Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Dikkat et kuzum kendine opu olunca rahatlarsın inşallah Ben randevu günümü bekliyorum daha cook var ay sonunda gideceğim

Evet bizim de öyle oldu, belli olmaz nasipse tutar daha fazla yorulmamis olursunuz. Tüp bebek maliyetli bişey devletin karşılamasi çok önemli tutmasa bile yine yaptırın

Evet bizim de öyle oldu, belli olmaz nasipse tutar daha fazla yorulmamis olursunuz. Tüp bebek maliyetli bişey devletin karşılamasi çok önemli tutmasa bile yine yaptırın
Bu ay dinlencem Ocak'ta aşılama sonra tüp bebek yapılacak.zaten özelde yaptıramam 15-20 milyar arasında tutuyor. Arkadaşım yaptırdı ikizlere hamile. Çok para mecbur 2. Aşılamam olacak doktor umutlu değil yapalım da rapor alalım dedi

İyi akşamlar arkadaşlar 13 yillik evlilik 2 aşı 2 tüp
*1.rahim filmi tüpler açık
*2.rahim filmi kapalı dediler
Eşim vasrikosel ameliyatli ve dna hasarı var
Bu adetimle doktora gidecegim
Bulent tıraş düşünüyorum sizler nereye gidiyorsunuz

Kızlar bugün opu günüm belli oldu pazartesi saat 10 gibi olacak inşallah dua edin kaliteli embriyolarimiz olsun ve transferden sonra sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
Benim de pazartesi 14:30da olcak aynı gidiyoruz hayırlı haberler alalım inşallah
Kızlar bol sağlıklı güzel yumurtalarınız olsun inşallah hakkınızda hayırlısını dilerim rabbimden

Varikosel ameliyatı sonrası artış oldu mu acaba? Erkek infertilitesinde bülent tıraş çok iyi diyorlar hayırlı olsun inşallah tedaviniz umarım bebeğinize kavuşursunuz Bizde de sorun erkek faktörlü 4 milyon sperm var 0 morfoloji Cem Çeliğe randevu aldık nasipse gideceğiz ay sonu. 2 buçuk yıllık evliyiz biz

Valla canım ben bir defa yalnışlıkla yüksek doz yapmıştım dr uma söyledim bu kötü bir durum iyi ki haber verdin dedi eğer sonraki gün düşük dozda yapsaydın yumurtaların sönerdi tedavin bi işe yaramazdı dedi dr o yüzden tedavi boyunca hep yalnışlıkla yaptığm yüksek dozda gittim hergün 300 yapıyordum gonalf i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…