- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
hiç ağlamamıştım bugüne kadar her ay daha zormuş yani sanırım bu ay olursam bnde doktora gideceğim artk ne gerekiyorsa doğal yolla olmuyorsa bnde ilaç iğne kullanırım herşeyin bir yolu varBunu okurmusun canim
Bunu oku canim redim attimarkadaşlar bende 2,5yillik evliyim korunmadığım halde bebeğim olmadı dktr gittim troid de sorun var dedi şimdide pcoda var dedi bi yardımcı olur musunuz böyle olup hamile olan varmi
allahım kucağına almayı nsip etsin canım sağlıklı hamilelik geçir inşallah belirtilerin nelerdi biraz anlatırmısınWeee hamileyimm kizlar test yaptim sonic iki cizgi pozitif
Kaza ile hamis kaldin demekki vakti zamani gelmis yicegi ekmek varmis canim.darisi isteyenlerin basina insallahKizlar selam adet gunum 5 gun gecikti Ben normalde cok duzenli olurum 28 gun araligiyla oglumun dogumundan sonra bile duzenli bir sekilde oldum yumurtlama gunum 1 ocakti ve esimle iliskiye girdik bir kaza oldu az bisey sizce hamile kalma olasiligim ne belirtilermde var
Amin canim.hamilenin duasi kabul olur derler dua et.bizlere yine gel bebisini saglikli haberlerini verirsin insallahTskler cnlarm amin Allah sizede nasip eder inss cnm belirtilerim adet gibiydi ayni
Allah razi olsun sende canim dualarina simdiden amin diyorumCokk dua etcm hepinizee cnm
Canim olsun bak biz iki yildir ugrasiyoruz olmuyor cunki zamani vakti var .senin bebisin yicegi ekmek var vakti gelmis . kucuk olsun arka arkaya buyurlar benimle kardesimin arasi 1. Bucuk yas birbirimize kardes gibi degil arkadas gibi buyuduk ... hayirlisiyla dogsun bebisin dert etme canimKizlar aslinda plansiz gebelik oldugu icin uzldm oglum kucuk oldugu icin sizce bu tavrim yalnismi ne yapayim
Oglusun cok tatli canim omrude hayatida hep tatli gecer insallah allahim hayata hep gulen gozlerle bakmasini nasip etsin ... aminTskler cnm amin
Benim yumurta catlaması adet bitiminden yaklaşık 7 8 gun sonra oluyo sanırım bu herkeste farklı bişeyCanim ovulasyona az kalmis calismalar baslasin benim doktorum 12-14-16-18 gunlerde iliski dedi hayirlisi diyorum canim .sen bugun 11. Gundesin bu gece baslayin calismalara derim...
Test yaptın mı canım sonuc nedir inş hamişsndr:)merhaba bende 2 aralık adet oldum doktora gittim yumurtalıklarım catlamıs dollenme bekliyorum 1 ocak gibi inşallah adet olmamda bebişim gelir bende aralık annesi olurum :)
evet canımmm son iki ama benim siniler gerildi sivilcede çıktı bugün nasip öteki aya kaldı canım senden iyi haberler gelir inşallah
İnşallah canım ya vala gecikme olmadan anlayabileceğim bi durum yok şuan gece adet sancısı çekersem bende bilki kırmızılar geliyor :) ya bilmiyorum tuhaf tuhaf hayaller kuruyorum. Öyle böyle degil hayırlısı yaa çok Umudum var yani 3 ay sonra herşey düzenli oldu ne bileyim olmasa tam bi hayal kırıklığı... :) :)cnım genelde hissedenler oluyor bnde hiç his falan olmadı zaten rabbim sananasip etsn inşallah adt olmazsınnn
İnşallah canım amiiin..Hisler dogrudur insallah rabbim yaniltmaz
Zaten ben her ihtimale karsi adet bitiminde sonra iliskiler basliyor iki gun bir iliski ile hamis kalinir yuksek ihtimal ama dun gittim 12. Gunumde 15 mm yumurtam olmus cuma cumaertesi catlar dedi 14-15 gunumde catlicak ama ben adet gorene kadar iliski oluyor. sende adet bittimi basla adete 4 kala bitir tercih senin tatlim hayirlisi olsun hakkimizda insallahBenim yumurta catlaması adet bitiminden yaklaşık 7 8 gun sonra oluyo sanırım bu herkeste farklı bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?