Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Aynıymış günlerimiz, hepsini toplu vermiş galiba size ilaçların. Ben 4 kutu merional günde bir ve gonalf 150 günlük oluyorum. Pazartesi kontrol duruma göre yeniden ilaç yazacak
Raporlu aldığım için toplu yazdı canım galiba bende salı günü gidecegim

Kızlar tedavi süresince nelere dikkat edeceksiniz, yeme içme gibi konularda
CAnım benim amh 0,7di şükür 8 yumurtam oluştu 30 döllendi tek transfer oldu şuan beklemedeyim ben her sabah hakiki zeytinyağında bekletilmiş incir arı sütlü bal yedim her sabah kahvaltıda yumurta tükettim fındık ceviz gün içinde yedim yumurtalar 1. Kalite oldu çok şükür inşaşaj sonucumda pozitif olur şeninde tedavin hayırlı olsun inşallah herşey güzel gider

Hayırlı olsun canım 15 yumurtadan fazla olunca rahim dinlendirme öneriliyor sanırım ama senin sınırda olduğundan gerek duymadılar galiba inşallah bebegin sımsıkı tutunur pozitif sonuç alırsın

Ağrın felan var mı yumurtalardan dolayı kuzum? Hayırlısı olsun inşallah pozitif haberini de alıcaz Zaman geçmiyor gerçekten tedaviye başlasam diye bekliyorum sizler sayesinde birazdaha bilgi sahibi oluyorum

Hayırlı olsun tedavin canım benim Bu konuyu ben açtım fakat randevum aralığın sonunda muhtemelen ocak reglisinde başlayacaklar tedavime ben kendimce öyle düşünüyorum Nerede tedavi görüyorsun problem neydi acaba

Martta başlama sebebiniz eşinize bi tedavi mi uygulanacak yoksa size mart uygun olduğundan mı o tarihi seçtiniz? Ben hemen başlarız tedaviye sanıyordum ama öyle olmuyor ki? Hangi doktora gideceksiniz ben Cem çeliğe gideceğim kısmetse. Sadece erkek sorunlu hastalarda ilac dozlari düşük mü oluyor acaba?

Anladımmm sizin yaşınız kaçtı acaba? Ben 23 Yaşındayım yeni 24e girdim daha. Acaba bizede rahîm dinlendirme ister mi doktor. Nasıl bir yol izleyeceğiz milyon tane soru var kafamda Bir arkadaşım yaşıyor yurt dışında o da ağustosta gelecek gerçekten çok masrafa giriyorsunuz artı olarak. Allah kolaylık versin

Ağrın felan var mı yumurtalardan dolayı kuzum? Hayırlısı olsun inşallah pozitif haberini de alıcaz Zaman geçmiyor gerçekten tedaviye başlasam diye bekliyorum sizler sayesinde birazdaha bilgi sahibi oluyorum
Canım ağrı falan yok arada sızı gibi bişe oluyor o da büyüdükleri için inan ki korkacağın hiçbirşey yok benim bu ikinci iğneler falan da korkulacak gibi değil İnan bana annelik gerçekten emek istiyor ama bazı insanlar çok abartıyor iğne can yakıyor falan diye Rabbim yeter ki evlat bağışlasın bize ağrısı sızısı olmuyor valla ben hiç ağrı duymadım yumurta toplamada kalkıyorsun ve hiçbir ağrı bile hissetmiyorsun hiç gözünde büyütme ve kötü şeyleri ciddiye alma iğne yaparken bile ben hiç ağrı hissetmedim seninki de çok güzel olacak iyi düşün iyi olsun yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisi teferruat

Ya ne kadar rahatlattin beni bir bilsen insan ne olacak diye bilmeyince birsürü şey düşünüyor. İnşallah bunca uğraşın sonucunda kucaklarımız dolu dolu olur söylediğin gibi annelik emek istiyor. Allah senin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Ç
Allahım seni de içinden ayırmasın inşallah canım sende inşallah sıkıntısız ilk denemende yavruna kavuşursun

