- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
canim hosgeldin devlet hastaneside bakar ilgilenir bebim olmuyor dersin oda gerek ilaclari yazar varsa sorunun. ilk once klomen veriyor 50mg 5 gun sabah aksam.kullaniyorsun tabi reglin 3. gunu den yutmaya basliyorsun.eger yumurtan 19-20mm olursa catlatma ignesi veriyor.eger yumurtan kaliteli ise catlatma vermiyor doktor sana iliski gunlerini veriyor 10-12-14-16-18-20.gunlerinde iliski olacak diyor.adetin oldugun gun saymaya basla 1 gun diyerek say 10 gune gelince iliskiler baslasin canim yardimci olabilmisimdir umarim.rabbim isteyen herkezi evlat sahibi yapsin insallah.... aminarkadaslar ıyı aksamlar sıze ıbır sey sormak ıstıyorum bzde nısandan berı denıyoruz ama olmuyoır bende her defasında catlatma ıgnesı yaptırmak ıstıyorum daha dogrusu doktorun ılk yapcgı sey hormonlara ve esıme bakmak olcak dıyelım testler normal cıktı snra uygulancak ılk ıs catlatma ıgnesımı yaptırmak oluyor oyleyse maddı ımkansızlıklardan dolayı gıdemıyorum ozele sonuc ıtıbarıyle fıyatı nedır bu ıslemın bılıyormusunuz
Canim maddi fiyati cok yuksek degil pregniyl catlatma 24 tl igneden igneye degisiyor fiyatlari doktor baska igne yazarsa sen pregniy alabilirsin durumun madem musait degil madem pregniylde catlatiyor eczane doktorum verdigi igne yok pregniy verim istersensen dedi bende aldim o ay catladi . sorun olmadi canim umarim yardimci olabildim....arkadaslar ıyı aksamlar sıze ıbır sey sormak ıstıyorum bzde nısandan berı denıyoruz ama olmuyoır bende her defasında catlatma ıgnesı yaptırmak ıstıyorum daha dogrusu doktorun ılk yapcgı sey hormonlara ve esıme bakmak olcak dıyelım testler normal cıktı snra uygulancak ılk ıs catlatma ıgnesımı yaptırmak oluyor oyleyse maddı ımkansızlıklardan dolayı gıdemıyorum ozele sonuc ıtıbarıyle fıyatı nedır bu ıslemın bılıyormusunuz
Ayyyyy canim benimmmm benimkide 28 InsAllah ayni gun seviniriz.ne guzel olur.28-29 ocak canim insallah mutlu haberler verriz canim.kismet yeterki vakti gelsin rabbim verir vakit bu ay olur insallah ... amin
Canim bazen yumurtalar gec catliyor sen beyaz seffaf akinti diyorsun sanki yumutluyorsun gibime geldi kremsi olursa yumurtladin demek bence sen calismalara devam et gun asiri sansa birakma bazi kadinlar regline 1 hafta kalada yumutlama oluyorHepinize benden kocamaan bi günaydınn :) ya arkadaşlar bugün moralim pek yerinde değil ama içimde sanki yine de bi huzur var. Şeffaf akintim oluyor bi kaç gün önce başladı. Allahım inanmak istemiyorum, istiyorum arasında kaldım ya herşeyin hayirlisii artık :) Şafak son 4:)
Amin insallah canim ikimizde ayni gun hamis haberi veririz ben sat 2 ocak senin canim ..... ben 10. gunumdeyim carsamba persembe yumurtam catlar gibi bu hafta calismalara basladikAyyyyy canim benimmmm benimkide 28 InsAllah ayni gun seviniriz.ne guzel olur.
