• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Bana erkek diyorlar canımm :) bende erkek hissediyorum erkek sağ da kız solda oluyormuş genelde böyle bişey var mı acaba :) bu arada Allahim hiç ummadığın anda sana da nasip eder inşallah :)
Evet sag sol olayini annemde soyler bende iliski sonrasi soluma donuyorum kismet diyelim amin canim guzel dilegin icin seni takip ediyorum ve merakla cinsiyetinide sagdami senin bebis saglikli olsunlar insalah

Evet sag sol olayini annemde soyler bende iliski sonrasi soluma donuyorum kismet diyelim amin canim guzel dilegin icin seni takip ediyorum ve merakla cinsiyetinide sagdami senin bebis saglikli olsunlar insalah
Evet sağda canım benim :) dediğin gibi sağlıklı olsunlarda :)

Memnun değilsen geç olmadan değiştir tabi canımm :) iki hafta çok erken 3 haftada bir ideal olanı. Benim kusmalarım bulantilarim bitmek bilmiyor :) senin nasıl gidiyor :)

valla benimde bulantılar devam ama ben de çok fazla kusma olmuo daha çok kuru bulantı o bile mahvedio zaten iştahımda iyce kapandı kilo düşüşlerimde devam edioo bebişimin sayesinde kiloda veriorum şimdilik :)
bulantılar için şuara yaptığım sürekli şekersiz sakızla yaşamak bi nebzede olsa iyi gelio tavsiye ederim canım...

hafta sonu gittiğimde bebişim sol taraftaydı acaba cinsiyet dediğin gibi sol sağ etkiler mi ki? merak ettim şimdi :)

valla benimde bulantılar devam ama ben de çok fazla kusma olmuo daha çok kuru bulantı o bile mahvedio zaten iştahımda iyce kapandı kilo düşüşlerimde devam edioo bebişimin sayesinde kiloda veriorum şimdilik :)
bulantılar için şuara yaptığım sürekli şekersiz sakızla yaşamak bi nebzede olsa iyi gelio tavsiye ederim canım...

hafta sonu gittiğimde bebişim sol taraftaydı acaba cinsiyet dediğin gibi sol sağ etkiler mi ki? merak ettim şimdi :)
Ben her gün mutlaka bi öğün kusarım bu arada olmadığı zaman da çok şaşırırim neden yok diye :D sağ sol durumu doğru çıkabilir canımm :) benim Çin takvimi de erkek çıktı. Genelde doğru diyorlar Çin takvimine :)

Bu arada ben sakız yesem sakız yerken yutkundugum şeyi kusarım. Hiç farketmiyor bize yaniii :)

Solda kiz diyorlar bakalim sonuc nolcak merakla bekliyorum haberlerinizi sag salim kucaginizada alirsiniz insallah senin bebek ilkmi ilkler onemli degil bende kiz bebek istiyorum rabbim nasip ederse tabi saglikli olsun kizim olsun derim kismet tabiki ;)

Bu arada ben sakız yesem sakız yerken yutkundugum şeyi kusarım. Hiç farketmiyor bize yaniii :)
Birde mide bulntisi kusma oluyorsada kiz diyorlar kardesim 4 bebege hamile oda senin gibi uc oglu var bunuda kiz hissediyorum diyor haftaya belli olacak.cinsiyeti insallah saglikli kizi olur uc erkegin arkasina insallah merak ettim simdi ikinizide

Birde mide bulntisi kusma oluyorsada kiz diyorlar kardesim 4 bebege hamile oda senin gibi uc oglu var bunuda kiz hissediyorum diyor haftaya belli olacak.cinsiyeti insallah saglikli kizi olur uc erkegin arkasina insallah merak ettim simdi ikinizide
Ay valla şimdi bende merak ettim evet ilk bebişim cnm
benim için kız erkek farketmez yeterki sağlıklı olsun ama eşim kız olmasını çok istiyor...
durup durup o kız olcak zatn diyor hayırlısı baklm...

allah sana da en kısa zamanda saplıklı bir bebek nasip etsinnn isteyen cümlesi ile birlikte inşallah.

Ben her gün mutlaka bi öğün kusarım bu arada olmadığı zaman da çok şaşırırim neden yok diye :KK70: sağ sol durumu doğru çıkabilir canımm :) benim Çin takvimi de erkek çıktı. Genelde doğru diyorlar Çin takvimine :)

hadi hayırlısı yawrum benim çin takviminde kız çıkıoo bakalım, tutcak mı? rabbim sağlıkla elimize almayı nasip etsin.

Benim de çevremdekiler kıza hamile olanlar bi defa kusmus nerdeyse erkek ise doğana kadar kusmuslar. Ama bu kadar kusma be bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gosterirmis canım :) sol sağ durumuna inanıyorum benim sağda bebeğim erkek olabiliir :)

hadi hayırlısı yawrum benim çin takviminde kız çıkıoo bakalım, tutcak mı? rabbim sağlıkla elimize almayı nasip etsin.
Amin canımm benim :) sağlıkla gelsinler inşallah :) senin kontrol martin ilk haftasi mi? Hangi gündü unuttum :)

geçtiğimiz hafta gittim şimdi başka bir doktora randuvu aldım 11 martta canım... 11. haftamızda gticez tarama testimiz var ya onu da yaptırcaz
Benim de 10+5 oluyor pazartesi günü gidicem inşallah :) tarama testi yaptirmicam ben :)

Benim de çevremdekiler kıza hamile olanlar bi defa kusmus nerdeyse erkek ise doğana kadar kusmuslar. Ama bu kadar kusma be bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gosterirmis canım :) sol sağ durumuna inanıyorum benim sağda bebeğim erkek olabiliir :)
rabbim gonlune gore versin tatlim kardesim 3 ogluna hamileyken boyle degildim diyor bunda hep.mide bulantisi diyor kisiden kisiye degisiyor demekki rabbim herkezin gonlundekini nasip eder insallah

rabbim gonlune gore versin tatlim kardesim 3 ogluna hamileyken boyle degildim diyor bunda hep.mide bulantisi diyor kisiden kisiye degisiyor demekki rabbim herkezin gonlundekini nasip eder insallah
İnşallah canım. Benim sağlıklı olsunda farketmez kız erkek zaten yok ilk olcak daha Allahın izniyle :)

Amin canım. Hepimize inşallah. Kız ya da erkek farketmez ilk olcak daha Allahın izniyle :)

Back