- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Demek ki canım.Ben de genelde lokal anestezi diye arattigimda ege üniversitesi hastaları paylaşım yapmış demekki en çok orada tercih ediliyor. İnşallah çok sağolun hepimizin güzel geçsin
Benimde durumum şuan aynen böyleGüzel gidiyo yumurta baskılama iğnesine de başladım bugün cumartesi tekrar kontrol var opu da pazartesi salı olacak gibi gözüküyo cumartesi netleşcek canım
Bana böyle birşey söylenmedi henüz ama benim çok az yumurtam var bence o yüzden taze de olabilir diye düşünüyorum. Kaç yumurtan oluştu?Benimde durumum şuan aynen böylecumartesi kesinleşecek pazartesi yada salı olacak ama doktor şimdiden bana transfer yapilmasin bu ay dondurulsun dedi sana bu konuda birşey söylediler mı?
Şuan sayılan 10-11 ama toplanan döllenen ve kaliteli aşamasına kaç tanesi gelir bilmiyorum bunlardan 3-4 tanesi küçük çünküBana böyle birşey söylenmedi henüz ama benim çok az yumurtam var bence o yüzden taze de olabilir diye düşünüyorum. Kaç yumurtan oluştu?
Benim sayılan 6 ama boyları güzel hepsinin. İkimiz için de hayırlısı olsun inşallahŞuan sayılan 10-11 ama toplanan döllenen ve kaliteli aşamasına kaç tanesi gelir bilmiyorum bunlardan 3-4 tanesi küçük çünkü
Amin canım inşallahBenim sayılan 6 ama boyları güzel hepsinin. İkimiz için de hayırlısı olsun inşallah
Hadi hayırlı olsun canım kaliteli güzel yumurtaların olsun inşallah.Benim bugün kontrolüm vardı yumurtalarım gerekli büyüklüğe ulaşmış, bir de kana bakalım dedi. Kan verdim sonucunu bekledim ve kana da ok dedi. Cumartesi sabah toplama yaptıracağım. 1 saat önce de çatlatma iğnemi oldum. Çok heyecanlıyım resmen saatleri sayıyorum hiç böyle olacağımı tahmin etmezdim
varikosel olmaması çok iyi. inşallah değerleriniz tüp bebeğe kadar biraz daha yükselir.Elbette nasip işi ama doktor tecrübesi çok önemli gerçekten.İlk muayenesinde bende odadaydım paravanin arkasında muayene ederken doktorun eşime varikosel yok dediğini duydum 2.de odada değildim ama rapor çıkartmak için gitmiştik 2. Kez üroloğa o da kağıda varikosel bulgusu yok yazmış bizde garanti gibi duruyor ama ultrasonla muayene için tekrar gideriz belki.. Kimseye söylemeden bu yola çıkmak çok zor olur ama nasıl başaracaksınız izin konusunda esnek bir kurumdur inşallah. Siz 17 ben 22 Aralıkta olacağım randevum 28 de keşke adet zamanına denk gelse diyordum ama olmadi
Varikosel basit bir operasyon. Yani varikoseli olsaydı eğer belkide sperm artardı diyorum bir yandan ama nasip. Bence izin alırken ne diyeceginizi şimdiden düşünün yeri gelecek gün aşırı kontrol olacakvarikosel olmaması çok iyi. inşallah değerleriniz tüp bebeğe kadar biraz daha yükselir.
benim izin almamda sorun yok, ama izin alırken ne diyeceğimi bilmiyorumzamanı daha var diye rahatım.
yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı beni. ilk denememiz olacağından. hayırlı haberler vereliz umarım tüm arkadaşlar.
Merhaba forumdan tanıştığım bir arkadaşım başlayacak izmirde yaşıyor. Hatta bugün görüşmüşler doktorlaKızlar devlette tüp bebek yaptıran var mı? Erkek infertilitesinden dolayı
Hadi hayırlı olsun canım kaliteli güzel yumurtaların olsun inşallah.ağrın vs var mı yumurtalardan dolayı?
Ben yaptırıyorum şuan ilk tedavi surecindeyimKızlar devlette tüp bebek yaptıran var mı? Erkek infertilitesinden dolayı
Sayı 5 bin olunca aşılama olmadan direk tüp bebek yapılıyormuş. Yıkandığında mı 5 bin olmalı yıkanmadan önce miMerhaba forumdan tanıştığım bir arkadaşım başlayacak izmirde yaşıyor. Hatta bugün görüşmüşler doktorla
Eğer sizin içinde sorun olmazsa sayınız kaçtı tüpe karar verildiBen yaptırıyorum şuan ilk tedavi surecindeyim
Bircok farklı merkezde hep farklı sonuçlar çıktı. Şöyle söyleyeyim 1ccde olan sayı 5-15milyon arasında değişti hep. Asilamalarin birisinde 6milyon diğerinde 7milyondu. Aşılama yapılırken doktor ümit vermedi tüp bebek raporu için yapmamız gerekiyor diye asilama yaptıkEğer sizin içinde sorun olmazsa sayınız kaçtı tüpe karar verildi
Bana da öyle söyledi 5 milyon ve altına direk tüp bebek miş. Bana da aşılama için umut vermedi. Bence tüp bebek yapılmalı dedi. Ama 2. Aşılama şartmış. Boşu boşuna tekrar ilaç kullancaz devlet karşılasın diyeBircok farklı merkezde hep farklı sonuçlar çıktı. Şöyle söyleyeyim 1ccde olan sayı 5-15milyon arasında değişti hep. Asilamalarin birisinde 6milyon diğerinde 7milyondu. Aşılama yapılırken doktor ümit vermedi tüp bebek raporu için yapmamız gerekiyor diye asilama yaptık