- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Allah sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallah canm 20 güne kadar da benimki olcak bakalımOldum canım şuan yatıyorum çık şükür güzel geçti tek embriyo kondu 2 tane dondurduk inşallah Allah razı olsun canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallah canm 20 güne kadar da benimki olcak bakalımOldum canım şuan yatıyorum çık şükür güzel geçti tek embriyo kondu 2 tane dondurduk inşallah Allah razı olsun canımm
Amin amin inşallah canımm hadi hayırlısı olsun Allah hepimize nasip etsinAllah sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallah canm 20 güne kadar da benimki olcak bakalım
Oh çok şükür sabırla duayla pozitif göreceğin günü bekleyelim şimdi bebeğin seninle ve inşallah seninle kalmaya devam ederOldum canım şuan yatıyorum çık şükür güzel geçti tek embriyo kondu 2 tane dondurduk inşallah Allah razı olsun canımm
Merhaba Allah sağlıkla kavuşacağın günü görmeyi de nasip etsin inşallah Ben henüz tüp bebeğe başlamadım bile sana bilgisi olanlar yardımcı olacaktır Problem neydi acaba? Bizde aralıkta doktora gideceğiz erkek faktörü sorunumuz. Sperm sayısı 4 milyon ve morfoloji 0Merhabalar ben de bu ay tüp bebek yaptırdım. Dün 3 tane embriyom donduruldu. Adetle de transferim olacak. Transferi olanlar; transferden önce neler yaptınız? Hangi ilaçları kullandınız? Yeme içme konusunda ne yaptınız? birbirimize destek olalım
Bu topikteki herkesin sırayla bebişleri gelsin inşallahhh hayırlı olsun canımAllah sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallah canm 20 güne kadar da benimki olcak bakalım
İnşallah canım Allah razı olsun ya duadan başka hiç bişey yok elimizde şuan güzel haberler vericem inanıyorumOh çok şükür sabırla duayla pozitif göreceğin günü bekleyelim şimdi bebeğin seninle ve inşallah seninle kalmaya devam eder
İnşallah canım ya bizlerde güzel haberlerini bekliyoruz.İnşallah canım Allah razı olsun ya duadan başka hiç bişey yok elimizde şuan güzel haberler vericem inanıyorum
Canım yakın bi zamanda adet görürsün hastanen nasıl bir protokol uyguluyor bilmiyorum benim kliniğim aktif kanama başlayınca estorfem başladım 4 gün 2 tane 4 gün 3 tane 4 gün 4 tane olmak üzere artırarak kullandım 13. Kontrole gittim o gün muayene etti rahim kalınlığı ve kana bakıldı herşey tamam dendi 23 kasım transfer belirlendi aynı gün protex progesteron iğnesi ve vajinal hel başladım dün kan verdim progesteron hormon yetersiz arttığı için iptal oldu transferim . Transfer öncesi bu şekilde bu iğne ve jel transfer olsaydı kullanmaya devam edecektiö ayrıca gebelik oluşsaydıda 3 ay kadar kullanacaktım ama iptal olunca bıraktımMerhabalar ben de bu ay tüp bebek yaptırdım. Dün 3 tane embriyom donduruldu. Adetle de transferim olacak. Transferi olanlar; transferden önce neler yaptınız? Hangi ilaçları kullandınız? Yeme içme konusunda ne yaptınız? birbirimize destek olalım
Bende senden bir gun sonra tumurta toplamaya gitmisim ozaman sende son durum ne canim. Ben beklemedeyim yarin ariyacaklar umarim guzel haberler alirum tabi tum bekleyenlerdeMerhaba canım daha dün sabah opu olmuş biri olarak sana yardımcı olayım tedavin hayırlı olsun iğneler canını yakmıyor vurması çok kolay ilk başta çok tedirgin oluyorsun ama alışıyorsun tabi çok iğne kullanınca karında sertleşme oluyor o zaman biraz rahatsız oluyorsun ama sorun değil opu bugün aşırı korkmuştum ama hiç öyle değil uyutuyorsun hafif bi anesteziyle odana geldiğinde uyanmış oluyorsun fakat hafif bi uyku hali oluyor 1 saat sonra en çok eve gidiyorsun benim kanamam olmadı Hafif kaşık ağrısı oldu bende bugün yumoşlarım kaliteli mi diye öğrenecek yani her süreç stresli :) inşaşalh güzel haber alırım inşallah senin tedavinde olumlu sonuçlanır
Bu sefer hayırlısıyla olur inşallah canım şimdiden hayırlı olsun tedavin Allah hepimizi hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahiyi akşamlar bende inşlh aralıkta tüp bebeğe başlayacağım ekimde 2 tane transfer edildi ama tutmadı .Peşine operatif histeroskopi oldum ve çizik atıldı 29 ekimde. Şimdi 2 tane 5.ci gün embriyom var aralıkta rahimde sıkıntı olmazsa başlayacağım ...
