- 17 Eylül 2014
- 888
- 1.618
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
canım doktora gttim ben bugün adetin 2,günü diye alttan muayene etti yumurlaklar çok iyi dedi hormon testi yaptı ama LH seviyesi yüksekmiş 2 ay sonra testi tekararlayalım dedi eger yine yüksek olursa normal yollardan hamile kalamyabilirsin dedimasalolsunnn nerdesin kuzum test yaptın miiiii?
sen ne yaptın gelmedi inşallah seninki inşallah hamilesindirmasalolsunnn nerdesin kuzum test yaptın miiiii?
ben değilim kzılar üzgünümmm gerçekten eğer 2 ay sorna yine LH seviyem yüksek çıkarsa doğal yoldan hamile kalamıyacakmışım sanıım hap iğne falan vericek anlamadım kiBak bekliyorum hoc kacamszsin benden mutlu gun bugun masalolsunda hamis diyorummmmm
Canım test aldım. Yanlış yaptım anlamadım bişey çizgi var mı yok mu yarın sabah tekrar yapıcam :)ben değilim kzılar üzgünümmm gerçekten eğer 2 ay sorna yine LH seviyem yüksek çıkarsa doğal yoldan hamile kalamıyacakmışım sanıım hap iğne falan vericek anlamadım ki
adet olmadın dimi canım sen sabah al yap testini inşallah çıkar canımCanım test aldım. Yanlış yaptım anlamadım bişey çizgi var mı yok mu yarın sabah tekrar yapıcam :)
Yok canım benim olmadım ağrım filanda yok henüzadet olmadın dimi canım sen sabah al yap testini inşallah çıkar canım
Canım daha adet olmadım test aldım farklıydı işte kapağını idrarı çektikten sonra kapatmam gerekiyordu unuttum o an damladı testten o yüzden varla yok arası bi çizgi var gibiydi yarın sabah erkenden tekrar test yapıcam adet olmazsamsen ne yaptın gelmedi inşallah seninki inşallah hamilesindir
hadi inşallah olmazssın bu ay tuttu senin bence rabbim büyükYok canım benim olmadım ağrım filanda yok henüz
Naptin bekliyorum dedim yaptinmi canimmm yapmadiysan yarin yap lutfeeennn hadiiiiiBenim içimde korku var.. Bıraksan pazartesiye kadar bile beklerim.. Niye böyle oldum..
Var varrr niye birdaha almadin yaaaa hislerim var diyor yaaas lutfennnCanım daha adet olmadım test aldım farklıydı işte kapağını idrarı çektikten sonra kapatmam gerekiyordu unuttum o an damladı testten o yüzden varla yok arası bi çizgi var gibiydi yarın sabah erkenden tekrar test yapıcam adet olmazsam
Sen regl olmadinnnn degilmi olmadimmm dermisinnn lutfennnnnhadi inşallah olmazssın bu ay tuttu senin bence rabbim büyük
Allahim duani kabul etsin canim amin insallah bu ay gebe kalmayan olmicak hadi bebis isteyenler pozitifi gorursunuz insallah ... aminHerkese hayırlı cumalar şekerler
Geri sayım devam ediyor.10 gün kaldı bat 25 ocak
Bu ay ümitliyim ama hayırlısı neyse onu nasip etsin Mevlam.
Şu mübarek vakitler hürmetine boynumuzu bükük kucağımızı boş bırakmasın Rabbim.Emanetini hayırlısıyla tezz zamanda göndersin İnşAllah bana ve de tümm isteyen kardeşlerime..çok aminn
Canim doktora gorunmedinmi hayirlisi olsun ignenin etkisimiydi o yuksek cikan simdikide insallah gebeliktendir umutlarin bitmesin canimArkadaşlar merhaba pazartesi271 olan değerim şimdi 95 olmuş anlamadım ya ne kanamam var ne başka bişiyim ne şimdi bu
Yaaa reglmiymis o kahve leje hayirlisi olsun canim yaaacanım doktora gttim ben bugün adetin 2,günü diye alttan muayene etti yumurlaklar çok iyi dedi hormon testi yaptı ama LH seviyesi yüksekmiş 2 ay sonra testi tekararlayalım dedi eger yine yüksek olursa normal yollardan hamile kalamyabilirsin dedi
Canim ben aralik 17 de cat ignem basladi bu ikinci ayimdada bugun saaat 16:00 da oldum hayirlisi olsun her bebis isteyene bekletmeden verir rabbim insallah... aminIkra meyra canım sen çat. iğnesine ne zman başladın benm FSH değeri yüksek çıktı 2 ay sonra tekrar yapcak
eğer yüksek çıkarsa iğneye mi başlıyaçak seninde mi böyle çıktı klomen falankullandın
inşallah canım hayırlısı olsun senin de mi fsh değeri yüksek çıktı da başladın iğneye ilk kullanışınmı pekiCanim ben aralik 17 de cat ignem basladi bu ikinci ayimdada bugun saaat 16:00 da oldum hayirlisi olsun her bebis isteyene bekletmeden verir rabbim insallah... amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?