- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Vallaha iki hafta daha gelmem zor olur uzun bi süre bakalım bana ne diycekler. Belki ben iğneleri burda yaparım ilacıda bırda alırım yurt dılı hastalarına belki öyle yapıyolardır bana transfer hünü tek gün burda lazımsın demişti galiba öyle yapar21 Aralıkta lucrin iğne yapıcam. Lucrinden yaklaşık 1 hafta sonra adet olurmuşum. Adetimin ilk gününden itibaren estrofeme başlıycam. Adetin 4. günü kan vericem e2 değerime bakılacakmış. Sonrada adetin 16.günü ultrasonla rahmin durumuna bakılıp transfer gününe karar verilecekmiş. Ben kasım, aralık beklerken ocağı buluyo. Geç olsun güç olmasın inşallah.
Olsun canım oda bebişin için değer hadi bakalım bekliyorum heycanlaBen kocaelide yaşıyorum canım merkez bize yaklaşık 1 buçuk 2 saat otel masrafı vs olmayacak gidip geleceğiz sadece ekstra yakıt ücreti olacak. Amiin ya inşallah olumlu sonuçlar alırız.❤
Kesin benimkide ocakta başlayacak randevu aralık 28de rahim dinlendirme isterse şubata belki marta sarkar bu kadar sabretmek çok zor olacak benim için. Ama en son dediğin gibi geç olsun güç olmasın diyoruz. Allah senin icinde hakkında hayırlısını nasip etsin insallah21 Aralıkta lucrin iğne yapıcam. Lucrinden yaklaşık 1 hafta sonra adet olurmuşum. Adetimin ilk gününden itibaren estrofeme başlıycam. Adetin 4. günü kan vericem e2 değerime bakılacakmış. Sonrada adetin 16.günü ultrasonla rahmin durumuna bakılıp transfer gününe karar verilecekmiş. Ben kasım, aralık beklerken ocağı buluyo. Geç olsun güç olmasın inşallah.
Kesinlikle canım.Olsun canım oda bebişin için değer hadi bakalım bekliyorum heycanla
Ben eylülde başladım tüp bebeğe. Negatif sonucu alınca 2 adet geçsin başlayalım dediler. Benim 2.adetim geç oldu zaten. Hastaneye gidincede öğrendim ki bu adetin 28.günü iğne yapıcam, sonra adeti bekliycem. 2.adetin 16. Günü tekrar kontrol edilecek filan derken baya uzuyo süreç. Sonuç güzel olsunda ben razıyım beklemeye.Kesin benimkide ocakta başlayacak randevu aralık 28de rahim dinlendirme isterse şubata belki marta sarkar bu kadar sabretmek çok zor olacak benim için. Ama en son dediğin gibi geç olsun güç olmasın diyoruz. Allah senin icinde hakkında hayırlısını nasip etsin insallah
Hay allah ya gerçekten sizinki baya uzamış olacak. Ama hayırlısı böyleymiş demek herşey bebeğinin sana gelebilmesi için yapılıyor. Sonucu çok güzel olacak bunca şeye değecek inanıyorum.Ben eylülde başladım tüp bebeğe. Negatif sonucu alınca 2 adet geçsin başlayalım dediler. Benim 2.adetim geç oldu zaten. Hastaneye gidincede öğrendim ki bu adetin 28.günü iğne yapıcam, sonra adeti bekliycem. 2.adetin 16. Günü tekrar kontrol edilecek filan derken baya uzuyo süreç. Sonuç güzel olsunda ben razıyım beklemeye.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Ben düşükle kaybettiğim bebeğime de 2019 ocak ayında hamile kalmıştım. İnşallah 2020 ocakta yine hamile kalırım ve bu kez sağlıkla kavuşuruz.Hay allah ya gerçekten sizinki baya uzamış olacak. Ama hayırlısı böyleymiş demek herşey bebeğinin sana gelebilmesi için yapılıyor. Sonucu çok güzel olacak bunca şeye değecek inanıyorum.
Amiin canım inşallahİyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Ben düşükle kaybettiğim bebeğime de 2019 ocak ayında hamile kalmıştım. İnşallah 2020 ocakta yine hamile kalırım ve bu kez sağlıkla kavuşuruz.
