- 25 Kasım 2019
- 347
- 472
- 41
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Çok teşekkür ederim yanıtınız için şimdi anladım, sayıdan çok kaliteyi etkiliyor o zaman ilaçlar. İlk denemem olduğu için çok hakim değilim kusura bakmayın arkadaşlar inşallah hayırlı sonuçlar alırız hep beraberanladığım kadarıyla geçen ay ilaçsız 20 yumurta demişsiniz tahminimce muayene de dr size yirmi tane saydım dedi folikül benim bi muayenemdede dr 11 folikül saydım demişti gelişmeye hazır ama tabi bunların içinde yumurta var mı kalitelimi bilemem demişti . Tedavi olduğum ay dr 15 yumurta dedi 15 tane de topladı 10 olgun çıktı 7 tane döllendi . Yani bence sayılara takılmayın 12 yumurta az değiş burda 2 tane 1 tane emriyorsu olan insanlar vardı . Tabi bi pco hastası kadar çok yumurtamız yok ama şükür edecek haldeyiz . Bence sayılara değil sonuca odaklanmalısın . Ben bu forumda çok okudum yani tek emriyo ile kalıp bi çok enbriyo ile kalamayan güzel düşün güzel olsun
Çok teşekkür ederim yanıtınız için şimdi anladım, sayıdan çok kaliteyi etkiliyor o zaman ilaçlar. İlk denemem olduğu için çok hakim değilim kusura bakmayın arkadaşlar inşallah hayırlı sonuçlar alırız hep berabanladığım kadarıyla geçen ay ilaçsız 20 yumurta demişsiniz tahminimce muayene de dr size yirmi tane saydım dedi folikül benim bi muayenemdede dr 11 folikül saydım demişti gelişmeye hazır ama tabi bunların içinde yumurta var mı kalitelimi bilemem demişti . Tedavi olduğum ay dr 15 yumurta dedi 15 tane de topladı 10 olgun çıktı 7 tane döllendi . Yani bence sayılara takılmayın 12 yumurta az değiş burda 2 tane 1 tane emriyorsu olan insanlar vardı . Tabi bi pco hastası kadar çok yumurtamız yok ama şükür edecek haldeyiz . Bence sayılara değil sonuca odaklanmalısın . Ben bu forumda çok okudum yani tek emriyo ile kalıp bi çok enbriyo ile kalamayan güzel düşün güzel olsun
anladığım kadarıyla geçen ay ilaçsız 20 yumurta demişsiniz tahminimce muayene de dr size yirmi tane saydım dedi folikül benim bi muayenemdede dr 11 folikül saydım demişti gelişmeye hazır ama tabi bunların içinde yumurta var mı kalitelimi bilemem demişti . Tedavi olduğum ay dr 15 yumurta dedi 15 tane de topladı 10 olgun çıktı 7 tane döllendi . Yani bence sayılara takılmayın 12 yumurta az değiş burda 2 tane 1 tane emriyorsu olan insanlar vardı . Tabi bi pco hastası kadar çok yumurtamız yok ama şükür edecek haldeyiz . Bence sayılara değil sonuca odaklanmalısın . Ben bu forumda çok okudum yani tek emriyo ile kalıp bi çok enbriyo ile kalamayan güzel düşün güzel olsun
Her aşama yıpratıcı emin olama moalini bozma sakınDondurulmuş a karşı değilim ama birden onu da söyleyince şok oldum herşeyde bir hayır vardır bakalım bekleyeceğim şehir dışından geliyorum birkaç gündür burada kalıyorum ya yıpratıcı oluyor süreç
merhabalar. ben de aralık ayında tüp bebek yaptıracam. geçen ay aşılama denedik tutmadı. eşimin morfoloji ve ileri hareket 0. biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi. tedaviniz hayırlı olsun.Merhaba ben aralıkta ilk tüp bebek denememe başlayacağım inşallah ve aralık ayında tedaviye başlayacak olanlar burada toplanırsak süreç hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz. Benim gibi ilk deneyenler veya daha önce denemiş olanlar merak ettiklerimizi soralım benim merak ettiğim konu benim gibi sorunu erkek faktörü olan var mı bizde sorun sperm az morfoloji 0 bu şekilde sorunu olanların eşlerine ne gibi bir tedavi uygulandı, tüp bebeğe başlama süreleri uzadı mı yoksa ilk adetle başladılar mı, iğne kullanmak zor mu, opu zorlu bir süreç mi, kaç embriyonuz oluştu? Aklımda bu tarz sorular var. Allah hepimizi yavrularına kavuştursun hayırlısı ile inşallah.
Sperm sayısı kaçtı acaba bizde toplam 4 milyon hicbir doktor aşılama önermedi dün heyet raporu için hastaneye gittik ve bi doktor ilk defa neden tüp bebek diye sordu. Acaba bizim gibi olup aşılama ile sonuç alan olmuş mudur? Ben bizim için tüp bebeğin daha iyi sonuç vereceğine eminim sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallah. Nerede tedavi göreceksiniz?merhabalar. ben de aralık ayında tüp bebek yaptıracam. geçen ay aşılama denedik tutmadı. eşimin morfoloji ve ileri hareket 0. biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi. tedaviniz hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim yanıtınız için şimdi anladım, sayıdan çok kaliteyi etkiliyor o zaman ilaçlar. İlk denemem olduğu için çok hakim değilim kusura bakmayın arkadaşlar inşallah hayırlı sonuçlar alırız hep beraberanladığım kadarıyla geçen ay ilaçsız 20 yumurta demişsiniz tahminimce muayene de dr size yirmi tane saydım dedi folikül benim bi muayenemdede dr 11 folikül saydım demişti gelişmeye hazır ama tabi bunların içinde yumurta var mı kalitelimi bilemem demişti . Tedavi olduğum ay dr 15 yumurta dedi 15 tane de topladı 10 olgun çıktı 7 tane döllendi . Yani bence sayılara takılmayın 12 yumurta az değiş burda 2 tane 1 tane emriyorsu olan insanlar vardı . Tabi bi pco hastası kadar çok yumurtamız yok ama şükür edecek haldeyiz . Bence sayılara değil sonuca odaklanmalısın . Ben bu forumda çok okudum yani tek emriyo ile kalıp bi çok enbriyo ile kalamayan güzel düşün güzel olsun
Ben 9.cu gün olcamSelam kızlar nasılsınız? Opu kaçıncı gün oldunuz acaba??
