- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
Mutlu musmutlu hafta sonu diliyorum topik konusu baslayali bir ay olmadan 4 kisi hamis haberleri aliyoruz arkasi kesilmeden gebelik haberlerini alnaya devam ederiz insallah.. amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük ihtimalle bende hamile yim :)Listemiz yok ama 4 kisi hamile canim darisi sana bizlere olur insallah amin
İnsallah kuzum allahim.gonlune gore versin...Büyük ihtimalle bende hamile yim :)
Canim dogurganl gunundesin benimde uzayan akintim geldi doktora gittim geceye yarina catlar dedi sen regl olmaya yakin zamana kadar iliski olsun rabbim dualarini kabul etsin 3 kisi hamis haberi geldi mutlu olduk daha topink 1 ay olmadi konuyu baslatali hayirlisiyla hamislerimiz olcak bu ay tabi bende hamis olacam bu ay umutlarim yuksek hislerimde oyle insallah hislerim yanitmaz rabbim .... amin
Olmayan olur insallah hepimiz icin 28-29 ocak canim rabbim mutlu etsin hepimizi insqllahAmin canim.inşallah hepimiz hayirlisiyla evlat sahibi oluruz.tesekkur ederim kafa karisikligim gitti :) bat ne zamandi canim
Pogram derken canim bu arada hosgeldin canim ovulasyon testi kullaniyoruz . pozitif oldugu gun iliski basliyor gunluk her gece iliski 3-4 gun sonra iki gune bir canim rabbim dualarini duyar insallah canim
Gitti gidiyor yaz google orda fiyatlar uygun 12 adet aldim ben 12.90 tl eczanede 5 adet 25 tl ve isimi gormez az gelir reglin 10 .gununde basliyorsun test yapmaya zaten icerigini kullanma talimati var yani cift cizgiyi gordunnu yumurtlama yakin oluyor kismet tatlim allahim herkeze saglikki vicdanli bebekler nasip etsin. insalllahSagol cnm inşallah program derken bu akıllı cep telefonlarında hangilerini kullaniyorsunuz? Ovolasyon testini eczanelerde mi buluruz?
Sat baslayan bat gelen regl tarihleri benim sat 2 ocak bat 28-29 ocak gibiBu arada bat ve sat nedir tam anlayamadim?
Gözükmüyor ki dikkatli bakınca belli oluyor canım benim ya :) Allahim en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah. :) dualarım sizinle ben yine burdayım. Pazartesi günü kan vericem. Özel hastaneye mi gitsem sağlık ocağına mi kararsız kaldım baya canım ya napmaliyimVar canim hayirli olsun allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin test kitini resmini atarsan yorumlar yapariz canim pozitif dusun bebis varrrrr
Saglik ocagina git erken git 08:30 da aliyorlar canim hayirli haberler ver bizeeeGözükmüyor ki dikkatli bakınca belli oluyor canım benim ya :) Allahim en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah. :) dualarım sizinle ben yine burdayım. Pazartesi günü kan vericem. Özel hastaneye mi gitsem sağlık ocağına mi kararsız kaldım baya canım ya napmaliyim
Sağlık ocağı ertesi gün sonuç veriyor canım :)Saglik ocagina git erken git 08:30 da aliyorlar canim hayirli haberler ver bizeee
Himmm polikiliniklerde ertesigunu veriyor ustelik 10:30 ozel universal hastenisine gidiyorum oyle yapiyorlar bildigim . devlet yada baska hasteneleri bilgim yok canim ..Sağlık ocağı ertesi gün sonuç veriyor canım :)
Bişey olmaz canım ya sonuç belli nasılsa :)Himmm polikiliniklerde ertesigunu veriyor ustelik 10:30 ozel universal hastenisine gidiyorum oyle yapiyorlar bildigim . devlet yada baska hasteneleri bilgim yok canim ..
Canim ovu testi ise negatif ikiside ayni renk olucak koyu cizgi olmali pozitif oldumu iliskiya baslayin 3-4 gun iliski olsun umarim yardimci olmusumdur.. rabbim gonlune gore versin . pediot adet takvimi indir bilgilerini ayarlardan yap kac gunde regl oluyorsan onuda ayarla yumurtlama tarihini ogrenmis olursun canim ben kullaniyorum reglerin duzenli ise takvim yaniltmiyor kardesim takvimi kullandi su an 10 hafta gebe darisi isteyenlere olur insallah.. amin ben bu pogrami kullaniyorum reglime 12 kaldigini soyluyor resmini attim canim ne zaman dogurkanlik ne zaman regl ogreniyorumBugün sabah test yaptim erkenden fazla birşey icmeden. Umarım doğru yapmisimdir. Ve çıkan sonuc.
Canim ovu testi ise negatif ikiside ayni renk olucak koyu cizgi olmali pozitif oldumu iliskiya baslayin 3-4 gun iliski olsun umarim yardimci olmusumdur.. rabbim gonlune gore versin . pediot adet takvimi indir bilgilerini ayarlardan yap kac gunde regl oluyorsan onuda ayarla yumurtlama tarihini ogrenmis olursun canim ben kullaniyorum reglerin duzenli ise takvim yaniltmiyor kardesim takvimi kullandi su an 10 hafta gebe darisi isteyenlere olur insallah.. amin ben bu pogrami kullaniyorum reglime 12 kaldigini soyluyor resmini attim canim ne zaman dogurkanlik ne zaman regl ogreniyorum