- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Amin canim guzel duan icin amin diyorum sagolasin saglikli bebisin olur insallah doktora gittiginde guzel haberler verirsin insallah pit pit kalp atislarini hayirli hayirli alirsin tatlimKizlar Ben vajinusmus olmustum dunyam karardi ve hicbirzaman cocugum olmuyck sandm tedavi oldm hemen o ay hamile kaldm ve dunym degisti su an ikinci bebism olck allah nasip ederse ins allah sizede verir inssss ama allahin izniyle tabi sz elinzden geleni yapiyorsnz gerisi allaha kalmis umudunuzu kesmeyn
Yarin kanda baktir insallah gebesin umutlu ol pozitif ol var bebis insallahYa benim regl olmasan belim hiç ağrımaz di ağır filan da hiç kaldırmadım şüphem var ama hayal kırıklığına ugramakta var insallah vardır. İnşallah canım hayırlı yarın olsun bakalım da... Zaten ben olursam gece olurum ya da sabaha karşı benim hep öyle oluyo
Canım pazartesiye kadar olmazsam evde idrar testi yapıcam salı günü. Çarşamba da kan testi veririm perşembe anca.. Acele etmek istemiyorum..Yarin kanda baktir insallah gebesin umutlu ol pozitif ol var bebis insallah
Canim yap cabuk sevin tamam yarin erken gebelik testi al yap pozitifi gorceksin inan bana sonra kosa kosa kan vereceksin ne carsambasi ya hadi yarin hayirli gun hayirli haber ver guven bana baska topinkte arkadasa israr ettim bugun hamileyim diye yazdi regline iki gun vardi hadi yarin bekliyorum canim kirma beni kiz kan verdi testi silik cikti bende kan ver dedim insallah sende yarin cift cizgiyi gorursun cnmCanım pazartesiye kadar olmazsam evde idrar testi yapıcam salı günü. Çarşamba da kan testi veririm perşembe anca.. Acele etmek istemiyorum..
Korkuyorum canım alsam anca eşime aldırırım işten gelirken cumartesi yapabilirim sabahtan.. Öğleden sonra kan almıyor sağlık ocağıCanim yap cabuk sevin tamam yarin erken gebelik testi al yap pozitifi gorceksin inan bana sonra kosa kosa kan vereceksin ne carsambasi ya hadi yarin hayirli gun hayirli haber ver guven bana baska topinkte arkadasa israr ettim bugun hamileyim diye yazdi regline iki gun vardi hadi yarin bekliyorum canim kirma beni kiz kan verdi testi silik cikti bende kan ver dedim insallah sende yarin cift cizgiyi gorursun cnm
Hmm erken geblik testi yapsam cıkar mı acaba reglme 2 gun kala?Regline 2 gun kaldiginda saglik ocagina kan ver canim pozitif alanlar var sende alirsin insallah canim hayirli olsun hakkinda
Canım günaydın nasıl emin oldun ki burda paylastiklarimdan dolayı mı sanki bişeyler hissediyor gibisin. Bu arada hala regl olmadım. Ağrım sızım yok..Canim yap cabuk sevin tamam yarin erken gebelik testi al yap pozitifi gorceksin inan bana sonra kosa kosa kan vereceksin ne carsambasi ya hadi yarin hayirli gun hayirli haber ver guven bana baska topinkte arkadasa israr ettim bugun hamileyim diye yazdi regline iki gun vardi hadi yarin bekliyorum canim kirma beni kiz kan verdi testi silik cikti bende kan ver dedim insallah sende yarin cift cizgiyi gorursun cnm
Hadi kos erken gebelik testi al pozitifff diyorummmm hadi kirma yaaaa bekliyorum bugun guzel gun cuman hayirlara vesile olsun canimmmmCanım günaydın nasıl emin oldun ki burda paylastiklarimdan dolayı mı sanki bişeyler hissediyor gibisin. Bu arada hala regl olmadım. Ağrım sızım yok..
Gunaydin eveettttt cikar canimHmm erken geblik testi yapsam cıkar mı acaba reglme 2 gun kala?
Adet oldum olmadım derken hamisiiiimm fasulyem 5 haftalık :))) allahım herkese nasip etsin inşallah... aminn....
Gozun aydin cookk sevindim sag sakim kucagina alirsin insallah canim saglikli vicdanli merhametli bebisin olur insalllah bu ay bereket ayi tibede hamisssssss diyorum duyyyy tilbe hadi test allllllAdet oldum olmadım derken hamisiiiimm fasulyem 5 haftalık :))) allahım herkese nasip etsin inşallah... aminn....
Ooffffff yaaaaa ne deyim musmutlu olucaksin diyorum mutlulugunu erteliyirsun yap iste yaaaKorkuyorum canım alsam anca eşime aldırırım işten gelirken cumartesi yapabilirim sabahtan.. Öğleden sonra kan almıyor sağlık ocağı
Canım ya öğlene kadar olmazsam gidip test alıp yapicamm :)Ooffffff yaaaaa ne deyim musmutlu olucaksin diyorum mutlulugunu erteliyirsun yap iste yaaa
Bak regl degil hamissin canim cookk musmutlu ol bebisinle topink 1 ay olmadan 3 guzel haber aldik hadi sira tilbede sonra masalolsunda regli yaklasanlar size diyorum insallah hamis haberleeri verirsinizzzzAdet oldum sanmisim. Çünkü geri gitti sadece ufacık akintiydi gece yarışıyor uyudum bu sabah kalktım hiçbirşey yok sadece lekelenme oldu. çok umutlanmak istemiyorum ama yerleşme kanaması da olabilir. Bir kaç gün daha bekleyip test yapacagim
Canım benim sen benden heyecanlisin valla bende hiç öyle şeyler yok :)) (Hadi kos erken gebelik testi al pozitifff diyorummmm hadi kirma yaaaa bekliyorum bugun guzel gun cuman hayirlara vesile olsun canimmmm
Bak bekliyorum hoc kacamszsin benden mutlu gun bugun masalolsunda hamis diyorummmmmCanım ya öğlene kadar olmazsam gidip test alıp yapicamm :)
Bunun farkına vardım zaten ben canımm inşallah masalolsunnn hamiş tir :) göremedim pek onu dün leke geldi biraz demiştiBak bekliyorum hoc kacamszsin benden mutlu gun bugun masalolsunda hamis diyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?