- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
Hosgeldin canim insallah hamis oluruz bu ay canlarimamınnnnn kızlar bende varım ınsallah hamılelıkle devam ederız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canim insallah hamis oluruz bu ay canlarimamınnnnn kızlar bende varım ınsallah hamılelıkle devam ederız
bende nette okumuştum canım kasık ve bel ağrısı diye ama tabi ben kendime hamilelik açısından yormadım rand. aldım ağrıdan dolayı gözkcem doktora artk..adet olcam ben belli oldu ya ben biliyorum kendimi
Adetten hemen sonra bile yumurtlayan var valla o gün tutcak die bi şart yok canım devam edinCanim bazen yumurtalar gec catliyor sen beyaz seffaf akinti diyorsun sanki yumutluyorsun gibime geldi kremsi olursa yumurtladin demek bence sen calismalara devam et gun asiri sansa birakma bazi kadinlar regline 1 hafta kalada yumutlama oluyor
Hosgeldin cnm reglini beklemekten baska care yok ama test kiti ilede cikar cunki 1 ocak yumurtla gununse 13 ocak bugun cikmasi gerekir diye dusunuyorum cunku 13 gun olmus yumurtlaman reglinde yakin yarin regl gunun heralde .... bizler ugrasiyoruz hamis degiliz hayirlisi olsun senin icin cnmKizlar selam adet gunum 5 gun gecikti Ben normalde cok duzenli olurum 28 gun araligiyla oglumun dogumundan sonra bile duzenli bir sekilde oldum yumurtlama gunum 1 ocakti ve esimle iliskiye girdik bir kaza oldu az bisey sizce hamile kalma olasiligim ne belirtilermde var
Adetten hemen sonra bile yumurtlayan var valla o gün tutcak die bi şart yok canım devam edin
Aynen tatlim annis nasilsin bebis nasil saglikli haberlerinizi bekliyorum canim tabi cinsiyetinide merak ediyorum tahminim dogrumu onu ogrenmek istiyorum. ama 2 bucuk ay sonra hep beraber ogreniriz... rabbim saglik sihat versin nasil.gidiyor mide bulantisi basladimi...Adetten hemen sonra bile yumurtlayan var valla o gün tutcak die bi şart yok canım devam edin
Yarin hamis haberi verinnnnnmmasalolsunnn kuzumm son 2 :)))
Aynen tatlim annis nasilsin bebis nasil saglikli haberlerinizi bekliyorum canim tabi cinsiyetinide merak ediyorum tahminim dogrumu onu ogrenmek istiyorum. ama 2 bucuk ay sonra hep beraber ogreniriz... rabbim saglik sihat versin nasil.gidiyor mide bulantisi basladimi...
Amin insallah kuzu yaa allahin izniyle kalp atisinida seklinide goreceksiniz fasulye olsada sekli o bebis olacak :) rabbim herkeze nasip etsin canimFasulyem o benm ya bebiş olamadık henüz aynen miğde bulantıları baş ağrıları halsizlik hat safada bakalım 12 gün kaldı randevuya kalp atışlarını duymak için gün sayıyorum darısı başınıza inş...
canım benim reglm düzensiz oluyor polaraktin yüksek çıkıyor şuanda regl olmam için bi ilaç verdi bu gün basladim reglin 3 günü testler yapicak bakalım ne diyecek inşallah olur çok istiyorum bende ama allahın takdiri artikTabiki var canim dokturuna soyle femara istiyorum dersen verir belki pcolu olanlar femarayla hamis kaldilar rahmi gebelige hazirliyormus hayirlisi olsun canim inssllah bebisin olur.. amin
İnşallah canımm ama yarın değil cuma günüYarin hamis haberi verinnnnnm
Canim.femara 30 taplet var icinde reglin 3 .gunu basliyorsun sabah aksam 10 tableti bitiyor 5 gun yutuyorsun femara 3 aylik 30 adet var her 10 adeti bir aylik canim kullaniyorsun canim regkin 3 .gununde basliyorsun duzensiz regli duzene koyuyor canim istersen doktorundan femara iste bununla hamis olanlar var regli duzene koyuyor hayirlisi olsun tatlimcanım benim reglm düzensiz oluyor polaraktin yüksek çıkıyor şuanda regl olmam için bi ilaç verdi bu gün basladim reglin 3 günü testler yapicak bakalım ne diyecek inşallah olur çok istiyorum bende ama allahın takdiri artik
teşekkürler ederim dktrma soyliycem senin varmı bebekCanim.femara 30 taplet var icinde reglin 3 .gunu basliyorsun sabah aksam 10 tableti bitiyor 5 gun yutuyorsun femara 3 aylik 30 adet var her 10 adeti bir aylik canim kullaniyorsun canim regkin 3 .gununde basliyorsun duzensiz regli duzene koyuyor canim istersen doktorundan femara iste bununla hamis olanlar var regli duzene koyuyor hayirlisi olsun tatlim
Cikar canim kardesim erken gebe tsti ile ogrendi 2 gun vardi gunune pozitiffCanım erken gebelik testlerinden alıp yapsam çıkar mı acaba ya Ikra meyra
Benim var canim cok sukur birde kiz bebis istiyoruz olmasada kismet yeterki saglikki bebisimiz olsun bende 26 aydir korunmuyoruz ama olmadi vakti var sanirim..... canim femarayi kullanteşekkürler ederim dktrma soyliycem senin varmı bebek
İnşallah olur canım bende kızım olsun istiyorumBenim var canim cok sukur birde kiz bebis istiyoruz olmasada kismet yeterki saglikki bebisimiz olsun bende 26 aydir korunmuyoruz ama olmadi vakti var sanirim
Amin insallah senin varmi bebeginİnşallah olur canım bende kızım olsun istiyorum
Yok canım benim daha yeniAmin insallah senin varmi bebegin