Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

7. Gündü canım senin kaçıncı gün ve günde gonal f yı kaç doz yapıyorsun?
Benim 6.gunum gonalf degil fostimon merional kullaniyorum ama dün ve bugun cetrodit kullandim ek olarak. Bu şekilde perşembeye kadar devam edeceğim. benim yumurta toplama işlemi sizden birkaç gün fark edecek demekki

Benim 6.gunum gonalf degil fostimon merional kullaniyorum ama dün ve bugun cetrodit kullandim ek olarak. Bu şekilde perşembeye kadar devam edeceğim. benim yumurta toplama işlemi sizden birkaç gün fark edecek demekki
Olabilir canım sağlıklı embriyo larimiz olsunda ne zaman kaç tane olduğu önemli değil😊🤲

İgnelerinizi tam dakikası dakikasına mi vuruyorsunuz benim her gün aynı olmuyor yarım saat 45dk fln farkediyor, acaba bu kötü etkiler mi

İgnelerinizi tam dakikası dakikasına mi vuruyorsunuz benim her gün aynı olmuyor yarım saat 45dk fln farkediyor, acaba bu kötü etkiler mi
Canım iğnelerini vaktinde vurmaya çalış çünkü benim dr ona göre ayarlamıştı saatleri arasını yumurta çatlamaması için cetroide büyütme iğnesiyle onu saatlerine dikkat etmemi söylemişti

Kızlar Opu ya kendi hocam giremeyecek Yakup hoca ya yönlendirdi o bir gün versin diye o da tekrardan muayene etti ve Atakan hocanın ölçtügü yumurta boyutlarından 3-4 mm daha küçük ölçtü hemşire söyledi bak dedi heryerinden ölçüyorum yok o boyutlarda dedi en büyükleri 14-16 mm arası iğnenin dozunu düşürmüştü Atakan hoca Yakup hoca tekrar arttırdı şuan çok gerrginim hangi hocaya inanayım ki ben şimdi 🤦

Bide bu hastaya opu yapılsa bile transfer yapılmasının dondurulsun rahim kalınlığından bahsetti galiba ismini unuttum da uygun degil dedi ya şok üzerine şok geçirdim rahim kalınlığı benim bildigim yumurta toplarken ki aşama da bakılır yarın sabah erken den tekrar gideceğim Yakup hoca kontrol edecek valla şuan çok gerginim ya allak bullak ettiler beni 🤦

Bide bu hastaya opu yapılsa bile transfer yapılmasının dondurulsun rahim kalınlığından bahsetti galiba ismini unuttum da uygun degil dedi ya şok üzerine şok geçirdim rahim kalınlığı benim bildigim yumurta toplarken ki aşama da bakılır yarın sabah erken den tekrar gideceğim Yakup hoca kontrol edecek valla şuan çok gerginim ya allak bullak ettiler beni 🤦

Sıkma canını yarın kendi dr ne diyor bi bekle . Moralini yüksek tut canım . Dondurulması da kötü bişey değil bak ben bir ay bekledim tam transfer olacağımın bir gün öncesi bi kan verdim istedikleri değerde çıkmayınca iptal oldu hayırlısı olsun üzme kendini

Sıkma canını yarın kendi dr ne diyor bi bekle . Moralini yüksek tut canım . Dondurulması da kötü bişey değil bak ben bir ay bekledim tam transfer olacağımın bir gün öncesi bi kan verdim istedikleri değerde çıkmayınca iptal oldu hayırlısı olsun üzme kendini
Dondurulmuş a karşı değilim ama birden onu da söyleyince şok oldum herşeyde bir hayır vardır bakalım bekleyeceğim şehir dışından geliyorum birkaç gündür burada kalıyorum ya yıpratıcı oluyor süreç

Tam 3 yıl önce 22 Kasım'da uzun protokol ile 2.tup bebek tedavime baslamistim 18 Aralık'ta transferim oldu.28 Aralık'ta hamile olduğumu öğrendim:) oglum 27 aylık oldu bile..darısı hayırlısı ve sağlıkla sizlerin başına olsun.tum evlat hasretiyle yananlar her zaman dualarimdalar.sevgilerimle🤗

anladığım kadarıyla geçen ay ilaçsız 20 yumurta demişsiniz tahminimce muayene de dr size yirmi tane saydım dedi folikül benim bi muayenemdede dr 11 folikül saydım demişti gelişmeye hazır ama tabi bunların içinde yumurta var mı kalitelimi bilemem demişti . Tedavi olduğum ay dr 15 yumurta dedi 15 tane de topladı 10 olgun çıktı 7 tane döllendi . Yani bence sayılara takılmayın 12 yumurta az değiş burda 2 tane 1 tane emriyorsu olan insanlar vardı . Tabi bi pco hastası kadar çok yumurtamız yok ama şükür edecek haldeyiz . Bence sayılara değil sonuca odaklanmalısın . Ben bu forumda çok okudum yani tek emriyo ile kalıp bi çok enbriyo ile kalamayan güzel düşün güzel olsun
Çok teşekkür ederim yanıtınız için şimdi anladım, sayıdan çok kaliteyi etkiliyor o zaman ilaçlar. İlk denemem olduğu için çok hakim değilim kusura bakmayın arkadaşlar inşallah hayırlı sonuçlar alırız hep beraber 🍀

X