- 25 Kasım 2019
- 347
- 472
- 41
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Canım ilerde düşük kalp durma gibi şeyleri bir anlamda önüne geçtiği için söylüyorlar bende yaptırdım inşallah sonucunu bekliyorum her embriyo 5.güne geldi diye sağlıklı olmuyormuş sonuçta yapay bir şekilde yaptırıyoruz laboratuvar ortamındaHanımlar günaydın, dün yumurta toplatma yaptırdım. Bugün merkezden aradılar. Embriyolar oluştu gelişimi takip ediyoruz diyeDaha önce forumda başka bir başlıkta mutlaka genetik test isteyin yazmıştı biri. Sonra sağlıksız embriyolar düşüyor hayal kırıklığı yaşıyoruz boşuna yazmıştı. Bende yapabilir miyiz dedim. Neden istiyorsunuz bir problem mi var doktorunuz mu istedi gibi sorular sordu laboratuvar görevlisi. Sizce yaptırmalı mı? Embriyolara genetik test ne gibi durumlarda yaptırmak gerekiyor?
Eğer önceden gebelik yaşadın düşüğün varsa yaşın ileri ise benim gibi yaptırabilirsin. Ben yaptıracağım.Hanımlar günaydın, dün yumurta toplatma yaptırdım. Bugün merkezden aradılar. Embriyolar oluştu gelişimi takip ediyoruz diyeDaha önce forumda başka bir başlıkta mutlaka genetik test isteyin yazmıştı biri. Sonra sağlıksız embriyolar düşüyor hayal kırıklığı yaşıyoruz boşuna yazmıştı. Bende yapabilir miyiz dedim. Neden istiyorsunuz bir problem mi var doktorunuz mu istedi gibi sorular sordu laboratuvar görevlisi. Sizce yaptırmalı mı? Embriyolara genetik test ne gibi durumlarda yaptırmak gerekiyor?
Süreç karışık değil bence herşeyi akışına bırakın stres yapıp düşünüp birşeyi değiştiremiyoruz öyle Rabbim ne nasip edecek yaşayıp göreceğiz hep birlikte iyi yada kötü herşeye hazırlıklı olup herşeyde bir hayır vardır demek lazımMerhaba ben de ilk denememe başladım süreç biraz karışık olur mu bilmiyorum inşallah diyelim
Amin canım inşallahKızlar bol sağlıklı güzel yumurtalarınız olsun inşallah hakkınızda hayırlısını dilerim rabbimden
Şuan çok şükür sönmediler hemen aynı eski dozumda kullanmaya devam ettim ve opu günümü aldımValla canım ben bir defa yalnışlıkla yüksek doz yapmıştım dr uma söyledim bu kötü bir durum iyi ki haber verdin dedi eğer sonraki gün düşük dozda yapsaydın yumurtaların sönerdi tedavin bi işe yaramazdı dedi dr o yüzden tedavi boyunca hep yalnışlıkla yaptığm yüksek dozda gittim hergün 300 yapıyordum gonalf i
Doktoruna danışmalısın onlar oda sıcaklığında muhafaza edilmeli diye yazıyordu sankiMerhaba gonal f ve merional kullanıyorum dolaba koymuştum donmuş bi sıkıntı olurmu ?
Gonal f buzdolabında saklanmalı buzlukta değil donmaması gerekli merional ise oda sıcaklığındaMerhaba gonal f ve merional kullanıyorum dolaba koymuştum donmuş bi sıkıntı olurmu ?
Merhaba genetiğe gönderdikten sonra sonuç kaç günde geliyor acaba? Ben de yumurta toplandıktan sonra her şey yolunda giderse pgt yaptırmayı düşünüyorumCanım ilerde düşük kalp durma gibi şeyleri bir anlamda önüne geçtiği için söylüyorlar bende yaptırdım inşallah sonucunu bekliyorum her embriyo 5.güne geldi diye sağlıklı olmuyormuş sonuçta yapay bir şekilde yaptırıyoruz laboratuvar ortamında
Yanlış söylüyorsunuz şimdi tekrar prospektüsüne baktım 25 C nin altında oda Sıcaklığında saklanmalı imiş.Gonal f buzdolabında saklanmalı buzlukta değil donmaması gerekli merional ise oda sıcaklığında
Hanımefendi gonal f hiçbir zaman oda sıcaklığında beklemez hangi prospektüsden bahsediyrosunız siz eczaneden alırken yanına neden buzluk veriyorlar düşündünüz mü siz bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin merional oda sıcaklığındadırYanlış söylüyorsunuz şimdi tekrar prospektüsüne baktım 25 C nin altında oda Sıcaklığında saklanmalı imiş.
Siz buzluk ile buzdolabını karıştırıyorsunuz sanırım alın okuyun bakalım nerede saklanıyormuş ? Tedavi görmemişsiniz belli ki insanları yanlış yönlendirmeyinYanlış söylüyorsunuz şimdi tekrar prospektüsüne baktım 25 C nin altında oda Sıcaklığında saklanmalı imiş.
Bana 2 hafta sürer dediler ama bazen 10 günde de gelebiliyormuş laboratuvarın yoğunluğuna göreMerhaba genetiğe gönderdikten sonra sonuç kaç günde geliyor acaba? Ben de yumurta toplandıktan sonra her şey yolunda giderse pgt yaptırmayı düşünüyorum
Bunun için ayrı embriyo başına ücret alıyorlarmış. Siz nerede yaptırdınız ve ne kadar ödediniz?Canım ilerde düşük kalp durma gibi şeyleri bir anlamda önüne geçtiği için söylüyorlar bende yaptırdım inşallah sonucunu bekliyorum her embriyo 5.güne geldi diye sağlıklı olmuyormuş sonuçta yapay bir şekilde yaptırıyoruz laboratuvar ortamında
Ben yolladım ama fiyat için muhasebe yarın arayacakmış her yere göre değişiyormuş fiyatı bazıları bu işi ticarete dökmüş ne diyorlarsa vereceğiz artık benim yaşım küçük ama ngs önemli diye gönderiyorum ilerde üzülmemek adınaBunun için ayrı embriyo başına ücret alıyorlarmış. Siz nerede yaptırdınız ve ne kadar ödediniz?
Evet canım benim de yaşım 36 ve daha önce bir kimyasal gebelik yaşadım. Siz fiyat aldınız mı bununla ilgili?Eğer önceden gebelik yaşadın düşüğün varsa yaşın ileri ise benim gibi yaptırabilirsin. Ben yaptıracağım.
Canım ben Acıbadem de yaptırdım benim de kendiliğinden oluşan kimyasalım var ondan yaptırmak istedim yarın fiyat gelsin söylerimEvet canım benim de yaşım 36 ve daha önce bir kimyasal gebelik yaşadım. Siz fiyat aldınız mı bununla ilgili?
Bana doktor normalde koyarsak %30 ama pgtden sağlıklı gelir koyarsak %65 tutma oranı var dedi ilerde üzülmektense şimdiden üzülmek daha iyi sanırımEvet canım benim de yaşım 36 ve daha önce bir kimyasal gebelik yaşadım. Siz fiyat aldınız mı bununla ilgili?
Teşekkürler ben İstanbul tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Bana verilen fiyat listesinde 1250 dolar gibi bir rakam görünüyor. Umarım yanlış görmüşümdür, böyle uçuk rakamlar değildir. Tedavi fiyatına genetik tanı bizi zorlar açıkcasıCanım ben Acıbadem de yaptırdım benim de kendiliğinden oluşan kimyasalım var ondan yaptırmak istedim yarın fiyat gelsin söylerim