Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Merhaba arkadaşlar :halay: dün transferim oldu dinlenmem için hastane rapor verdi ama zaman hiç geçmiyor çok heyecan verici bir süreç.. burada transfer olan ve transfer olmayı bekleyen herkesin sağlıkla bebeklerini kucağına almasını gönülden diliyorum, inşallah hepimiz hamile oluruz:anneadayı:

Merhaba arkadaşlar :halay: dün transferim oldu dinlenmem için hastane rapor verdi ama zaman hiç geçmiyor çok heyecan verici bir süreç.. burada transfer olan ve transfer olmayı bekleyen herkesin sağlıkla bebeklerini kucağına almasını gönülden diliyorum, inşallah hepimiz hamile oluruz:anneadayı:
Bu bekleyişin sonu cook mutlu bitecek inşallah😍👼🏻 Umuyorum ki bebişin sana sımsıkı tutunacak💜

Evet canım malesef ki ağır ilaclar zaten en cok yoran o oluyor alt üst ediyor bünyeyi 2 ay olcak neredeyse ama hala atamadm üzerimden hormonlar hala yuksek benim yorgunluk halsizlik uyku duzensizligi baş ağrısı arada bir karın agrısı oluyor hatta son adetim 12 gün sürdü ben o yuzden rahim dinlendirmedeyim, ama az kaldi 2. Adetimin 2. Günü transfer hazirlıgı icin gidicem dr a🤲😍

Bugün iğnelerimin 2.günü ve dediğiniz gibi benimde baş ağrım, kasık ve bacak ağrım var. Kasık ağrım 2 kez çok şiddetli geldi. Devam ederse doktorumu danışmalı mıyım?Daha kontrolüme 3 gün var beklemeli miyim? Gerçekten Allah hepimize yardım etsin, güç versin, zor bir süreç🌸

Tup bebekle ilgili o kadar çok şey okudum ki. Kafam karmakarışık oldu. Amh im da düşük 1.88 cıktı. Bilmiyorum nasıl olacal

Bugün iğnelerimin 2.günü ve dediğiniz gibi benimde baş ağrım, kasık ve bacak ağrım var. Kasık ağrım 2 kez çok şiddetli geldi. Devam ederse doktorumu danışmalı mıyım?Daha kontrolüme 3 gün var beklemeli miyim? Gerçekten Allah hepimize yardım etsin, güç versin, zor bir süreç🌸
Yumurtaların büyüyor canm merak etme dr sık sık kontrole çağırıyor zaten bir sıkıntı olursa görür ultrasonla opu günü daha cok olcak kasik ağrın yumurtaların cok büyük olcak ve çatlıycak eğilip doğrulamaz olmuştum ben

Tup bebekle ilgili o kadar çok şey okudum ki. Kafam karmakarışık oldu. Amh im da düşük 1.88 cıktı. Bilmiyorum nasıl olacal
Çokta düşük değil canım 0.6 olanların bile yumurtası oluştu biraz beslenmene de dikkat et bal çörekotu tarçın karısımı yap ye günde 2 tatli kaşığı birde incir kürü yap yumurtan guzel olur merak etme 😉

Canım kötü bir değer değil benim geçen yıl değerim 1.67 çıkmıştı doktorum çok iyi de değil kötü de değil önemli olan kalitesi demişti . Bu yıl tedaviye başladığım yer ilk kontrolde bana rezervini az görüyorum bi amh yaptıralım dedi ben de geçen yaptırdığımı 1.67 çıktığını söyledim testi tekrarlattırdı 2.93 çıktı 15 yumurtam toplandı canım bence pozitif düşün pozitif olsun

Bugün 4. Transferim. Bu meşakkatli yolculukta neler çektiğimizi en iyi bu yolda çaba harcayanlar bilir. Rabbim bu yolda Allah'a isyan etmeden sonuç ne olursa olsun kabullenebilen ve sabır ve şükürle karsilayabilenlerden eylesin.Unutmayalım ki beterin de de beteri vardir. Bu da geçer ya Hu. Bu yolda çaba harcayan herkese saglikli, hayırlı ve salih evlatlar vermesi yönünde Rabbime dua eder dua beklerim.

Bugün 4. Transferim. Bu meşakkatli yolculukta neler çektiğimizi en iyi bu yolda çaba harcayanlar bilir. Rabbim bu yolda Allah'a isyan etmeden sonuç ne olursa olsun kabullenebilen ve sabır ve şükürle karsilayabilenlerden eylesin.Unutmayalım ki beterin de de beteri vardir. Bu da geçer ya Hu. Bu yolda çaba harcayan herkese saglikli, hayırlı ve salih evlatlar vermesi yönünde Rabbime dua eder dua beklerim.
Amiiin🙏 Ne kadar güzel anlattınız 🌸 Inşallah hepimizin kucakları dolu dolu olur tez vakitte. Umarım sizde pozitif sonucu alır bu mutluluğu bizimle paylaşırsınız.👼🏻 Hayırlı Cumalar🍀

X