aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Amin canim guzel duan icin amin diyorum sagolasin saglikli bebisin olur insallah doktora gittiginde guzel haberler verirsin insallah pit pit kalp atislarini hayirli hayirli alirsin tatlim

Yarin kanda baktir insallah gebesin umutlu ol pozitif ol var bebis insallah

Canım pazartesiye kadar olmazsam evde idrar testi yapıcam salı günü. Çarşamba da kan testi veririm perşembe anca.. Acele etmek istemiyorum..
Canim yap cabuk sevin tamam yarin erken gebelik testi al yap pozitifi gorceksin inan bana sonra kosa kosa kan vereceksin ne carsambasi ya hadi yarin hayirli gun hayirli haber ver guven bana baska topinkte arkadasa israr ettim bugun hamileyim diye yazdi regline iki gun vardi hadi yarin bekliyorum canim kirma beni kiz kan verdi testi silik cikti bende kan ver dedim insallah sende yarin cift cizgiyi gorursun cnm

Korkuyorum canım alsam anca eşime aldırırım işten gelirken cumartesi yapabilirim sabahtan.. Öğleden sonra kan almıyor sağlık ocağı

Canım günaydın nasıl emin oldun ki burda paylastiklarimdan dolayı mı sanki bişeyler hissediyor gibisin. Bu arada hala regl olmadım. Ağrım sızım yok..

Canım günaydın nasıl emin oldun ki burda paylastiklarimdan dolayı mı sanki bişeyler hissediyor gibisin. Bu arada hala regl olmadım. Ağrım sızım yok..
Hadi kos erken gebelik testi al pozitifff diyorummmm hadi kirma yaaaa bekliyorum bugun guzel gun cuman hayirlara vesile olsun canimmmm

Adet oldum olmadım derken hamisiiiimm fasulyem 5 haftalık :))) allahım herkese nasip etsin inşallah... aminn....
Adet oldum olmadım derken hamisiiiimm fasulyem 5 haftalık :))) allahım herkese nasip etsin inşallah... aminn....
Gozun aydin cookk sevindim sag sakim kucagina alirsin insallah canim saglikli vicdanli merhametli bebisin olur insalllah bu ay bereket ayi tibede hamisssssss diyorum duyyyy tilbe hadi test allllll

Korkuyorum canım alsam anca eşime aldırırım işten gelirken cumartesi yapabilirim sabahtan.. Öğleden sonra kan almıyor sağlık ocağı
Ooffffff yaaaaa ne deyim musmutlu olucaksin diyorum mutlulugunu erteliyirsun yap iste yaaa

Bak regl degil hamissin canim cookk musmutlu ol bebisinle topink 1 ay olmadan 3 guzel haber aldik hadi sira tilbede sonra masalolsunda regli yaklasanlar size diyorum insallah hamis haberleeri verirsinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…