• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

cok doğru dedin gerçekten kendime hakim olamıyorum ya kendimo yipratmaktan baska hic bir ise yaramıyor sakin olcam bundan sonra bakalim hakkimda hayırlsi uslu olup bekliycem...ayenn birlikte bir hafta canim inşallah :KK36:
İkinizde guzel haberler verirsiniz insallah mutlu haberlere ihtiyac var hadi bekkiyoruz cumartesiyi iple cekiyorum kizlar ;)

Arkadaşlar benim adetlerim hep duzenliydi 31 günde bir oluyordum bu zamana kadar. 6 aylık evliyim. Korunmuyoruz son uc ay adet tarihlerim
27 eylül
28 ekim
3 Aralik (29 kasimda olmam gerekirken 5 gün geciktim ama husran)
Şimdi ocak ayindayiz
Maksimum 6 ocakta olmam gerekiyordu. Test yapmaya korkuyorum çünkü hep hüsran oluyor ama beklemek de çok zor günler saatler geçmek bilmiyor. 1 haftadır adet belirtilerin var ve çok gazim var kasik ağrılarım var. Ne yapsam bilemedim vakit geçmiyor.....

Canim benim hislerim kizin olacak diyor tabiki ilk bebis kiz erkek farketmez saglikli olsunda ama bu benim hislerim cunki betahcg yuksek cikti 3 gun gecti reglin hcg yuksek oldumu kiz diyorlar hayirlisi olsun canim benim.gonlumden kiz bebis istiyorum... oglum var birde kizim olsun insallah... :) :KK66:

Eli ayağı düz sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez ama ailelerden herkez kız dio içlerine doğuyormuş hayırlısı olur inş.rabbim sizlerede gönül muradımızı versin...:KK46:

Kızlar dün kontrole gittim daha kalp atışını duyamadım fasülye olduğu için herşey yolunda şükürler olsun Rabbime 17 gün sonra tekrar gidicez nasipse ozamn inş. Duyarım Allah ım tez zamanda sizlerede gösterir inş.
Amin canim hayirlisi olsun bizlerde senin gibi mutlu haberler verecegiz insallah...

Eli ayağı düz sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez ama ailelerden herkez kız dio içlerine doğuyormuş hayırlısı olur inş.rabbim sizlerede gönül muradımızı versin...:KK46:
Hisler dogru sonuc veriyor .ama benim bilgilerden yola cikarak bthcg yuksek oldugu icin kiz olucak diyorum ama tabiki hayirlisi olsun bebisin seninle olsun insallah saglikli sihatli vicdanli evlat olsun ...amin

:((( adet oldum :((([ canim hayirlisi olsun uzulme umutlar bu ay olsun insallah bol bol dua edelim .gonulden isteyenin allahim duasini kabul eder erken yada gec verecek rabbim vaktini beklemekten baska birsey gelmiyor elimizden ..tez zamanda bebis haberleri verecegiz insallah.. amin

Selam arkadaslar 4,5 yıldır evliyim. Hala bebegımız yok cok tedavı olundu ama bu y hıc bır ılac falan kullanmamaya karar verdım yalnız ve yalnız cokkkkk dua edıcem InsAllah Rabbım ısteyen hıc kımsenın kucagını bos koymaz.benım son adetım 29aralık İnşAllah her birimiz birımız bu ay hamiş oluruz.

Selam arkadaslar 4,5 yıldır evliyim. Hala bebegımız yok cok tedavı olundu ama bu y hıc bır ılac falan kullanmamaya karar verdım yalnız ve yalnız cokkkkk dua edıcem InsAllah Rabbım ısteyen hıc kımsenın kucagını bos koymaz.benım son adetım 29aralık İnşAllah her birimiz birımız bu ay hamiş oluruz.
Amin canim insallah bu ay hep beraber guzel haberler verriz canim calismalar basladinmi yumurtlama donemindesin insallah bebisin tutunur keciboynuzu ozu kullanin esinle birlikte ac karnina bir corba kasigi sabah uyuninca gece yatmadan icin keciboynuzu pekmezi degil canim keciboynuzu ozu olucak insallah bu ay hepberaber mutllu oluruz

Ben bu aydan sonra birakacam.olursa bu ay olucak olmazsa allahim bilir oyle kismet yok diyecem birdaha doktora gitmicem hayirlisi olsun cnm
Canım ben 4sendeir gitmediğim doktor kalmadı o kadar cok sıkıldımkı yazın tedaviyi braktım dusundumki belki kendiliginden olur ocakta yeni bir doktora gitmegi planlastirmistim ocakta geldi ama bi turlu gidesim gelmiyor.o kadar cok yorulmusumkiiiii:cry:

Amin canim insallah bu ay hep veraber guzel haberler verriz canim calismalar basladinmi yumurtlama donemindesin insallah bebisin tutunur keciboynuzu ozu kullanin esinle birlikte ac karnina bir corba kasigi sabah uyuninca gece yatmadan icin keciboynuzu pekmezi degil canim keciboynuzu ozu olucak insallah bu ay hepberaber mutlluoluruz
Aminnnnnnn InsAllh canim yaaaa bu ay nedense bende cok umutluyum InsAllah ard arda hepimiz guzel haberler paylasiriz.hmmm ben keci buynuzu ozu hic duymamistim peekmezini esime veriyodum artik oda cok sikildi kullanmiyor.

Canım ben 4sendeir gitmediğim doktor kalmadı o kadar cok sıkıldımkı yazın tedaviyi braktım dusundumki belki kendiliginden olur ocakta yeni bir doktora gitmegi planlastirmistim ocakta geldi ama bi turlu gidesim gelmiyor.o kadar cok yorulmusumkiiiii:cry:
Coreotu tarcin bal karsimi bunlari uyuguluyorum keciboynuzu ozu soguk prees ile yapiliyor minarelleri kaybolmuyor canim bence deneyin tadi guzel pekmezle ayni degil hayirlisi olsun bal tarcin coreotu tarifi altta bakabilirsin resime.... canim senin rahatsizligin neydi acaba venim yumurtalar tembel klomenle buyutup catlatma ignesiyle catlatiliyor hayirlisi olsun hepimiz icin ....amin

Eklentiler

• index.png
    index.png
    147,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Coreotu tarcin bal karsimi bunlari uyuguluyorum keciboynuzu ozu soguk prees ile yapiliyor minarelleri kaybolmuyor canim bence deneyin tadi guzel pekmezle ayni degil hayirlisi olsun bal tarcin coreotu tarifi altta bakabilirsin resime.... canim senin rahatsizligin neydi acaba venim yumurtalar tembel klomenle buyutup catlatma ignesiyle catlatiliyor hayirlisi olsun hepimiz icin ....amin

Evet canim yaaa benimde yumurtalar biraz tembel doktorum bana pco ya meyilli dedi yani bu gidisle pro olucakmisim.bende kac kere klofit,Femara ilaci kullandim cok guzel buyudu igneylede catladi ama yune olmadi.esimdede biraz sperm sorunu var.

Mevhibe meyracim canim senin InsAllah olmayacak adet zamanin ne zaman olucak???:KK49:InsAllah ayni zamanda sevincimizi paylasiriz:anneadayı:

Adet oldum sanmisim. Çünkü geri gitti sadece ufacık akintiydi gece yarışıyor uyudum bu sabah kalktım hiçbirşey yok sadece lekelenme oldu. çok umutlanmak istemiyorum ama yerleşme kanaması da olabilir. Bir kaç gün daha bekleyip test yapacagim

Back