- 31 Ekim 2019
- 444
- 331
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Evet bugün transfer oldu bugün sayılmıyor 10. Gün test günüm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olur inşallah o sevindirici haberi banada paylaşırsınEvet bugün transfer oldu bugün sayılmıyor 10. Gün test günüm:)
Peki canım senin ve eşinin yaşı kaçİnşallah olur inşallah o sevindirici haberi banada paylaşırsın
İnşallah canım güzel haberlerle gelirim:)İnşallah olur inşallah o sevindirici haberi banada paylaşırsın
Ben 25 eşim 26 :)Peki canım senin ve eşinin yaşı kaç
Bende 24 eşim 36 kendi evinde mi kalıyorsun canım annende miBen 25 eşim 26 :)
izMerhaba iyi akşamlar kızlar bizimde başarısız aşılama deneyimi sonrası tüp bebeğe karar verdik doktorum Gaziantep’te Abdullah Göymen. Bugün görüşmeye gittim göbekten ve kalçadan iğne verdi bakalım hayırlısı zorlu bir süreç allah hepimizin gönlüne göre versin
Allahım inşallah hayırlı sonuçlar versin hayırlı bebişler sağlıklı hayırlısıyla inşllah vallahi ben fatma şahinin tüp bebek merkezine gidicem inşallah memnun kalırımBizde Antep’te yaptırıyoruz Sanko ismail Temur umarım güzel olur herşey , Abdullah bey işlemleri hangi hastanede yapıyormuş
iz
Ayy inşallah tutunur inşallah güzel haberi alırsınMerhaba kızlar bugün transferim oldu 3 embriyondan sadece 1 tane kalmış dua ediyorum küçük savaşçım bana tutunsun
Kendi evimdeyim canım kimseye söylemedik bi kaç arkadaş dışında aileler biliyor ben strese girmek istemiyorum habire sorular felaanBende 24 eşim 36 kendi evinde mi kalıyorsun canım annende mi
Hayırlı olsun inşallah tutunur güzel güzel sonuç alırsınız:)Merhaba kızlar bugün transferim oldu 3 embriyondan sadece 1 tane kalmış dua ediyorum küçük savaşçım bana tutunsun
Doğru söylüyosun canım haklısın anlıyorum seniKendi evimdeyim canım kimseye söylemedik bi kaç arkadaş dışında aileler biliyor ben strese girmek istemiyorum habire sorular felaan
Aileleer biliyor yazmışım. Bilmiyor öyle hayırlısı olsun ya her dua vaktine esirdir. Umarım vakti gelmiştir yaşamak nasip olurDoğru söylüyosun canım haklısın anlıyorum seni
Amin amin inşallahAileleer biliyor yazmışım. Bilmiyor öyle hayırlısı olsun ya her dua vaktine esirdir. Umarım vakti gelmiştir yaşamak nasip olur
Amin inşallah allah emeğinizi boşa vermesin inşallah müjdeli haberi güzel haberi alırsınız rabbim hepinizin gönlünce versinHerkese merabalar, bende dün transfer oldum, Rabbim insaallah herkesin emeklerinin karşılığını verir, insallah pozitif sonuçları görür ve sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz
Amin canım inşallah umarım hakkında hayırlısı olur dilerim herşey dilediğin gibi olurMerhaba arkadaşlar,
Hepinizin tedavisi pozitif sonuçlanır inşallah
Benim de Pazartesi günü transferim var, 5. gün embriyosu. 3. Denemem olacak, ilkinde düşük yaptım,ikinci denememden de 1 yaşında bir kızım var. Ama yine de heyacanlıyım. Annelik duygusunu Rabbim dileyen herkese yaşatsın
İnşallah emekleriniz boşa gitmez kızın abla olur. Dondurulmuş embriyo olacak sanırım. Bunlar önceki tedavinden mi yoksa yeniden mi yumurta topladınız?Merhaba arkadaşlar,
Hepinizin tedavisi pozitif sonuçlanır inşallah
Benim de Pazartesi günü transferim var, 5. gün embriyosu. 3. Denemem olacak, ilkinde düşük yaptım,ikinci denememden de 1 yaşında bir kızım var. Ama yine de heyacanlıyım. Annelik duygusunu Rabbim dileyen herkese yaşatsın