Merhabalar, benim yumurta rezervim az, 0,63 tü geçen Kasım’da bu Haziran’da 1,08 e çıkardımMerhaba Allah sağlıkla kavuşacağın günü görmeyi de nasip etsin inşallah Ben henüz tüp bebeğe başlamadım bile sana bilgisi olanlar yardımcı olacaktır Problem neydi acaba? Bizde aralıkta doktora gideceğiz erkek faktörü sorunumuz. Sperm sayısı 4 milyon ve morfoloji 0
Canım ilaçlara iğnelere başlayınca yumurta kalitesini arttırcak seyler yemen gerekiyor öncelikle.merhaba hanımlar bende Allah kısmet ederse aralıkta tup bebeğe başlıycam. bende ve eşimde çok sıkıntılı bir durum yok çok şükür bugün ilk muayenemizde sol tarafında iki tane kist tespit edildi doktor doğum kontrol hapi verdi o yüzden adet olunca aralıkta gidecem hayırlısı. benim sormak istediğim tup bebek yapınca neye dikkat edelim hicbir bilgim yok asilama boşuna maliyet kaybı olur diye ben direkt tup dedim kafam çok karışık bide ben cogul istediğimi illettim doktoruma insallah bakalım hayirlisi
Güzel haberlerle dolduralım burayı kızlar inşallahAmin amin inşallah canımm hadi hayırlısı olsun Allah hepimize nasip etsin
Canım benimkilerde donduruldu 6 tane 5. Gün blastosist 2 tane transfer edilcek ben de bekliyorum adetimi şimdilik bisey yapmıyrm sadece günlük yürüyüş yap en az bir saat dedi dr um birde bol su iç demişti onu yapıyorum ama adetimle birlikte rahim hazırlama sürecim başlayınca besin konusunda biseyler yapcam mesela nar ve havuç suyu hem rahim hazırlamada hem transferde hem yumurta gelişiminde çok etkili, hurma, kuru dut, pekmez, sumakli soğan bunlar rahim geliştirmede iyiymiş diger sayfalarda okudum tüp bebek yaptranlar bunları uygulamış.Merhaba Allah sağlıkla kavuşacağın günü görmeyi de nasip etsin inşallah Ben henüz tüp bebeğe başlamadım bile sana bilgisi olanlar yardımcı olacaktır Problem neydi acaba? Bizde aralıkta doktora gideceğiz erkek faktörü sorunumuz. Sperm sayısı 4 milyon ve morfoloji 0
Merhaba nerede tedavi oluyorsunuz?Canım yakın bi zamanda adet görürsün hastanen nasıl bir protokol uyguluyor bilmiyorum benim kliniğim aktif kanama başlayınca estorfem başladım 4 gün 2 tane 4 gün 3 tane 4 gün 4 tane olmak üzere artırarak kullandım 13. Kontrole gittim o gün muayene etti rahim kalınlığı ve kana bakıldı herşey tamam dendi 23 kasım transfer belirlendi aynı gün protex progesteron iğnesi ve vajinal hel başladım dün kan verdim progesteron hormon yetersiz arttığı için iptal oldu transferim . Transfer öncesi bu şekilde bu iğne ve jel transfer olsaydı kullanmaya devam edecektiö ayrıca gebelik oluşsaydıda 3 ay kadar kullanacaktım ama iptal olunca bıraktım
Diyabakır bahçeci zeki beyde tedavi oluyorumMerhaba nerede tedavi oluyorsunuz?
Canım 7 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi dün transfer oldum şükğr inşallah güzel haber alırsın bugğn haber ver mutşakaBende senden bir gun sonra tumurta toplamaya gitmisim ozaman sende son durum ne canim. Ben beklemedeyim yarin ariyacaklar umarim guzel haberler alirum tabi tum bekleyenlerde
Ah inşallah inşallah birbirim Dua edelimGüzel haberlerle dolduralım burayı kızlar inşallah