• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Tskler cnm belirtilerm adet belirtisi gibidi yalniz idrara cok cikiyordum vede goguslerim sisti ve hassaslasti 5 gn sonra test yaptm pozitif iki cizgi yani ilk oglumdada Boyle olmustu c unku test yapmadan anladim cunku adtm cok duzenlidir doktorm hamile kalma riskimin fazla oldugunu soylemisti esm korunuyrdu geri cekilmeyle ve kazayla ilk cekilmemesiyle hamile kldm ve yumurtlma gnmdu o zaman zaten

Tskler cnm belirtilerm adet belirtisi gibidi yalniz idrara cok cikiyordum vede goguslerim sisti ve hassaslasti 5 gn sonra test yaptm pozitif iki cizgi yani ilk oglumdada Boyle olmustu c unku test yapmadan anladim cunku adtm cok duzenlidir doktorm hamile kalma riskimin fazla oldugunu soylemisti esm korunuyrdu geri cekilmeyle ve kazayla ilk cekilmemesiyle hamile kldm ve yumurtlma gnmdu o zaman zaten
aslında benmde düzenlidir adetim ama maşallah demekki zamnı gelmiş senin bebişinin eşin nasıl karşıladı şaşırdı mı

Esim zaten olursa hayirlisi diyordu ve oldu bu pazar dogum gunu ve bsna end buyuk en guzel hediyeyi verdin dedi ikimzde mutluyuz Daha ailelerden kmseye soylmdk esm spiral taktirmama cok karsiydi zaten zamani gelmis demekki oyle hayirli olck dogumum kurban bayramna denk geliyor rizkiyla gelior:anneadayı:

Esim zaten olursa hayirlisi diyordu ve oldu bu pazar dogum gunu ve bsna end buyuk en guzel hediyeyi verdin dedi ikimzde mutluyuz Daha ailelerden kmseye soylmdk esm spiral taktirmama cok karsiydi zaten zamani gelmis demekki oyle hayirli olck dogumum kurban bayramna denk geliyor rizkiyla gelior:anneadayı:
ayy çük gzüel olmuş sağlıkla kucağınıza alın inşallah en büyük destek eşten zaten çok sevindim valla adınıza kazarada olsa ben sabaha kadar yatıyorum ilşkiden sonra yok yine yk bu ay bitti kafaya takma olay zaten çocuk için uğraşmıcam

canım ben adet sancım vardı kasıklarda sabah da kahverengi leke geldi şuan durum bu yarın tümüyle gelecek inşallah senin gelmez çünkü ben 3gün öceden adet ağrım vardı
İinsallah gerisi gelmez canim olmasada uzulme vakti geldimi verir rabbim

Canım ya bizim de bu ay düzenli oldu bir gün arayla bide yattım ben hep. Yarın regl günüm 3 gün önceden hep ağrım başladı benimde aşırı. Adet olacağım zaman sancilaniyor kasiklarim ama şuana kadar sancı olmadı. İnşallah olmuştur herhangi bi sağlık sorunumuz yok eşimle benim. İnşallah vardır adet olcam diye düşünüyorum ama hayırlısı olsun bakalım

canım ben adet sancım vardı kasıklarda sabah da kahverengi leke geldi şuan durum bu yarın tümüyle gelecek inşallah senin gelmez çünkü ben 3gün öceden adet ağrım vardı
Hadi ya benimse bel ağrım var... Hiç böyle olmamıştım adet olmadan ama ben zaten umudu kestim biliyorsun....

Hadi ya benimse bel ağrım var... Hiç böyle olmamıştım adet olmadan ama ben zaten umudu kestim biliyorsun....
Pozitif dusun pozitif olsun hersey karamsar olursan bebis gelmez rabbim hayirlisini versin vakti zamani yicegi ekmek varsa bebisini bu ay verir insalah

bel ağrısı bende vardı biliyorsun hatta bana demiştin ya hiç duymadım bel ağrısnı gebelik belirtisi diye ama adet oldum sen olmazsın inşallah işte sen boşver ağrıyı.. bnce sen olmucakın beim belliydi inşallah bebeğin seninledir ona yoğunlaş sen canımm son günün inşallah sende hayırlı haberler alalımmmm :KK68:

Pozitif dusun pozitif olsun hersey karamsar olursan bebis gelmez rabbim hayirlisini versin vakti zamani yicegi ekmek varsa bebisini bu ay verir insalah
Vala pozitif düşündüm canım.yemek yaparken bi hayaller bi hayaller kendimi kaptırdım sonra napiyorum ben dedim. Hayırlısı canım şu yarın olsun da bi..

bel ağrısı bende vardı biliyorsun hatta bana demiştin ya hiç duymadım bel ağrısnı gebelik belirtisi diye ama adet oldum sen olmazsın inşallah işte sen boşver ağrıyı.. bnce sen olmucakın beim belliydi inşallah bebeğin seninledir ona yoğunlaş sen canımm son günün inşallah sende hayırlı haberler alalımmmm :KK68:
Ya benim regl olmasan belim hiç ağrımaz di ağır filan da hiç kaldırmadım şüphem var ama hayal kırıklığına ugramakta var insallah vardır. İnşallah canım hayırlı yarın olsun bakalım da... Zaten ben olursam gece olurum ya da sabaha karşı benim hep öyle oluyo

Zaten ben her ihtimale karsi adet bitiminde sonra iliskiler basliyor iki gun bir iliski ile hamis kalinir yuksek ihtimal ama dun gittim 12. Gunumde 15 mm yumurtam olmus cuma cumaertesi catlar dedi 14-15 gunumde catlicak ama ben adet gorene kadar iliski oluyor. sende adet bittimi basla adete 4 kala bitir tercih senin tatlim hayirlisi olsun hakkimizda insallah :KK66:
11nde test yaptm kan testi 2 ckmştı ama kasıkalrımda ve belmde agrı var gogusler falan fena acıyo ilk genelğim saglıksızdı aynı seyleri hissetmştm smdi korkuorm acıkcası var mı yok mu anlamıyorum adetimi beklym artk inş olur:) isteyen herkese nasip etsn inş rabbm

Kizlar Ben vajinusmus olmustum dunyam karardi ve hicbirzaman cocugum olmuyck sandm tedavi oldm hemen o ay hamile kaldm ve dunym degisti su an ikinci bebism olck allah nasip ederse ins allah sizede verir inssss ama allahin izniyle tabi sz elinzden geleni yapiyorsnz gerisi allaha kalmis umudunuzu kesmeyn :KK200:

11nde test yaptm kan testi 2 ckmştı ama kasıkalrımda ve belmde agrı var gogusler falan fena acıyo ilk genelğim saglıksızdı aynı seyleri hissetmştm smdi korkuorm acıkcası var mı yok mu anlamıyorum adetimi beklym artk inş olur:) isteyen herkese nasip etsn inş rabbm
Regline 2 gun kaldiginda saglik ocagina kan ver canim pozitif alanlar var sende alirsin insallah canim hayirli olsun hakkinda

Back