aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Bugun doktora giytim geldim.iki yumurta var dedi ikiside 15 mm dedi cuma tekrar bakicak insallah istenilen boyutta olurlar

Cikar canim kardesim erken gebe tsti ile ogrendi 2 gun vardi gunune pozitiff
Ay beklemeye karar verdim öyle daha çok hayal kırıklığına ugrarsam benim için daha üzücü olur. Cuma günü regl eğer Gündüz olursam geceden veya sabahtan ağrıları çekerim agrim olmazsa ve regl. Olmazsam haileyimdir inşallah. Hislerim yanıltmaz umarım..

Hisler dogrudur insallah rabbim yaniltmaz

cnım genelde hissedenler oluyor bnde hiç his falan olmadı zaten rabbim sananasip etsn inşallah adt olmazsınnn

ay inşallah canım ne güzel demissin de e sinirler gerildi bide svilcelerim çıktı kesin yani allahım sana sağlıkla kucağına almayo nasip etsin inşallah

Canım erken gebelik testlerinden alıp yapsam çıkar mı acaba ya Ikra meyra
erken gebelik testi 6 gün önceden belli ediyormuş eczacıya srdm benim olmayacağı kesin sabaha karşı test yaptım te çizgi istersen bekle ama varsa çıkar kzum yada direk kan ver zaten 2 gün kaldı

erken gebelik testi 6 gün önceden belli ediyormuş eczacıya srdm benim olmayacağı kesin sabaha karşı test yaptım te çizgi istersen bekle ama varsa çıkar kzum yada direk kan ver zaten 2 gün kaldı
15 ne daha cok var canim umudunu kaybetme uzulmek icin erken tatlim guzel haber vereceksin insallah tilbede verecek insallah... amin

İnşallah canım ahh kşke bu zmana kadar pozitifdim test yaptım durdum biliyorsun nasip bakalım yine hiç bişey belli olmaz ama bakalım bekleyip göreceğiz
Bunu okurmusun canim

Eklentiler

• SC20160113-195649.png
    194,3 KB · Görüntüleme: 30
Weee hamileyimm kizlar test yaptim sonic iki cizgi pozitif
Ayyyyy yupppiiiii cook sevindim yaa saglikla kucagina alirsin canim rabbim isteyen herkeze boyle sevincli haberler verir.. insallah.. amin.. saglikla buyut bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…