• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

arkadaşlar bende 2,5yillik evliyim korunmadığım halde bebeğim olmadı dktr gittim troid de sorun var dedi şimdide pcoda var dedi bi yardımcı olur musunuz böyle olup hamile olan varmi
Bunu oku canim redim attim

Eklentiler

• SC20160113-195649.png
    SC20160113-195649.png
    194,3 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar selam adet gunum 5 gun gecikti Ben normalde cok duzenli olurum 28 gun araligiyla oglumun dogumundan sonra bile duzenli bir sekilde oldum yumurtlama gunum 1 ocakti ve esimle iliskiye girdik bir kaza oldu az bisey sizce hamile kalma olasiligim ne belirtilermde var
Kaza ile hamis kaldin demekki vakti zamani gelmis yicegi ekmek varmis canim.darisi isteyenlerin basina insallah

Kizlar aslinda plansiz gebelik oldugu icin uzldm oglum kucuk oldugu icin sizce bu tavrim yalnismi ne yapayim
Canim olsun bak biz iki yildir ugrasiyoruz olmuyor cunki zamani vakti var .senin bebisin yicegi ekmek var vakti gelmis . kucuk olsun arka arkaya buyurlar benimle kardesimin arasi 1. Bucuk yas birbirimize kardes gibi degil arkadas gibi buyuduk ... hayirlisiyla dogsun bebisin dert etme canim

evet canımmm son iki ama benim siniler gerildi sivilcede çıktı bugün nasip öteki aya kaldı canım senden iyi haberler gelir inşallah
cnım genelde hissedenler oluyor bnde hiç his falan olmadı zaten rabbim sananasip etsn inşallah adt olmazsınnn:KK68:
İnşallah canım ya vala gecikme olmadan anlayabileceğim bi durum yok şuan gece adet sancısı çekersem bende bilki kırmızılar geliyor :) ya bilmiyorum tuhaf tuhaf hayaller kuruyorum. Öyle böyle degil hayırlısı yaa çok Umudum var yani 3 ay sonra herşey düzenli oldu ne bileyim olmasa tam bi hayal kırıklığı... :) :)

Benim yumurta catlaması adet bitiminden yaklaşık 7 8 gun sonra oluyo sanırım bu herkeste farklı bişey
Zaten ben her ihtimale karsi adet bitiminde sonra iliskiler basliyor iki gun bir iliski ile hamis kalinir yuksek ihtimal ama dun gittim 12. Gunumde 15 mm yumurtam olmus cuma cumaertesi catlar dedi 14-15 gunumde catlicak ama ben adet gorene kadar iliski oluyor. sende adet bittimi basla adete 4 kala bitir tercih senin tatlim hayirlisi olsun hakkimizda insallah ;)

Back