Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Tedavin hayirl a sonuçlansn inşallah canım mecbur kalinca kullaniyorsun ilaclari hem korkma igneler öyle çok can acıtan türden değil minicik iğne ucu var zaten kendin yapınca da acımıyor inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize 🤲

Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz kavuşuruz sağlıcakla bebişlerimize ❤️
Benim korkum acımasından değil çok ağır ilaçlar ve iğneler olduklarını söylediler hep. Yan etkilerinden korkuyorum açıkçası ama napalım kaderimiz böyleymiş katlanıcaz. İnsan sevdiği için herşeye katlanır bebişlerimiz de en sevdiğimiz olacağına göre 🐣

İnşallah sizin için hayırlı olur tüp bebek tedavisini seçerek doğru tercih yapmışsınız aşılamada başarı oranı gerçekten çok düşük. Hayatında kaç insan kendine iğne yapıyor ki bir çogumuzu korkutan tedirgin eden bu fakat herkes nasil yapiyorsa bizde yapacağız inanıyorum buna. Umarım bebeklerimiz yeni yılda kucağımızda olur.🤗🌺

Amin inşallah. Bu forum bana çok iyi geldi arkadaşlar, şimdiden buradaki herkese çok teşekkür ediyorum. Herkes çok pozitif ve iyi. Umarım böyle güzel insanlar olarak güzel evlatlar yetiştiririz.
Tedavime gelecek olursak. Bugün reglimin 4.günü idi, doktorum muayene de 4 adet sağda, 4 adet solda hazır yumurtamız var dedi ve ilaçlarımı yazdı. 5 gün kullanıp pazartesi kontrole gideceğim.
İğnelerim Gonal 225 Ve Merional 150 ünite.
ilk iğnelerimi biraz önce hemşire yaptı ve heyecandan bayılacaktım🙈😂 Hiç acımadı sadece bir tanesi biraz yakıyor o kadar. Ama yolda iğnelerin kokusu ağzıma gelmeye başladı ve ruhen biraz darlandım. Çarpıntım başladı acaba ilaçlar mı yan etki yaptı vs kurmaya başlarken😣Trafiğin de payı olabilir deyip kendimi sakinleştirmeye çalıştım 😊 Şu an arabadan yazıyorum bunları buraya yazmak duyguları paylaşmak gerçekten çok iyi geliyor. Bizi okuyup bunları yaşayanlar tavsiyem sizde yazın, paylaşın, paylaşmak güzel 🌸🌸🌸

Merhaba bende aralık ayında dondurulmuşlarımla 2. Tedavime baslıcam bu sefer biraz daha tecrubeliyim ilk deneyecek olan arkadaslara tavsiyem transferden sonra kabiz olmamaya dikkat edin cunku ilaçlar kabız yapıyo doktorlar kabızlik icin şurup veriyo son dkya kadar beklemeyin o şurubu içmek icin ben bu konuda cok zorlanmıstım. Hepimiz icin insallah hayırlısi olur dualarimız kabul olur bebislerimize kawusuruz

Bende eylülde ilk tüp bebek tedavimi gördüm. Embriyo kalitesi çok iyi gebelik oluşur denildi ama tutmadı maalesef. 3 tane dondurulmuş embriyom var. Yarın ilk kontrole gidicem. Bi problem görülmezse başlıyoruz Allahın izniyle.

Bende eylülde ilk tüp bebek tedavimi gördüm. Embriyo kalitesi çok iyi gebelik oluşur denildi ama tutmadı maalesef. 3 tane dondurulmuş embriyom var. Yarın ilk kontrole gidicem. Bi problem görülmezse başlıyoruz Allahın izniyle.
Nerede tedavi görüyorsunuz acaba? İnşallah bu defa tutar Allahın izniyle🙏 Pozitif haberlerini de alırız inşallah💕

Amin inşallah. Bu forum bana çok iyi geldi arkadaşlar, şimdiden buradaki herkese çok teşekkür ediyorum. Herkes çok pozitif ve iyi. Umarım böyle güzel insanlar olarak güzel evlatlar yetiştiririz.
Tedavime gelecek olursak. Bugün reglimin 4.günü idi, doktorum muayene de 4 adet sağda, 4 adet solda hazır yumurtamız var dedi ve ilaçlarımı yazdı. 5 gün kullanıp pazartesi kontrole gideceğim.
İğnelerim Gonal 225 Ve Merional 150 ünite.
ilk iğnelerimi biraz önce hemşire yaptı ve heyecandan bayılacaktım🙈😂 Hiç acımadı sadece bir tanesi biraz yakıyor o kadar. Ama yolda iğnelerin kokusu ağzıma gelmeye başladı ve ruhen biraz darlandım. Çarpıntım başladı acaba ilaçlar mı yan etki yaptı vs kurmaya başlarken😣Trafiğin de payı olabilir deyip kendimi sakinleştirmeye çalıştım 😊 Şu an arabadan yazıyorum bunları buraya yazmak duyguları paylaşmak gerçekten çok iyi geliyor. Bizi okuyup bunları yaşayanlar tavsiyem sizde yazın, paylaşın, paylaşmak güzel 🌸🌸🌸
İnan böyle yazıları okumak bana da ilaç gibi geliyor umutlarım yeniden çoğalıyor bu forum ve sizler iyi ki varsınız.🍀 İnşallah olumlu sonuç alırsınız ve onun haberinede birlikte seviniriz.👼🏻 Bende iğneleri çok düşünüyordum acımamasına sevindim🌸 yan etkileri konusunda tecrübem olmadığı için birşey diyemeyecegim ama korkma belki psikolojiktir motivasyonunu yüksek tut herşey çook güzel olacak inşallah 💕😍🐣

Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz kavuşuruz sağlıcakla bebişlerimize ❤
Benim korkum acımasından değil çok ağır ilaçlar ve iğneler olduklarını söylediler hep. Yan etkilerinden korkuyorum açıkçası ama napalım kaderimiz böyleymiş katlanıcaz. İnsan sevdiği için herşeye katlanır bebişlerimiz de en sevdiğimiz olacağına göre 🐣
Evet canım malesef ki ağır ilaclar zaten en cok yoran o oluyor alt üst ediyor bünyeyi 2 ay olcak neredeyse ama hala atamadm üzerimden hormonlar hala yuksek benim yorgunluk halsizlik uyku duzensizligi baş ağrısı arada bir karın agrısı oluyor hatta son adetim 12 gün sürdü ben o yuzden rahim dinlendirmedeyim, ama az kaldi 2. Adetimin 2. Günü transfer hazirlıgı icin gidicem dr a🤲😍

X