Baya erkenmiş benim yarın 8inci günüm var kontrol bakalımBen 9.cu gün olcam
Rahim hazırlanıyor ortalama adetin 17-20 günlerinde transfer oluyor emriyonun kaçıncı gün olduğuna bağlı olarak. Benim 18. Günü transfer olacaktı olmadı . Sanırım bu ayda aynısı olur diye tahmin ediyorumKızlar bilginiz var mı dondurulmusta aynı süreçlerden mi geçiyoruz sadece yumurta büyütme olmuyor yine 13-14 günde transfer mı oluyor???
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahRahim hazırlanıyor ortalama adetin 17-20 günlerinde transfer oluyor emriyonun kaçıncı gün olduğuna bağlı olarak. Benim 18. Günü transfer olacaktı olmadı . Sanırım bu ayda aynısı olur diye tahmin ediyorum
şişli memorialle ataşehir memorial in lab aynı mi acaba.ben de ataşehir memorial e gidiyorum.lab hakkında.cok bilgim yokBahceci umut altunizade cem celik cok ovuyorlar.instagramini incele istersen bayagi tedbirli ince eleme sık dokuma ile yaklasiyormus vakalara ama hasta ile doktor arasinda elektirik de onemli. Ben sisli memorial da yaptiriyorum. Turkiyenin en iyi laboratuvara sahip merkezlerinden diyorlar. Tabi birazda nasip kismet bu isler.
her ay farklı oluyor geçen ay yumurta gorunmemeis olsa bile önümüzdeki aylarda mutlaka bulunur.tecrubeyle sabitMrb canm banada gecen yil amh yapildi 0.38 cikti acilen tup bebek dendi baslayamamistim gecen yil 3 4 tanede olsa yumurtam vardi bu yil baslamak icon gittim acibadem bulent tiras drum muaynede hic yumurta bulunamadi sanirim gec kaldim aralik basinda prp yapilacak ins olumlu yanit alirim hic vakit kaybetme derim cunku ben gecen yil tup bebek tedavisinde kullanilan destek vitaminlerle yumurta gelistirici ilacla 3 ay kadar denedim sonuc husran zaman kaybetmis oldum
Canım ben bir kere biryerde okudum ki Çok iyi bir tüp bebek merkezi bazı zamanlar bahçecinin laboratuvarını kullanıyormuş hatta hangi merkezin kullandığı da yazılmıştı ama hatırlamıyorumşişli memorialle ataşehir memorial in lab aynı mi acaba.ben de ataşehir memorial e gidiyorum.lab hakkında.cok bilgim yok
Ayni mantikta calisiyorlar farklidir ama ayni mantiktadir kurumsal hastane sonuctaşişli memorialle ataşehir memorial in lab aynı mi acaba.ben de ataşehir memorial e gidiyorum.lab hakkında.cok bilgim yok
Nasıl gıdıyorum canım? Test güne kadar idrar flan yapmamayı tavsiye ederim kan test günün ne zaman canım?Ayni mantikta calisiyorlar farklidir ama ayni mantiktadir kurumsal hastane sonucta
Pek iyi sayilmaz 4. Gunum belirti arama diceksin ama ben 2 kere hamilelik yasadim ne zaman tuttu inan anliyorum gecen ay tuttu ilk 2 gunden sonra anladim agri disinda vucudum belirti veriuor ustumde agirlik oluyor su an zipkin gibiyim enerjik bi durumdayim..korkarim ki olmadi cok uzgunum kotu dusunmek de istemiyorum ama bu 3Nasıl gıdıyorum canım? Test güne kadar idrar flan yapmamayı tavsiye ederim kan test günün ne zaman canım?
canım, ben morfoloji ve hareket sorunu olupta aşılamadan bebek sahibi olan duymadım. vardır belki ama ben bilmiyorum. bizim soyımız çok değişken, 150 milyonu da gördük, 80 milyonu da hatta bir defasında 40 milyonu da. 5 yıldır uğraşıyoruz 2. bebek için.Sperm sayısı kaçtı acaba bizde toplam 4 milyon hicbir doktor aşılama önermedi dün heyet raporu için hastaneye gittik ve bi doktor ilk defa neden tüp bebek diye sordu. Acaba bizim gibi olup aşılama ile sonuç alan olmuş mudur? Ben bizim için tüp bebeğin daha iyi sonuç vereceğine eminim sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallah. Nerede tedavi göreceksiniz?
Dimi bende duymadım aşılama ile sonuca ulaşanı.. Sayıların bu şekilde değişik çıkmasını varikosele de bağlıyorlar varikosel varmıydı eşinizde? Bir çocuğunuz var demek Allah bağışlasın.canım, ben morfoloji ve hareket sorunu olupta aşılamadan bebek sahibi olan duymadım. vardır belki ama ben bilmiyorum. bizim soyımız çok değişken, 150 milyonu da gördük, 80 milyonu da hatta bir defasında 40 milyonu da. 5 yıldır uğraşıyoruz 2. bebek için.