- 10 Ekim 2017
- 227
- 233
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Yanlış söylüyorsunuz şimdi tekrar prospektüsüne baktım 25 C nin altında oda Sıcaklığında saklanmalı imiş.
Hanımefendi gonal f hiçbir zaman oda sıcaklığında beklemez hangi prospektüsden bahsediyrosunız siz eczaneden alırken yanına neden buzluk veriyorlar düşündünüz mü siz bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin merional oda sıcaklığındadır
Siz buzluk ile buzdolabını karıştırıyorsunuz sanırım alın okuyun bakalım nerede saklanıyormuş ? Tedavi görmemişsiniz belli ki insanları yanlış yönlendirmeyin
Canım valla o kadar yüksekse tanesi çok fazla bende forumlardan bakınca 2 bin TL falan yazıyordu bence o kadarı abartı tedavin hayırla sonuçlansın inşallahTeşekkürler ben İstanbul tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Bana verilen fiyat listesinde 1250 dolar gibi bir rakam görünüyor. Umarım yanlış görmüşümdür, böyle uçuk rakamlar değildir. Tedavi fiyatına genetik tanı bizi zorlar açıkcasıyarın beni de arayacaklar embriyo gelişimine göre bakalım hayırlısı
Aynen canım Ben kalem kullandım 4-5 tane ve eczane bana yanında hep buz aküsü verir buzdolabında saklanır emin olduğum için zaten yazdımHanımlar ikiniz de haklısınız ama bahsettiğiniz gonalfler farklı. Gonalf bir kalem enjektörü var bir de toz hali var. Tozu oda sıcaklığında durabiliyor ama kalem enjektor dolap dışında duramaz eczaneden buz akusuyle verilir.
Diğer arkadaşta demekki toz gonalf varAynen canım Ben kalem kullandım 4-5 tane ve eczane bana yanında hep buz aküsü verir buzdolabında saklanır emin olduğum için zaten yazdım
Ben gonal f in toz halini hiç bilmiyorum hep kalem verdiler banaDiğer arkadaşta demekki toz gonalf var
Beni fiyatıyla ilgili yarın bilgilendirecekler 1250 dolar ne demek ya olur mu hiç bir tanesi 7200 TL yapar iki tanesi 14400 yapar öyleyse ben de yaptırmam bunlar uçmuşlar iyice insanların umutlarını ticarete dökmüşler tamam para için yapıyorsunuz ama bir işin ederi vardır hastaneler abartıyor artıkTeşekkürler ben İstanbul tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Bana verilen fiyat listesinde 1250 dolar gibi bir rakam görünüyor. Umarım yanlış görmüşümdür, böyle uçuk rakamlar değildir. Tedavi fiyatına genetik tanı bizi zorlar açıkcasıyarın beni de arayacaklar embriyo gelişimine göre bakalım hayırlısı
Güncel fiyatları bilmiyorum geçen sene 400 dolar idiEvet canım benim de yaşım 36 ve daha önce bir kimyasal gebelik yaşadım. Siz fiyat aldınız mı bununla ilgili?
Bende toz kullandım ama toz karıştırdığın alkolü var benim eczane verirken buzlarlar verdi 5-6 saat götürür sizi dedi sıcak bu tür ilaçlar için iyi bişey değil mesela benim evim bi bakıyorsun +24 derece bi vakıorsun +30 dereceye çıkıyor bence riske atmamak gerek ki benim hemşiremde eczanede buzdolabında muhafaza edin dediDiğer arkadaşta demekki toz gonalf var
Sakin ol lütfen :)))Hanımefendi gonal f hiçbir zaman oda sıcaklığında beklemez hangi prospektüsden bahsediyrosunız siz eczaneden alırken yanına neden buzluk veriyorlar düşündünüz mü siz bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin merional oda sıcaklığındadır
Bizim klnik ngs fiyatı 365 euro 2019 fiyatı bilgilendirme kağıdında da yazıyor 2350 liraya geliyor odaGüncel fiyatları bilmiyorum geçen sene 400 dolar idi
Benim de ngs yapıldı.Bizim klnik ngs fiyatı 365 euro 2019 fiyatı bilgilendirme kağıdında da yazıyor 2350 liraya geliyor oda
