• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Herkese hayırlı cumalar şekerler :KK68:
Geri sayım devam ediyor.10 gün kaldı bat 25 ocak :KK17:
Bu ay ümitliyim ama hayırlısı neyse onu nasip etsin Mevlam.
Şu mübarek vakitler hürmetine boynumuzu bükük kucağımızı boş bırakmasın Rabbim.Emanetini hayırlısıyla tezz zamanda göndersin İnşAllah bana ve de tümm isteyen kardeşlerime..çok aminn :KK200:

masalolsunnn masalolsunnn nerdesin kuzum test yaptın miiiii?
canım doktora gttim ben bugün adetin 2,günü diye alttan muayene etti yumurlaklar çok iyi dedi hormon testi yaptı ama LH seviyesi yüksekmiş 2 ay sonra testi tekararlayalım dedi eger yine yüksek olursa normal yollardan hamile kalamyabilirsin dedi:KK42:

ben değilim kzılar üzgünümmm gerçekten eğer 2 ay sorna yine LH seviyem yüksek çıkarsa doğal yoldan hamile kalamıyacakmışım sanıım hap iğne falan vericek anlamadım ki
Canım test aldım. Yanlış yaptım anlamadım bişey çizgi var mı yok mu yarın sabah tekrar yapıcam :)

Ikra meyra Ikra meyra canım sen çat. iğnesine ne zman başladın benm FSH değeri yüksek çıktı 2 ay sonra tekrar yapcak
eğer yüksek çıkarsa iğneye mi başlıyaçak seninde mi böyle çıktı klomen falankullandın

sen ne yaptın gelmedi inşallah seninki inşallah hamilesindir
Canım daha adet olmadım test aldım farklıydı işte kapağını idrarı çektikten sonra kapatmam gerekiyordu unuttum o an damladı testten o yüzden varla yok arası bi çizgi var gibiydi yarın sabah erkenden tekrar test yapıcam adet olmazsam

Canım daha adet olmadım test aldım farklıydı işte kapağını idrarı çektikten sonra kapatmam gerekiyordu unuttum o an damladı testten o yüzden varla yok arası bi çizgi var gibiydi yarın sabah erkenden tekrar test yapıcam adet olmazsam
Var varrr niye birdaha almadin yaaaa hislerim var diyor yaaas lutfennn

Herkese hayırlı cumalar şekerler :KK68:
Geri sayım devam ediyor.10 gün kaldı bat 25 ocak :KK17:
Bu ay ümitliyim ama hayırlısı neyse onu nasip etsin Mevlam.
Şu mübarek vakitler hürmetine boynumuzu bükük kucağımızı boş bırakmasın Rabbim.Emanetini hayırlısıyla tezz zamanda göndersin İnşAllah bana ve de tümm isteyen kardeşlerime..çok aminn :KK200:
Allahim duani kabul etsin canim amin insallah bu ay gebe kalmayan olmicak hadi bebis isteyenler pozitifi gorursunuz insallah ... amin

Arkadaşlar merhaba pazartesi271 olan değerim şimdi 95 olmuş anlamadım ya ne kanamam var ne başka bişiyim ne şimdi bu:110:
Canim doktora gorunmedinmi hayirlisi olsun ignenin etkisimiydi o yuksek cikan simdikide insallah gebeliktendir umutlarin bitmesin canim

canım doktora gttim ben bugün adetin 2,günü diye alttan muayene etti yumurlaklar çok iyi dedi hormon testi yaptı ama LH seviyesi yüksekmiş 2 ay sonra testi tekararlayalım dedi eger yine yüksek olursa normal yollardan hamile kalamyabilirsin dedi:KK42:
Yaaa reglmiymis o kahve leje hayirlisi olsun canim yaaa :((

Ikra meyra Ikra meyra canım sen çat. iğnesine ne zman başladın benm FSH değeri yüksek çıktı 2 ay sonra tekrar yapcak
eğer yüksek çıkarsa iğneye mi başlıyaçak seninde mi böyle çıktı klomen falankullandın
Canim ben aralik 17 de cat ignem basladi bu ikinci ayimdada bugun saaat 16:00 da oldum hayirlisi olsun her bebis isteyene bekletmeden verir rabbim insallah... amin

Canim ben aralik 17 de cat ignem basladi bu ikinci ayimdada bugun saaat 16:00 da oldum hayirlisi olsun her bebis isteyene bekletmeden verir rabbim insallah... amin
inşallah canım hayırlısı olsun senin de mi fsh değeri yüksek çıktı da başladın iğneye ilk kullanışınmı peki

Back