Kizlar size bir sey soylemek istiyorum ama rica ediyorum anlayisla karsilayin cunki bir cok topikte okudum cogu karsi cikmisti
Oncelikle bende sizin gibi her ay hamilemiyim digilmiyim sorusuyla stres yasayanlardanim onun icin adetden 2 gun oncesi hamile olup olmadiginizi test etmegi paylasicam.
Ben her ay duzenli doktora gidiyordum yumurtlama doneminde doktorum altdan eliyle konturol ediyodu rahimin kvamina bakiyordu bu cok dikkatimi cekmisti netde arasdirdim Eger gebelik varsa adet gununden 2-3 gun once Rahim Yumusacik olur, yukari cekilir vede vajina girisi rahat olur yani engel olmaz.ben burda arastirdiktan sonra her ay yapiyorum hic bir zamanda yaniltmiyor bunu en cok Ebeler yapiyor onunla adet gunu gecmeden biliyorlar gebelik olup olunmadigini ne yazikki ben her ay konturol etdigimde cok sert tas gibi hiss ediyorum rahim agzini hemde adete yakin vajina girisi okadar daraliyorki sanki icten duvarlar sisiyor o kadar yani hemde cokkk kuru oluyor.
Amacim bildigim ve yararlandigim seyi sizinlede paylasmak bos yere testlere para vermegin eger rahim agzini yukarida ve yumusacik bulursaniz o zaman hemen test yapin.
(Ayni vajinal ftil kullanir gibi sag orta parmagi iceri sokuyoruz)