Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Allahım bu sefer kavuştursun inşallah canım çok acılar yaşamışsın neden öyle oluyor anlamıyorum e ozmn ngs vs neden yapılıyor açıklama yapamıyorlar mu neden olduğuna dair
Evet çok acı oldu zaten şu an terapi de alıyorum. Bir neden açıklanamıyor ki kafayı kırdığımız nokta da bu. Gittiğim perinatolog da teslim olun inançlı düşünün dedi. Bilimsel yönden değil de böyle yaklaşmaları da ilginç geliyor.
Ben gebelik öncesi diyetisyene gittim hayatımdan şekeri paketli her şeyi çıkarmıştım. O kadar dikkat ederken geldi çok çok düşük bir olasılık beni buldu işte.
Benim tüp bebekte genetik tanı isteme nedenim ikinci gebeliğimde missed abortus olmuştu onu genetiğe yolladığımızda 45,x turner geldi. Tamamen tesadüfen olmuş bir şeydi ama biz artık riske atmak istemedik bir de ikili üçlü tarama amniyosentez uğraşmayalım diye pgd yaptırmıştık.

Canım doktorlar kendi çaplarında bir neden bulamayınca böyle şeyler söylüyor hani herşey bilime dayalıydı onlar için ne oldu ? İşine geldikleri gibi davranmaları hoşuma gitmiyor insanlar neler yaşıyor psikolojisi bozuluyor sonuçta evlat bu anlayamıyorum gerçekten bu sefer kucağına sağlıkla al inşallah Allahım yardımcın olsun tez zamanda kavuş bebeğine

Bu durumumda doktorum da benimle birlikte mahvoldu. Ben inanıyorum yine bu denemede çok kaliteli yumurtalarım olacak yine hepsi de ngs ten sağlıklı gelecek. Elimizden geleni yapıyoruz sonuçta olumsuz olmaması için bir neden Yok.

Merhaba kızlar ben de perşembe günü başladım. Gonal f 300 vuruluyorum. 4.denemem inşallah bu son olur.

Aynen canım güzel düşünürsek hep güzel olur Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Ben önce toz vuldum hatta yetmedi dr çok pahalı diye gonalf 450 tek vurumluk kalem de aldırdı ikiside buzdolabında sakladım . Kapıtta 25 derece altı diyorda bu ilaçlar içinde yüksek hormonlar var öyle olsa mesela bunlar soğuk zincir ürünleri fazla ürünü eczane götürsen alır ama bu tür ürünleri eczane geri iade edemezsin çünkü senin nasıl sakladığını bilmez . Ama bi femarayı çok rahat iade edebilirsin. Senin tercihin canım ister odada ister buz dolabında . Bak benim transferim transfere bi gün kala iptal oldu normalde progesteron iğne ve jel oda sıcaklığında durması normal ama iptal olunca hemşirem onları buz dolabında muhafaza etmemi istedi . Çünkü benim bulunduğum şehir yazın çok sıcak şuan kış ama evimde sıcak evin sıcaklığını kontrol edemem ki neden bozulmasını riske edeyim . He senin evin nırmal oda sıcaklığıdır ani artışlar olmuyordur bişey demiyorum benim evim normalde 26 derece misafir gelince veya gündüz güneşliyse merkezi ısıtma olduğu için 30 derecelere dayanıyor malesef

Ben alırken hep buzdolabından veriyorlar canım bilemiyorum

Eşimle bana genetik test yapıldı temiz çıktı. Embriyolara yaptırmadık, kendi testlerimiz temiz olunca gerek yokmuş dendi.
Canım bize de tam tersini söylediler bizim genetik testler de temiz çıktı ama tüp olduğu için yapılması gerekiyor bu düşükler vs için dediler

Çok sevindim insallah sımsıkı tutunurlar sonrada saglikla kucagina alirsin Canim benim akrabam tedavi görüyor genetik bir bozukluk var eşinden gelen bir gen mesela bu gibi bir durumda bakılır yani onlar bunun için genetiğe yolluyorlar embriyoyu.

Sulandırdıktan sonra mutlaka dolaba konmalı demişti bana eczacı, hiç açılmadıysa buzdolabı ya da oda fark etmez demişti

Bana da 1000 dolar denildi ama embriyo başına değil de toplam fiyat dedi doktor kaç tane gönderdiğin çok mühim değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…