• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Göğsümün kenarları aşırı dolgun ve ucu koyu renk kendim belki psikolojiktir filan dedim eşime sordum o da degisikligi farketti. Renk ve dolgunluk. Ama psikolojik Bence ya umudum yok pek fazla belim ağrıyor kasiklarim geriliyor gibi. Kırmızılar gorcem ben.
bnde aynı şeyi yaşadım bugün kasıklar da ağrı belim hala devam ediyor benim film çekcekler ama gebelik şüphesi olduğu için sonra dediler bekleyip görcez en büyük cevap 15nde bakalımm :KK51:

Bugun ovu kiti ile testim ikinci cizgi silik yumurtlama gunum yakin. yarin 12. Gunum yumurta takibim var insallah istenilen boyutta olur. bu ay umutluyum canlar herkezden guzel haber aliriz insallah. arastirmalara gore aralik ocak ayinda gebe kalma orani yuzde/90 lardaymis insalla dogruluk payi vardir insallah... amin
inşallah canım ya herşey güzel olur allah duysun sesimizi bnde ovu testinde silik gördüm bu ay 2 gün sonra koyu çizgi olmuştu zaten o sırada da akıntılar geliyor

bnde aynı şeyi yaşadım bugün kasıklar da ağrı belim hala devam ediyor benim film çekcekler ama gebelik şüphesi olduğu için sonra dediler bekleyip görcez en büyük cevap 15nde bakalımm :KK51:
Hayirlisi olsun canim candan dua ediyorum rabbim isteyen herkezin kucagina bebis versin .. amin

inşallah canım ya herşey güzel olur allah duysun sesimizi bnde ovu testinde silik gördüm bu ay 2 gün sonra koyu çizgi olmuştu zaten o sırada da akıntılar geliyor
Evet bendede bu sabah kremsi akintim oldu hayirlisini diliyorum rabbimden

Kuzumm göğüs uçları çok fazla birden büyümez ama dolgunluk ve ucunda koyulasma oluyormuş evet. Ay bilmiyorum bi ağrıyor bi geçti dinlenince. Hiç bi fikrim yokk ama son 3 evett :)))

Kuzumm göğüs uçları çok fazla birden büyümez ama dolgunluk ve ucunda koyulasma oluyormuş evet. Ay bilmiyorum bi ağrıyor bi geçti dinlenince. Hiç bi fikrim yokk ama son 3 evett :)))
Rabbim gonlunuzdekini sunar insallah ikinize masalolsunada sunar insallah ... amin

Kizlar bugun 15ci gunum yumurta aki kivaminda akintim oldu bilmiyorum o akinti geldigi gunmu ilski olsun yoksa yarin aksammi?sizdede geldimi o akinti?

Canim benim adet dongum 31 gun onun icin simdi 15ci gunundeyim Ayrica ben femara 3-4kez kullandim cok guzel buyumusdu yumurtalar iygeylede catlatdik ama gebelik olusmadi.
Akintin varsa bu gece sabah yarin gece degerlendir canim bebisin tutunsun

arkadaşlar bende 2,5yillik evliyim korunmadığım halde bebeğim olmadı dktr gittim troid de sorun var dedi şimdide pcoda var dedi bi yardımcı olur musunuz böyle olup hamile olan varmi

arkadaşlar bende 2,5yillik evliyim korunmadığım halde bebeğim olmadı dktr gittim troid de sorun var dedi şimdide pcoda var dedi bi yardımcı olur musunuz böyle olup hamile olan varmi
Tabiki var canim dokturuna soyle femara istiyorum dersen verir belki pcolu olanlar femarayla hamis kaldilar rahmi gebelige hazirliyormus hayirlisi olsun canim inssllah bebisin olur.. amin

Back