- 10 Ekim 2017
- 227
- 233
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Benim 6.gunum gonalf degil fostimon merional kullaniyorum ama dün ve bugun cetrodit kullandim ek olarak. Bu şekilde perşembeye kadar devam edeceğim. benim yumurta toplama işlemi sizden birkaç gün fark edecek demekki7. Gündü canım senin kaçıncı gün ve günde gonal f yı kaç doz yapıyorsun?
Olabilir canım sağlıklı embriyo larimiz olsunda ne zaman kaç tane olduğu önemli değilBenim 6.gunum gonalf degil fostimon merional kullaniyorum ama dün ve bugun cetrodit kullandim ek olarak. Bu şekilde perşembeye kadar devam edeceğim. benim yumurta toplama işlemi sizden birkaç gün fark edecek demekki
Evet inşallah hayırlı güzel şekilde sonuçlanır hepimizinOlabilir canım sağlıklı embriyo larimiz olsunda ne zaman kaç tane olduğu önemli değil
Amin canım inşallahEvet inşallah hayırlı güzel şekilde sonuçlanır hepimizin
Canım iğnelerini vaktinde vurmaya çalış çünkü benim dr ona göre ayarlamıştı saatleri arasını yumurta çatlamaması için cetroide büyütme iğnesiyle onu saatlerine dikkat etmemi söylemiştiİgnelerinizi tam dakikası dakikasına mi vuruyorsunuz benim her gün aynı olmuyor yarım saat 45dk fln farkediyor, acaba bu kötü etkiler mi
Benim ki de aynı şekilde de erken büyüyünce neden boş olma olasılığı oluyor acaba?Adetin 8.gunu iğnelerin 5.gunu 18 ve 17 mm yumurta.erken buyumusler bos olur diye cok korkuyorum
Hızlı buyuyunce emin olamadım sizin kacıncı gun buyukluleri nasılBenim ki de aynı şekilde de erken büyüyünce neden boş olma olasılığı oluyor acaba?
Aynı seninkilerle opu gününü ayarlıyor hoca bakalım onu bekliyorum şuan hastahane de sana birşey dedi mi opu için doktorunHızlı buyuyunce emin olamadım sizin kacıncı gun buyukluleri nasıl
Yarın catlatmayı vurcam c tsi opu inşaallahAynı seninkilerle opu gününü ayarlıyor hoca bakalım onu bekliyorum şuan hastahane de sana birşey dedi mi opu için doktorun
Benimde öyle olacak gibi de hoca cumartesi burada olmadığı için başkası yapacak opuyu galibaYarın catlatmayı vurcam c tsi opu inşaallah
İnşallah dolu ve kaliteli olurlarBenimde öyle olacak gibi de hoca cumartesi burada olmadığı için başkası yapacak opuyu galiba
Bide bu hastaya opu yapılsa bile transfer yapılmasının dondurulsun rahim kalınlığından bahsetti galiba ismini unuttum da uygun degil dedi ya şok üzerine şok geçirdim rahim kalınlığı benim bildigim yumurta toplarken ki aşama da bakılır yarın sabah erken den tekrar gideceğim Yakup hoca kontrol edecek valla şuan çok gerginim ya allak bullak ettiler beni
Bizim sorun sebebi belirsiz interfilite ikimizde de bir sorun görünmüyor ama 3 senedir deniyoruz olmuyorİlac kullanmadan 20 yumurtamı ilk defa duyuyorum senin sorun yumurtalıktamıydı ki
Dondurulmuş a karşı değilim ama birden onu da söyleyince şok oldum herşeyde bir hayır vardır bakalım bekleyeceğim şehir dışından geliyorum birkaç gündür burada kalıyorum ya yıpratıcı oluyor süreçSıkma canını yarın kendi dr ne diyor bi bekle . Moralini yüksek tut canım . Dondurulması da kötü bişey değil bak ben bir ay bekledim tam transfer olacağımın bir gün öncesi bi kan verdim istedikleri değerde çıkmayınca iptal oldu hayırlısı olsun üzme kendini
Çok teşekkür ederim yanıtınız için şimdi anladım, sayıdan çok kaliteyi etkiliyor o zaman ilaçlar. İlk denemem olduğu için çok hakim değilim kusura bakmayın arkadaşlar inşallah hayırlı sonuçlar alırız hep beraberanladığım kadarıyla geçen ay ilaçsız 20 yumurta demişsiniz tahminimce muayene de dr size yirmi tane saydım dedi folikül benim bi muayenemdede dr 11 folikül saydım demişti gelişmeye hazır ama tabi bunların içinde yumurta var mı kalitelimi bilemem demişti . Tedavi olduğum ay dr 15 yumurta dedi 15 tane de topladı 10 olgun çıktı 7 tane döllendi . Yani bence sayılara takılmayın 12 yumurta az değiş burda 2 tane 1 tane emriyorsu olan insanlar vardı . Tabi bi pco hastası kadar çok yumurtamız yok ama şükür edecek haldeyiz . Bence sayılara değil sonuca odaklanmalısın . Ben bu forumda çok okudum yani tek emriyo ile kalıp bi çok enbriyo ile kalamayan güzel düşün güzel olsun