aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

inşallah canım hayırlısı olsun senin de mi fsh değeri yüksek çıktı da başladın iğneye ilk kullanışınmı peki
Hayir cnm benim yumurta catmamiyor 23 mm geciyor ve kist oluyor 6 santimi buluyordu iki aydir duzene girdim cok sukur

çok sağol canım.bu ay çörek otu tarçın bal karışımı yiyeceğim yumurtalara iyi geliyrmuş adetin 2.günü başlanıyormuş
bıde onu denicem bu ay
Evet canim reglin 12 . gunune kadar sabah ac. aksam ac bir tatli kasigi tuketecen hayit otunuda yap ic aktardan al oda cok iyi hormonlari dengeliyor gunde iki bardak macunun tarifi resmi attim

Eklentiler

• index.png
    147,5 KB · Görüntüleme: 31
Evet canim reglin 12 . gunune kadar sabah ac. aksam ac bir tatli kasigi tuketecen hayit otunuda yap ic aktardan al oda cok iyi hormonlari dengeliyor gunde iki bardak macunun tarifi resmi attim
tamam canım çok teşekkür ederim artk 3, gün başlasam skntı olmaz sanırım yarın yapabilcem çünkü inşallah faydalı olur da hiç bir şeye gerek kalmaz

tamam canım çok teşekkür ederim artk 3, gün başlasam skntı olmaz sanırım yarın yapabilcem çünkü inşallah faydalı olur da hiç bir şeye gerek kalmaz
Yok cnm bisey olmaz 13. Gunune kadar devam et ister sabah bir corba kasigi istersen sabah bir tatli kasi gece yatmadan bir tatli kasi ac karnina olucak hayit tohumun kapsulude var canim resim.attim

Eklentiler

• images-3.jpeg
    3,5 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Kizlar gectigimiz ay umudluydum ama nasip olmadi bu ay da gün aşiri ilişkiye devam ediyorum.Hayirlisi allahtan...ama bu sefer biraz daha duygularimi bastirarak bekliycem cok heves edincede hayal kirikligim büyük oluyor.Bu ay ovulasyon testine basladim iki kirmizi cizgiyi görunce iliski oldu bir gun durup tekrar denedik cizgiyi gorunce ne kadar surede catliyor ki???netten baktim 36 saat diyor ama fazla uzun sure gibi geldi.Bir de ovulasyon testinde cift cizgiyi gordugum gün seffaf akintim geldi catladiğina isaret mi bu arkadaşlar?? Kafam karistibi el atin baciniza

Canim dogurganl gunundesin benimde uzayan akintim geldi doktora gittim geceye yarina catlar dedi sen regl olmaya yakin zamana kadar iliski olsun rabbim dualarini kabul etsin 3 kisi hamis haberi geldi mutlu olduk daha topink 1 ay olmadi konuyu baslatali hayirlisiyla hamislerimiz olcak bu ay tabi bende hamis olacam bu ay umutlarim yuksek hislerimde oyle insallah hislerim yanitmaz rabbim .... amin

Merhaba arkadaslar bende bizde esimle uzun zamandır çocuk istiyoruz.

Öncelikle bat ve sat ne demek tam kavrayamadim.

En son adetim 18 aralıkta oldum.ama geçen ay adetim düzensiz ve 38 günde oldum.

Sol kismimda batma lar var. Halsizlik yorgunluk ve bezen migdenden bulantidi. Ama üsütmüsüm de aynı zamanda.
Hamilemiyimdir acaba?

Birde hangi programları kullaniyorsunuz?

Sabah yaptım pozitif canım ikinci cizgi baya silik çıktı daha yeni :)
Var canim hayirli olsun allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin test kitini resmini atarsan yorumlar yapariz canim pozitif dusun bebis varrrrr

Pogram derken canim bu arada hosgeldin canim ovulasyon testi kullaniyoruz . pozitif oldugu gun iliski basliyor gunluk her gece iliski 3-4 gun sonra iki gune bir canim rabbim dualarini duyar insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…