- Konu Sahibi Ikra meyra
-
hos bulduk canım bızım suan erkek faktorlu proxeed plus kullanıyo esım bıde caksır suyu bırde hem ben hem esım evıcap kullanıyoruzHosgeldin canim insallah hamis oluruz bu ay canlarim
Anladim insallah guzel haberler verirsinizhos bulduk canım bızım suan erkek faktorlu proxeed plus kullanıyo esım bıde caksır suyu bırde hem ben hem esım evıcap kullanıyoruz
İlkmis erkek kiz farketmez ilk oldugu icin ama rabbim gonlumuze gore versin canmYok canım benim daha yeni
amın cumlemız ınsallah canımAnladim insallah guzel haberler verirsiniz
Ay beklemeye karar verdim öyle daha çok hayal kırıklığına ugrarsam benim için daha üzücü olur. Cuma günü regl eğer Gündüz olursam geceden veya sabahtan ağrıları çekerim agrim olmazsa ve regl. Olmazsam haileyimdir inşallah. Hislerim yanıltmaz umarım..Cikar canim kardesim erken gebe tsti ile ogrendi 2 gun vardi gunune pozitiff
Hisler dogrudur insallah rabbim yaniltmazAy beklemeye karar verdim öyle daha çok hayal kırıklığına ugrarsam benim için daha üzücü olur. Cuma günü regl eğer Gündüz olursam geceden veya sabahtan ağrıları çekerim agrim olmazsa ve regl. Olmazsam haileyimdir inşallah. Hislerim yanıltmaz umarım..
evet canımmm son iki ama benim siniler gerildi sivilcede çıktı bugün nasip öteki aya kaldı canım senden iyi haberler gelir inşallahmasalolsunnn kuzumm son 2 :)))
cnım genelde hissedenler oluyor bnde hiç his falan olmadı zaten rabbim sananasip etsn inşallah adt olmazsınnnAy beklemeye karar verdim öyle daha çok hayal kırıklığına ugrarsam benim için daha üzücü olur. Cuma günü regl eğer Gündüz olursam geceden veya sabahtan ağrıları çekerim agrim olmazsa ve regl. Olmazsam haileyimdir inşallah. Hislerim yanıltmaz umarım..
Evet herkese insallahİlkmis erkek kiz farketmez ilk oldugu icin ama rabbim gonlumuze gore versin canm
ay inşallah canım ne güzel demissin de e sinirler gerildi bide svilcelerim çıktı kesin yaniTatlım bende aynısını yazmıştım buraya kesin adet olucam die ama olmadım bel ve kasık ağrısı kaşınma gaz hele çok yoğundu ilk başlarda göğüslerim de hassastı kişiden kişiye değişebilir inş. Hamilesin dir
erken gebelik testi 6 gün önceden belli ediyormuş eczacıya srdm benim olmayacağı kesin sabaha karşı test yaptım te çizgiCanım erken gebelik testlerinden alıp yapsam çıkar mı acaba yaIkra meyra
15 ne daha cok var canim umudunu kaybetme uzulmek icin erken tatlim guzel haber vereceksin insallah tilbede verecek insallah... aminerken gebelik testi 6 gün önceden belli ediyormuş eczacıya srdm benim olmayacağı kesin sabaha karşı test yaptım te çizgiistersen bekle ama varsa çıkar kzum yada direk kan ver zaten 2 gün kaldı
inşallah canım ama15 ne daha cok var canim umudunu kaybetme uzulmek icin erken tatlim guzel haber vereceksin insallah tilbede verecek insallah... amin
Sende hamilesinnnnn uzulmek yok pozitif dusunnnnnninşallah canım ama... Ben tilbe dn umutluyum inşallah onun hisleri yanılmıcak inşallah hamiledir
İnşallah canım ahh kşke bu zmana kadar pozitifdim test yaptım durdum biliyorsun nasip bakalım yine hiç bişey belli olmaz ama bakalım bekleyip göreceğizSende hamilesinnnnn uzulmek yok pozitif dusunnnnnn
Bunu okurmusun canimİnşallah canım ahh kşke bu zmana kadar pozitifdim test yaptım durdum biliyorsun nasip bakalım yine hiç bişey belli olmaz ama bakalım bekleyip göreceğiz
Ayyyyy yupppiiiii cook sevindim yaa saglikla kucagina alirsin canim rabbim isteyen herkeze boyle sevincli haberler verir.. insallah.. amin.. saglikla buyut bebisiniWeee hamileyimm kizlar test yaptim sonic iki cizgi pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?