Canım şöyle anlatıyım biz yurt dışında yaşıyoruz . Tatildeyken türkiyede örendik eşimde 4 milyon tot sprem sayısını ürolog tüp bebek dedi hatta aynen şöyle kısırlık var diyemem ama tüp bebek yaptırın dedi . Okadar acımasızdıkı nasıl neden tedavi olurmu soramadım bizim fsh ve lh hormonları istenilenden 5/6 sayı fazla çıkıyor . Tedavisi varmı soramadım bile . Ürolog mahvetmişti sonra sosyal medyada çok videosuna denk geldim diye hazır türkiyedeyken bahçeciyi aradım cem beyi istedim 2 günüm vardı cem bey için 1.5 ay sonraya randevu verebiliyolardı ( ön görüşme sadece ) sabri hoca var dediler sonra isterseniz cem beye geçin sonra sabri bey ordayken çok konuştu çok anlattı dinledi korkularımı biraz olsun yatıştırdı ben cem beyi düşünüyordum aslında ama sizinle devam edicem dedim zaten haftalık hasta değerlendiriyoruz 40 hekim bi araya gelip dedi ve embriologlarında önmeli olduğun vavs çok anlattı siz nasıl rahat edicekseniz dedi . Bu arada ben buradayken her yazdığıma cevap verdi ne zaman ihtiyacım olduysa . Ardından hsg için 2 ay sonra tekrar geldim türkiyeye çekindim burada çekmiyolar sonuçları götürdüm amh baktı tekrar döndüm . Canım vitamin yazdı proxxed plus eşim için gelmeden 2 ay önce başla dedi biz şimdi başladık . Keçi boynuzu kürü yapıyorum dedim incir zeytin yapında felan devam edin onlar iyi dedi . ( martta gelmemiz şöyle kuzum yurtdışından oldumuz için sürekli gel git oldu beklenmedik şekilde , izindi iş yerlerinden bu sene iznimiz kalmadı ekonomikmen sarsıyo biletti oteldi ) bu yüzden kusura bakma çok çok uzun oldu

Evet canım benim masraf bi yandan çevremizde kimseye söylemedik eşim istemedi . İnsanlar 2 ay arayla türkiyeye gidiyosunuz demeye başladılar 9 cu ayda döndük hsg istenildi tüp bebek öncesi onu bu ay çektirmeye geldik , eh zaten aralık ayı noelden felan dolayı asla izin alamıyoruz . Eh makülü marttı en başından berri mart dedik bi ara düşündüm ocakta gelip yaptırsam marttada transfer olsam diye ama eşim gelemiyo ben annemle gelicektim söyleyip ama eşimi istedim yanımda hormonlar zaten yıpratacak martı beklemek daha makül . Yaşımız aynı benimde bi kaç güne 24 oluyorum allah yardımcımız olsun canım bana yaşın genç amh 7 süper hsg çok iyi ama okadar hormon verip anestezi verip 100 de 100 bekleyemeyiz ben taze transfer yapmama yönündeyim dedi yani biz yine yeniden uçak bileti

Ertelendi mı canım bende gitmedi mi ki yazmamissin ya gittim diye herşeyin hayırlısı olsun inşallah doğru zamanda olsun inşallah Ben Erzurum araştırma hastanesi nde görüyorum tedavi canim

Heyet raporunu kac gunde cikarttiniz biz daha yeni almak icin isleme baslayacagizda
Canım benim önceki ayda görüşmemde rapor için ne gerektiğine dair kağıt verdiler orada yazan belgeleri hazırladım ve doktora göre değişiyor ama bazı şartlar var 4 yıllık evliyiz devlette 2 aşılama yaptirdik olumsuz oldu ve hsg raporum var birde hiç çocuğumuz yok bu şartlar da önemliydi biz hepsini sağlıyoruz diğer ssk dökümü resimler vukuatlı nüfus örneği gibi belgeleri de hazırladım belgeri götürdüm aynı gün çıktı rapor bazı hastahane lerde hemen çıkmıyormuş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…