Merhaba hanımlar, bugün kontrol için doktoruma gittim. 5 gün ilaç kullanmıştım , Toplam 12 adet yumurtam gelişmiş. 3 gün daha kullan perşembe kontrole gel büyük ihtimalle cumartesi toplama yaparız dedi. Bana yumurta sayısı az geldi. İlaç kullanmadan da geçen ay 20 yumurtam vardı. Sizce normal mi yoksa yumurta toplamaya kadar artar mı? Gerçi sayıdan çok kalitesi önemli diyorlar ama bir şeyler yanlış mı gidiyor diye endişe ediyor insan
Gelişen 15 yumurta normal bir sayı ama senin ilacsız 20 yumurtan çok tuhafMerhaba hanımlar, bugün kontrol için doktoruma gittim. 5 gün ilaç kullanmıştım , Toplam 12 adet yumurtam gelişmiş. 3 gün daha kullan perşembe kontrole gel büyük ihtimalle cumartesi toplama yaparız dedi. Bana yumurta sayısı az geldi. İlaç kullanmadan da geçen ay 20 yumurtam vardı. Sizce normal mi yoksa yumurta toplamaya kadar artar mı? Gerçi sayıdan çok kalitesi önemli diyorlar ama bir şeyler yanlış mı gidiyor diye endişe ediyor insan
anladığım kadarıyla geçen ay ilaçsız 20 yumurta demişsiniz tahminimce muayene de dr size yirmi tane saydım dedi folikül benim bi muayenemdede dr 11 folikül saydım demişti gelişmeye hazır ama tabi bunların içinde yumurta var mı kalitelimi bilemem demişti . Tedavi olduğum ay dr 15 yumurta dedi 15 tane de topladı 10 olgun çıktı 7 tane döllendi . Yani bence sayılara takılmayın 12 yumurta az değiş burda 2 tane 1 tane emriyorsu olan insanlar vardı . Tabi bi pco hastası kadar çok yumurtamız yok ama şükür edecek haldeyiz . Bence sayılara değil sonuca odaklanmalısın . Ben bu forumda çok okudum yani tek emriyo ile kalıp bi çok enbriyo ile kalamayan güzel düşün güzel olsunMerhaba hanımlar, bugün kontrol için doktoruma gittim. 5 gün ilaç kullanmıştım , Toplam 12 adet yumurtam gelişmiş. 3 gün daha kullan perşembe kontrole gel büyük ihtimalle cumartesi toplama yaparız dedi. Bana yumurta sayısı az geldi. İlaç kullanmadan da geçen ay 20 yumurtam vardı. Sizce normal mi yoksa yumurta toplamaya kadar artar mı? Gerçi sayıdan çok kalitesi önemli diyorlar ama bir şeyler yanlış mı gidiyor diye endişe ediyor insan
Adet görüşen folikül hemen hemen belirleyiciolakiyor ama bazen daha fazlada toplanabilir daha az da toplanabilir tamamen ilaçlara verdiğiniz tepkiye ve foliküllerinize bağlı olarakkızlar birşey sorucam mesela adette ikinci gün bakıldığında görülen yumurta üzerinden mi gidilir yumurta mesela 10 adetse 10 adet mi büyütmeye çalışılır.. daha tedaviye başlamadım merak ettim
Merhaba arkadaşlar. Eylülde 4. dış gebeliğimi geçirdim, salpenjektomi ile tek tüpüm alındı. Ameliyat sonrası 55 gün adet olamadığım için adet söktürücü vermişti dr.um. Bu ay adetimle birlikte tüp bebek tedavisine başlayacaktık. Arada biosteron takviyesi de alıyordum. İlaca bağlı sandığım ateş basmalarım oluyordu. Dr.um ilaç yan etki yapmaz, bir de hormonlara bakalım dedi , şok olduk. Fsh 44 , lh 29 çıktı. Daha 2 ay önce hamileydim , şimdi menopozda mıyım yani! Şimdi lh takibindeyiz, başlayabilecek miyiz tedaviye bilmiyorum. Çok üzgünüm.
Kaçıncı gununuzdu benim de bugün kontrolüm vardı en büyüğü 9 mm 10mm şeklinde not aldı Perşembe kontrolümKızlar bugün kontrolüm vardı sağda 1 tane 17mm,1 tane 18mm, 6 tane 14 mm lik
Solda 3 tane 10 mm lik yumurta olduğunu söyledi doktorum yani toplam 11 tane sağ yumurtalığın coşmuş dedi bide2 tanesi çok büyüdüğü için cetrodite iğneye başladım bugün yarın sabah tekrar kontrolüm var tahmini cuma opu olur ama yarın daha kesin konuşuruz dedi bakalım herşeyin hayırlısı olsun
7. Gündü canım senin kaçıncı gün ve günde gonal f yı kaç doz yapıyorsun?Kaçıncı gununuzdu benim de bugün kontrolüm vardı en büyüğü 9 mm 10mm şeklinde not aldı Perşembe kontrolüm