Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Merhaba hanımlar bende Bahçelievler Serdar kolda başladım tüp bebeğe şuan merional ve cetrodite kullanıyorum pco luyum son muayenem çarşam günü idi solda 6 sağda 10 yumurtam vardı Pazartesi kontrol sanırım çarşamba da opu var duruma göre taze transfer olacak

Bende dün başladım tedaviye Kasım ayı bitti sayılır o yüzden bende Aralık ayı grubuna dahil olmak istedim bugün reglinin 3. Günü iğnenin de 2. Günü inşallah hayırlı uğurlu olur hepimiz için benimde ilk tüp bebek tedavim bide herkesin ilaçlarını merak ediyorum ben 2 kutu gonal f 900, 5 kutu cetrodite, 1 adet ovitrelle aldım şuan sabahları folik asit imi alıp öğleden sonra da gonal f ignemi yapıyorum dozum 150ml

Merhaba kızlar bende bugun basladim tup bebege hepimizin kucagi dolar guzel haberleri veririz burdan bende gonal f 900 basladim bugun sali kontrolum var insallah sizlerde durum nedir

İlk beş gün gonalf 450 300 ml kullandım sonra 4 gün gonalf ve cetrodite 10 gün gonalf bıraktım cetrodite ve çatlatma iğnesi sonra opu oldu. Bu süreçte omega ve devit kullandım halada kullanıyorum

İlk beş gün gonalf 450 300 ml kullandım sonra 4 gün gonalf ve cetrodite 10 gün gonalf bıraktım cetrodite ve çatlatma iğnesi sonra opu oldu. Bu süreçte omega ve devit kullandım halada kullanıyorum
Bakalım benim süreç nasıl ilerleyecekCanım ben devit kullandim bı kutu bitirdim sence devam etmelimiyim bı kutu daha kullanayım mi bide OMEGA yı hangi marka kullanıyorsun birçok marka var

Benim devit bitmedi ama omegam bitmişti dr söylediğimde devit var mı dedi var deyince yazmadı yani bitse yazar mıydı bilmiyorum omega olarak ta ocean mumy omega3 multıvitamin olanı kullanıyorum bunu kullandiğim içim başka kullanmıyorum. Hayırlı olsun pozitif olmak çok önemli hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsınız

Yani olumsuz şeyler düşünmemeye çalışıyorum inşallah

Yadee canım benim de bugün kontrolüm vardı bu gece çatlatma iğnesi vuruyorum pazar toplamam olacak yeni başlayanların da tedavisi hayırlı olsun hepimiz güzel haberler veririz inşallah Rabbimin izniyle

Takipte kalacağım sizi bizede tüp bebek denildi 4 milyon tot sayı bizdede morfoloji 2% bahçecide martta başlıycaz bakalım sizinki nasıl gelişicek allah yardımcınız olsun erkek sorunu sadece bide bana geçen ay muaynede dondurucaklarını aöylediler taze transfer istemedi doktorum bende yurt dılından geliyorum zor olacak aslında ilk ön görüşmede yaşımdan dolayı tazede olur diyodu bu kez vücutta ister istemez en az dozdada olsa hormon ilaçları oluyo bir veya iki adet dönemi geçirmemiz lazım dedi

Bende herşeyin vakti saati vardır buna inanıyorum olumsuz şeyler ilk duyuldugu anda üzülüyor insan ama ben inanıyorum herşey bir hayır a çıkıyor er yada geç

Senin içinde hayırlısı bu sefer olmasıdır inan buna

Bende herşeyin vakti saati vardır buna inanıyorum olumsuz şeyler ilk duyuldugu anda üzülüyor insan ama ben inanıyorum herşey bir hayır a çıkıyor er yada geç
Kesinlikle öyle bu süreçte etrafındaki olumsuz insanlardan uzak dur beslenmene dikkat et iğnelerinin saatini kaçırma gerisi takdiri ilahı biz elimizden geleni yapalım rabbim hayırlısını verir doğru zamanda:) taze mi dondurulmuş mu taransfer olacak sizin

Yadee canım benim de bugün kontrolüm vardı bu gece çatlatma iğnesi vuruyorum pazar toplamam olacak yeni başlayanların da tedavisi hayırlı olsun hepimiz güzel haberler veririz inşallah Rabbimin izniyle

Hayırlı olsun cnm inşallah herşey gönlünce olur. Acaba yanlış başlık altında mı msj yazdın bana? Ben bu başlığa ilk defa yazıyorum

Aynıymış günlerimiz, hepsini toplu vermiş galiba size ilaçların. Ben 4 kutu merional günde bir ve gonalf 150 günlük oluyorum. Pazartesi kontrol duruma göre yeniden ilaç yazacak

Bende bahçecideyim sabri hocada martta başlıycaz allah kısmet ederse ön görüşmede yaşından dolayı belki gerek kalmaz demişti geçen ay hsg yaptırdım yurt dılında yaşıyorum gel git zor oluyo ama yapacak bişey yok hsgde iyidi herşey çok güzel ama bu kez taze transfer yapmayacağını söyledi nedenide en az dozda alıcak olsam bile hormon ilaçları kullanacağım ve vücutta ister istemez hormon yoğunluğu oluyor rahim kendini tam hazırlıyamaya biliyor ilaçları vucüdündan atıp bir veya iki adet dönemi sonra dondurulmuş yapacağım dedi sonra çok makale okudum her doktor aslında dondurulmuşum daha iyi olduğunu söylüyor bizim için izindi biletti oteldi pahalı olucak ama yapacak bişey yok belkide ayrıca anestezi felan alıyosun okadar hormon iğnesinin üzerine yani bi çok doktor donmuş embriyoyu onaylıyo

Benim ilk tüp tedavim herseye yeni başlıyorum canım aynen öyle herşey vakti saatinde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…