Canım adet takvimim den yumurta takibi yaptım yani bi gün erken regl oldum ona göre hesaplandı 6 sında bitti yumurtlama sadece şeffaf ve kokusuz bi akıntı varCanim bazen yumurtalar gec catliyor sen beyaz seffaf akinti diyorsun sanki yumutluyorsun gibime geldi kremsi olursa yumurtladin demek bence sen calismalara devam et gun asiri sansa birakma bazi kadinlar regline 1 hafta kalada yumutlama oluyor
Bi de o takvimi takip ettiğimde yumurtlama gününden önce beyaz kireçli akıntı gelmişti bitiminde de aynı şekilde yumurtlama dan bi hafta sonra böyle olmaya başladı hafif kaşık ağrısı bi de bu akıntı. Yani gün takibinden ziyade akıntı takibi de yaptım. Belkide öyledir bilemem yine deCanim bazen yumurtalar gec catliyor sen beyaz seffaf akinti diyorsun sanki yumutluyorsun gibime geldi kremsi olursa yumurtladin demek bence sen calismalara devam et gun asiri sansa birakma bazi kadinlar regline 1 hafta kalada yumutlama oluyor
Hakkinda hayirlisi olsun canim olmayan regl gunun olmasin insallahBi de o takvimi takip ettiğimde yumurtlama gününden önce beyaz kireçli akıntı gelmişti bitiminde de aynı şekilde yumurtlama dan bi hafta sonra böyle olmaya başladı hafif kaşık ağrısı bi de bu akıntı. Yani gün takibinden ziyade akıntı takibi de yaptım. Belkide öyledir bilemem yine de
İnşallah canım ya herşeyin hayırlısı bekliyoruz bakalimmHakkinda hayirlisi olsun canim olmayan regl gunun olmasin insallah
amin canım inşallah hakkımız da hayırlsı ya.. bu gün tanıdıkdan duydum 7 sene oldu evleneli çocujkları olmuyordu tedavi için de para gtcek diye yapmıyorlardı kayınvalidesi ben ksır gelin istemem demiş yok böyle bişey ya şok oldum resmen...persembe gunu yumurtlama ovu test kiti kullaniyorum gecen ay 15adet aldim bu ayda takip ediyorum hayirli olur hepimiz icin bu ay umutlarimiz .rabbim gonlumuzdekini bize versin insallah ... amin
Insallaaahhhhİnsallah bebisin seninledir guzel haberler bekliyoruz hayirlisiyla
Kac aylik evlisin ? Yeni evlilerde ilk 1 yil biyle degisik anlamsiz durumlar oluyor. Ben de 7 aylik evliyim gecen ay ben de ilk defa 6 gun gecikmistim. Hic yasamadigim garip seyler yasiyorum. Doktora gittim normal dedi. Adetin 15 gun gecikmeden bebek dusuncesini getirme umutlanma lutfen. Tabi istiyorsan inşallah hamissindir ama umutlandık sonra hüsran olmasın diye söylüyorum. Bir de şöyle oluyor gebe kalmaya hazırlanıyor muhtemel vücudun. Bu durumda bir iki ay değişik şeyler yapıyor bu değişikliklerin üstüne hamile kalınıyor. 4-5 aylik bir süreçMerabaaaa kizlar 2sinde kahve rengi akintim basladi 4une kadar azar azar devam etti sonrasinda 8ine kadar acik kahve pembe kirmizi kanamalr basladi simdi ise cogaldi gibi karin ve kasik agrisi yasiyorum sanki adet sancisiymis gibi bide adetimden erken basladi normalde bu ayin en erken 9u en gec 11inde baslamasi lazimdi. 31indede muayne olmustum alttanda baktilar ulrasonla hic bi problemim yok allaha sukur ama bianda boyle bisey oldu hamile olabilirmiyim sizce adetim cok duzenli cunku bu yasima kadar hic gecikmem olmadi oldu isede en fazla 2gun gecikir yada 2gun erkenn olurum bde 6gunden fazla surmez ama bu neyin nesiyse 12gun olcak yarin icimden de cok az kan pihtilari geliyo bazende ifak yuvarlak olarak cikiyo icimdeb suya dusunce dagliyo yardim edin fikir verin arkadaslar
Amin canim insallah son 4-3gun insallah bebegin seninledirInsallaaahhhh
3 aralıkta adet olmuştum en son. Şimdi 15 ocağa kadar bekleyip öyle test yapicam hayırlısı inşallah. Allah herkese nasip etsin içinde de bana. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?