Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Ben de genelde lokal anestezi diye arattigimda ege üniversitesi hastaları paylaşım yapmış demekki en çok orada tercih ediliyor. İnşallah çok sağolun hepimizin güzel geçsin
Demek ki canım. Amiin inşallah seninde çok güzel geçer güzel haberlerini bekliyoruz benim tedavim sonuçlanana kadar bu topikteki herkes sonucunu almış olacak

Güzel gidiyo yumurta baskılama iğnesine de başladım bugün cumartesi tekrar kontrol var opu da pazartesi salı olacak gibi gözüküyo cumartesi netleşcek canım
Benimde durumum şuan aynen böyle cumartesi kesinleşecek pazartesi yada salı olacak ama doktor şimdiden bana transfer yapilmasin bu ay dondurulsun dedi sana bu konuda birşey söylediler mı?

Benim bugün kontrolüm vardı yumurtalarım gerekli büyüklüğe ulaşmış, bir de kana bakalım dedi. Kan verdim sonucunu bekledim ve kana da ok dedi. Cumartesi sabah toplama yaptıracağım. 1 saat önce de çatlatma iğnemi oldum. Çok heyecanlıyım resmen saatleri sayıyorum hiç böyle olacağımı tahmin etmezdim

Benimde durumum şuan aynen böyle cumartesi kesinleşecek pazartesi yada salı olacak ama doktor şimdiden bana transfer yapilmasin bu ay dondurulsun dedi sana bu konuda birşey söylediler mı?
Bana böyle birşey söylenmedi henüz ama benim çok az yumurtam var bence o yüzden taze de olabilir diye düşünüyorum. Kaç yumurtan oluştu?

Bana böyle birşey söylenmedi henüz ama benim çok az yumurtam var bence o yüzden taze de olabilir diye düşünüyorum. Kaç yumurtan oluştu?
Şuan sayılan 10-11 ama toplanan döllenen ve kaliteli aşamasına kaç tanesi gelir bilmiyorum bunlardan 3-4 tanesi küçük çünkü

Hadi hayırlı olsun canım kaliteli güzel yumurtaların olsun inşallah. ağrın vs var mı yumurtalardan dolayı?

varikosel olmaması çok iyi. inşallah değerleriniz tüp bebeğe kadar biraz daha yükselir.
benim izin almamda sorun yok, ama izin alırken ne diyeceğimi bilmiyorum zamanı daha var diye rahatım.
yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı beni. ilk denememiz olacağından. hayırlı haberler vereliz umarım tüm arkadaşlar.

Varikosel basit bir operasyon. Yani varikoseli olsaydı eğer belkide sperm artardı diyorum bir yandan ama nasip. Bence izin alırken ne diyeceginizi şimdiden düşünün yeri gelecek gün aşırı kontrol olacak ilk deneme olunca böyle oluyor sanırım heyecan bitmiyor bende. İlk ve son olur inşallah.

Hadi hayırlı olsun canım kaliteli güzel yumurtaların olsun inşallah. ağrın vs var mı yumurtalardan dolayı?

Amin inşallah canım benim.❤ Ağrım yok ama yürürken çok zorlanıyorum bugün. Kasıklarım da baskı var. Vücudum da çok şiş alyansımı bile takamadım bugün.
Sen nasılsın ne durumdasın?

Eğer sizin içinde sorun olmazsa sayınız kaçtı tüpe karar verildi
Bircok farklı merkezde hep farklı sonuçlar çıktı. Şöyle söyleyeyim 1ccde olan sayı 5-15milyon arasında değişti hep. Asilamalarin birisinde 6milyon diğerinde 7milyondu. Aşılama yapılırken doktor ümit vermedi tüp bebek raporu için yapmamız gerekiyor diye asilama yaptık

Dun catlatma iğnesi oldm bugun öğlen cok akıntım oldu ama aksama dogru akıntı kalmadı erken mi çatladı acaba sizin akıntılarınız ne durumda

Bana da öyle söyledi 5 milyon ve altına direk tüp bebek miş. Bana da aşılama için umut vermedi. Bence tüp bebek yapılmalı dedi. Ama 2. Aşılama şartmış. Boşu boşuna tekrar ilaç kullancaz devlet karşılasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…