Canım hala iddialaşıyorsun bak birşeyin doğrusu bir tanedir yukardaki arkadaşın yazısına bak o da buzdolabına koymuş toz olduğu halde sana özel gonal f ürettiler demek ki tamam :))))Sakin ol lütfen :)))
Benim aldığım gonalf ler hep oda sıcaklığında idi çok net hatırlıyorum. Geçen sene çatlatma iğnesi için bana Soguk zincir vermişlerdi hatta yılbaşı gecesi olduğu için ona göre plan yapmıştık. İnsanları yanlış yönlendirmem mümkün değil
Canım sen yanlış görmüşsündür ya da farklı birşeyle karıştırıyorsundur bende baktığım kadarıyla 2000-2500 TL arası değişiyor merkezden merkeze tane başınaTeşekkürler ben İstanbul tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Bana verilen fiyat listesinde 1250 dolar gibi bir rakam görünüyor. Umarım yanlış görmüşümdür, böyle uçuk rakamlar değildir. Tedavi fiyatına genetik tanı bizi zorlar açıkcasıyarın beni de arayacaklar embriyo gelişimine göre bakalım hayırlısı
İddialaşmıyorum ben bendeki prospektüsten bahsettim.Canım hala iddialaşıyorsun bak birşeyin doğrusu bir tanedir yukardaki arkadaşın yazısına bak o da buzdolabına koymuş toz olduğu halde sana özel gonal f ürettiler demek ki tamam :))))
Canım tamam bundan önce arkadaş yazmış bunlar da olabilir toz ben ilk defa duydum benimki kalem gonal f o arkadaşınki de öyle olabilir o yüzden yanlış yönlendirme dedim çünkü toz mu kalem mi bilmiyorsun ondan diyorumİddialaşmıyorum ben bendeki prospektüsten bahsettim.
Sayfa 9 madde 5
Ben çok titizleniyorum asla birine sallapati bilgi vermem.Canım tamam bundan önce arkadaş yazmış bunlar da olabilir toz ben ilk defa duydum benimki kalem gonal f o arkadaşınki de öyle olabilir o yüzden yanlış yönlendirme dedim çünkü toz mu kalem mi bilmiyorsun ondan diyorum
Başın sağolsun canım Rabbim sabrını versin inşallah doğumdan sonra bir süre mi var tekrar koydurmak için diğerinden kalan embriyo yok muyduBen çok titizleniyorum asla birine sallapati bilgi vermem.
Ben geçen sene ilk denememde gebe kaldım çok sağlıklı idi bebeğim 9 ay da taşıdım onu ama son anda kalbi durdu öldü. 2 ay önce doğdu şimdi beklemem gereken asgari süre var onu geçirirken zaman kaybetmeyelim yumurta toplayalım dedik.
Sen o yüzden mi pgt yaptıracaksın ben de en son teknoloji ngsymiş onu yaptırcam tüm kromozomlarına bakılıyormuş hata oranı daha düşükmüş 2 tane gönderdim inşallah sağlıklı gelirlerBen çok titizleniyorum asla birine sallapati bilgi vermem.
Ben geçen sene ilk denememde gebe kaldım çok sağlıklı idi bebeğim 9 ay da taşıdım onu ama son anda kalbi durdu öldü. 2 ay önce doğdu şimdi beklemem gereken asgari süre var onu geçirirken zaman kaybetmeyelim yumurta toplayalım dedik.
Benim bu kaybettiğim bebeğim de pgd li idi hatta ngs idi ben bu teknikleri biliyorum hep. Karnımda kalbi durmuş ve biz nedenini bilemiyoruz. Geride donmuş tek embriyom var ancak Yaş var, rezervim de az, rahim anomalisi de var ve ben ilerde ikini çocuğu da düşünüyorum.Sen o yüzden mi pgt yaptıracaksın ben de en son teknoloji ngsymiş onu yaptırcam tüm kromozomlarına bakılıyormuş hata oranı daha düşükmüş 2 tane gönderdim inşallah sağlıklı gelirler
Allahım bu sefer kavuştursun inşallah canım çok acılar yaşamışsın neden öyle oluyor anlamıyorum e ozmn ngs vs neden yapılıyor açıklama yapamıyorlar mu neden olduğuna dairBenim bu kaybettiğim bebeğim de pgd li idi hatta ngs idi ben bu teknikleri biliyorum hep. Karnımda kalbi durmuş ve biz nedenini bilemiyoruz. Geride donmuş tek embriyom var ancak Yaş var, rezervim de az, rahim anomalisi de var ve ben ilerde ikini çocuğu da düşünüyorum.
Sezaryen olmak zorunda kaldığım için 5-6 ay bekleme süresi verdiler.