-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Merhaba arkadaşlar ben de bu ay tüp bebeğe başlıyorum eşimde sperm sayısı az ve morfoloji %2 asilamalarim tutmadı, inşallah tüp bebekten olumlu sonuç alırız her birimiz.
Hepimiz görürüz inşallah pozitifleriiHayırlı olsun canım benim inşallah pozitif sonuçlar alırsın bebeğine kavuşursun
Hayırlı olsun canım rabbim tez zamanda kuvuştursun bebişineHepimiz görürüz inşallah pozitiflerii ❣
Aynen öyle ondan gelen herşey kabulümüz. Herşey için vardır diyoruz rabbimin bir bildiğiBakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Geçmiş olsun canım inşallah tüp bebek ile mutlu sonucu alırsın bende çok korkuyorum tutmamasindan sperm az morfoloji 0Merhaba arkadaşlar ben de bu ay tüp bebeğe başlıyorum eşimde sperm sayısı az ve morfoloji %2 asilamalarim tutmadı, inşallah tüp bebekten olumlu sonuç alırız her birimiz.
Önerilerin için teşekkür ederim benim gibi hiç tecrübesi olmayanların muhakkak işine yarayacaktır. Umarım son tedaviniz olur Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bebişin sana tutunur.Merhaba bende aralık ayında dondurulmuşlarımla 2. Tedavime baslıcam bu sefer biraz daha tecrubeliyim ilk deneyecek olan arkadaslara tavsiyem transferden sonra kabiz olmamaya dikkat edin cunku ilaçlar kabız yapıyo doktorlar kabızlik icin şurup veriyo son dkya kadar beklemeyin o şurubu içmek icin ben bu konuda cok zorlanmıstım. Hepimiz icin insallah hayırlısi olur dualarimız kabul olur bebislerimize kawusuruz
Ege üniversitesinde olacak tedavimGeçmiş olsun canım inşallah tüp bebek ile mutlu sonucu alırsın bende çok korkuyorum tutmamasindan sperm az morfoloji 0Nerede Tedavi göreceksin?
Bakalım ne olacak ilk deneme bu merak ediyorum sonucuYüzde 2 tup bebek icin yeterli aslinda canim hayırlısıni en kisa zamanda nasip etsin rabbim hepimize inşaaaallah
Olabilir canım yazmıştım oraya daHayırlı olsun canım rabbim tez zamanda kuvuştursun bebişine❤ diger sayfada seni gormustüm sanki ekim kasım tüp bebek sayfasında
Evet canım aldım ilaçlarımı pazartesi kontrol
Merhabalar, benim yumurta rezervim az, 0,63 tü geçen Kasım’da bu Haziran’da 1,08 e çıkardım
Neler yaptın hangi vitaminler kullandın anlatabilir misin
Hadi hayırlısı olsun bakalımEvet canım aldım ilaçlarımı pazartesi kontrol
Hepimizin inşallahHadi hayırlısı olsun bakalımGüzel bir tedavi süreci ve güzel sonuçlarn olsun insallah
Vaay çok iyi gerçektenHepimizin inşallah❣ Dört dörtlük gruptasın dedi ama bakalım
Amiin hepimizin yolunda çiçekler açsın inşallahVaay çok iyi gerçektenBöyle devam eder inşallah
Ben de bugün ilaçlara başlıyorum salı kontrolEvet canım aldım ilaçlarımı pazartesi kontrol