı bizim başımıza inşallah ben ay sonuna gün sayıyorum sen marta gerçekten zaman zor geçiyor birazcik daha sabır lazım bize

Hanimlar cok tesekkur ederim bir sağ bir sol yaptırıyorum, dayanılmayacak gibi değil ama beze oluşmaya başladı giderek zorlaşıyor, tabi tek tutunsun her acıya razıyız ama kolay bir yolunu bulursak da paylaşalım

Oyy gerçektenmi ? Ayy nasıl sevindimmm eabbim nasip eyle bizede böyle güzel anları çok sevindimm .darısı başına kuzum . Bende beklemelerce ahahah

Merhabalar.Ben bugün adet oldum ve adetimin 2veya3 günü tedaviye başlamak için gel demişlerdi.Ben yarın gidicem nasipse.Geçen ayki adet dönemimin 2. Günü hormon testlerim yapıldı.Yarın bana yapılacak olan nedir arkadaşlar?yani tedavinize başlancak demelerinin sebebi ilaçlar filanmı düzenlenicek?bana yardımcı olurmusunuz?

LadyNurr Uykusuz Koala kızlar benim dedikodum dönmüş bakıyorum inşallah bende sizin için böyle konuşurum arkanızdan “oho o arkadaş bebeğin kalp atışını duydu bile” diye hep sizlere dua ediyoruz eşim de bende. Ben ederken eşime diyorum “amin de, inşallah de” diye insan benim basıma gelmez ben anne olamam sanıyor ben hala inanamıyorum kalp atışını duyduk hatta doktor ultrason ekranında minnacık kalbini bile gösterdi. çok değişik ama çok güzel bir duygu Allahım bütün isteyenlere, başta sizlere kızlar, yaşatsın inşallah ama ben tedaviye “bu benim sınavım Allah benim bu yolla çocuk sahibi olmamı istedi ilk seferde olmasa bile imkanımın gücümün yettiği yere kadar gidicem, asla pes etmiycem” demiştim. Hep dua edin inanın. Ben transfer oldu hemen karnımı sevmeye başladım Allahık yardımcınız olsun

Canım vajinal ultrasonla bakılır, rahmine yumurtalarına. Kullanacağın ilk ilaç başlanır. Kullanıp mesela 2 hafta sonra gel der. Tekrar muayene sonra başka bir ilaç. Bu böyle devam eder sonra doktor yumurtalarının 18 mm’ye geldiği zaman çatlatma iğnesi verir. 36 saat önce çatlatma iğnesini vurur, ondan sonra ki bir gün hiç ilaç içmez daha sonrasında yumurta toplamaya çağırılırsın. Sen yumurta toplamadaysan eşin sperm örneği verir ve yumurtalar döllenir ertesi gün kaç tane döllendiğini öğrenebilirsin. 3 ya da 5. Gün transfer ederler. Bu uzun protokol tabii, kısa olanı da var bildiğim kadarıyla. Allah yardımcın olsun inşallah

Amİn,ALLAH razı olsun canım.Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Öyle naif yazmışsın ki çok teşekkür ederim ...

Amİn,ALLAH razı olsun canım.Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Öyle naif yazmışsın ki çok teşekkür ederim ...
Aminnn darısı basına Rica ederim canım benim, hiç korkma dışardan duyduklarına kulak asma sakın. Zaten vurundugun iğnelerin ucu insülin iğnesi gibi. Biraz hormonlardan dolayı iniş çıkışların oluyor ama eşin yardımcı olursa onları da hayırlısıyla atlatırsın güzel haberlerini bekliyoruz

Nanim hayırlı olsun çok sevindim belirti arayalım mı transferden sonra
Sağol canım darısı basına :) hiç aramayın çünkü İnan’ın belirtiler tam olarak 7. Haftada hissediliyor. Bildiğiniz adet belirtileri. Sadece şunu diyebilirim benim en belirgin ve farklı belirtim, transferin 8. Günü sabah yataktan kalkmadan sol kasıgıma öyle bi sancı girmişti ki heralde olmadı dedim. Öyle bi acı hiç bir zaman hissetmemiştim. Normal de adet zamanımda kasık ağrım olmazdı çünkü. Sonra geçti hiç tekrarlamadı. Ertesi gün(9.gün) ben cesaret edip kan testi yaptırdım. Normalde test günüm 12. Gündü. Ama pozitifi gördüm :) 29 çıktı hcg :) hemen doktora yolladım tebrikler dedi :) eşimle hastanenin önünde oturup ağladık :) bütünnn isteyenlere nasip etsin Allahım

Birazcık öyle oldu Yaa ne kadar tatlı maşallah minicik bir kalp büyüyor içinde bir bedende iki can gerçekten mucize Duaların için çok teşekkür ederiz kuzum inşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşar söylediğin gibi bende hep bunun benim sınavım olduğunu düşünüyorum rabbime dua ediyorum inşallah ilkinde olur eğer olmazsa Allah korusun bende gücüm yettiği kadar denemeye devam edeceğim

Oyy gerçektenmi ? Ayy nasıl sevindimmm eabbim nasip eyle bizede böyle güzel anları çok sevindimm .darısı başına kuzum . Bende beklemelerce ahahah
Gerçekten bende çok sevindim dört gözle bekliyordum sonucunu çünkü sorunlarımız neredeyse aynı ve çok şükür pozitif gördü Darısı hepimizin başına canım benim

Ne guzel ❤❤❤ amin insaallah

Gözlerim doldu şuan tüylerim diken diken kuzum hamile insanın duası kabul olurmuş bizi dualarından eksik etme aklım hep sizde beni haberdar edin kader arkadaşlarım sayımız aynı derdimiz aynı sen nerde yaptırmıştın nanim

Çok şükür dün 15,30 da transferim oldu 2 tane AA kalite embriyo transfer edildi , 3 tane orta kalite embriyoyu dondurduk , hafif hafif evde dolaşıyorum tavsiyesi olan var mı
İlk üç gün dikkatli ol hatta hiç kalkma diyebilirim daha sonra ağır kaldırma,uzanma, yorulma. Günde yarım saat yürü, her gün bir dilim ananas ye ve bol su iç hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…