aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Adet oldum sanmisim. Çünkü geri gitti sadece ufacık akintiydi gece yarışıyor uyudum bu sabah kalktım hiçbirşey yok sadece lekelenme oldu. çok umutlanmak istemiyorum ama yerleşme kanaması da olabilir. Bir kaç gün daha bekleyip test yapacagim

Hadi bakalım inş. Hamişsindir güzel haberler bekliyoruz senden

Hafif şeffaf ve beyazimsi akıntı oluyor. Acaba gebelik belirtisi mi ara sıra çok nadir hapsurdugumda aniden kalktığımda sağ kasigim ağrıyor..

Hafif şeffaf ve beyazimsi akıntı oluyor. Acaba gebelik belirtisi mi ara sıra çok nadir hapsurdugumda aniden kalktığımda sağ kasigim ağrıyor..
canım benim kasık ağrım bitti bel ağrım var ama aynı adet olcam hissi var..akıntı bnde de var çok rahatsız ediyor sürekli peçete koyuyorum hakkımız da hayırlısı inşallah bu hafta sonu bizim için iyi olur inşallah

Canım ya adet belirtilerin erken mi başlıyor. Bel ağrısı gebeliğin ilk zamanlarında olmaz ki.

Canım ya adet belirtilerin erken mi başlıyor. Bel ağrısı gebeliğin ilk zamanlarında olmaz ki.
evet canım benim işte 3-4 gün kala başlar adet belirtileri yani.. belim hiç ağrımaz 2 gündür belim ağrıyor eşim kremlerle ovuyor sürekli hamilikle alakası varmı bilemem tabi

evet canım benim işte 3-4 gün kala başlar adet belirtileri yani.. belim hiç ağrımaz 2 gündür belim ağrıyor eşim kremlerle ovuyor sürekli hamilikle alakası varmı bilemem tabi
Hamileliğin en önemli belirtisi adet gecikmesi canım yani hiç duymadım ilk belirtiler den bel ağrısı filan kasigin ağrıyor mu peki

Hamileliğin en önemli belirtisi adet gecikmesi canım yani hiç duymadım ilk belirtiler den bel ağrısı filan kasigin ağrıyor mu peki
kasık ağrım bitek bügün yok canım ama bügüne kadar hep vardı adet belirtisi canım biliyorum cünkü sinir de var bende yanii şimdiden belli olur bide sivilce çıktımı tamamm.. bu arda benim arkaşım hamiliğin ilk 5 haftası hep belağrısı çekti doktoruda nolmal demiş..

Mevhibe meyracim canim senin InsAllah olmayacak adet zamanin ne zaman olucak???InsAllah ayni zamanda sevincimizi paylasiriz
28-29 ocak canim insallah mutlu haberler verriz canim.kismet yeterki vakti gelsin rabbim verir vakit bu ay olur insallah ... amin

İnsallah bebisin seninledir guzel haberler bekliyoruz hayirlisiyla

Canim sakin ol sitres yapma baska seylerle ugras senin cin hayirlisi olsun canim

Haftaya iyi haberlerle gireriz insallah canlar hersey gonlumuzce olsun dualarimiz kabul olsun insallah....amin

arkadaslar ıyı aksamlar sıze ıbır sey sormak ıstıyorum bzde nısandan berı denıyoruz ama olmuyoır bende her defasında catlatma ıgnesı yaptırmak ıstıyorum daha dogrusu doktorun ılk yapcgı sey hormonlara ve esıme bakmak olcak dıyelım testler normal cıktı snra uygulancak ılk ıs catlatma ıgnesımı yaptırmak oluyor oyleyse maddı ımkansızlıklardan dolayı gıdemıyorum ozele sonuc ıtıbarıyle fıyatı nedır bu ıslemın bılıyormusunuz

Kişiden kişiye değişiyor canım ama çok nadir olur ya bel ağrısı filan duymadım ben pek :) ama hamilelikteki kaşık ağrısıyla adet olacağın kaşık ağrısı arasında fark çok var bence. Adette daha sancılı olur. Sen umudunu kaybetme bence her an herşey olabilir :)

bende nette okumuştum canım kasık ve bel ağrısı diye ama tabi ben kendime hamilelik açısından yormadım rand. aldım ağrıdan dolayı gözkcem doktora artk..adet olcam ben belli oldu ya ben biliyorum kendimi

bende nette okumuştum canım kasık ve bel ağrısı diye ama tabi ben kendime hamilelik açısından yormadım rand. aldım ağrıdan dolayı gözkcem doktora artk..adet olcam ben belli oldu ya ben biliyorum kendimi
Canım benim Allâh büyük ya kafanı başka şeylere ver vala ben bi oyun buldum ona odaklandım aklım hep oyunda çok şükür :)

amin canım çok sağol inşallah snden bihaber yokmu yumrtlama dön.bitti mii senin
persembe gunu yumurtlama ovu test kiti kullaniyorum gecen ay 15adet aldim bu ayda takip ediyorum hayirli olur hepimiz icin bu ay umutlarimiz .rabbim gonlumuzdekini bize versin insallah ... amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…