aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Insallaaahhhh
3 aralıkta adet olmuştum en son. Şimdi 15 ocağa kadar bekleyip öyle test yapicam hayırlısı inşallah. Allah herkese nasip etsin içinde de bana. Amin
3 aralikmi gunun gecmis neden kanda baktirmiyorsun 38 -39 gun olmus aaa hadi test yaptir canim

Son düzenleme:
Kizlar bugun 15ci gunum yumurta aki kivaminda akintim oldu bilmiyorum o akinti geldigi gunmu ilski olsun yoksa yarin aksammi?sizdede geldimi o akinti?
Arkadaslar femara kullananlarda hamis oluyormus ve hayitotunun tableti varmis bitkisel yanetkileri yokmus onunlada hamis oluyorlarmis bitkisel tabletin adi agnucaston fotosunu atiyorum.insallah sifa olur canlar
Canim benim adet dongum 31 gun onun icin simdi 15ci gunundeyim Ayrica ben femara 3-4kez kullandim cok guzel buyumusdu yumurtalar iygeylede catlatdik ama gebelik olusmadi.

Kizlar size bir sey soylemek istiyorum ama rica ediyorum anlayisla karsilayin cunki bir cok topikte okudum cogu karsi cikmisti Oncelikle bende sizin gibi her ay hamilemiyim digilmiyim sorusuyla stres yasayanlardanim onun icin adetden 2 gun oncesi hamile olup olmadiginizi test etmegi paylasicam.
Ben her ay duzenli doktora gidiyordum yumurtlama doneminde doktorum altdan eliyle konturol ediyodu rahimin kvamina bakiyordu bu cok dikkatimi cekmisti netde arasdirdim Eger gebelik varsa adet gununden 2-3 gun once Rahim Yumusacik olur, yukari cekilir vede vajina girisi rahat olur yani engel olmaz.ben burda arastirdiktan sonra her ay yapiyorum hic bir zamanda yaniltmiyor bunu en cok Ebeler yapiyor onunla adet gunu gecmeden biliyorlar gebelik olup olunmadigini ne yazikki ben her ay konturol etdigimde cok sert tas gibi hiss ediyorum rahim agzini hemde adete yakin vajina girisi okadar daraliyorki sanki icten duvarlar sisiyor o kadar yani hemde cokkk kuru oluyor.
Amacim bildigim ve yararlandigim seyi sizinlede paylasmak bos yere testlere para vermegin eger rahim agzini yukarida ve yumusacik bulursaniz o zaman hemen test yapin.
(Ayni vajinal ftil kullanir gibi sag orta parmagi iceri sokuyoruz)

O nasıl oluyor kuzumm
ben durmadım yine gördün mü bu ay son bende burda okudum bunu bide nette gördüm bir kaba idrar yapıyorsun üstünede sıvı çamaşır suyu köpürürse hamileymişssin ama köpük kalcakmış çoğu kişide doğru çıkmış coğuda bişey olmamış dedimiş

ay valla mutlaka doğruluk payı vardır ama kesin anlayabilirmiyiz bilmem önceden nasıl öğreniyorlarmış zaten sanki test vardı zırt hamile ol zırt doğur bnde çamaşır suyu testi yaptım nette okudum doğruluk payı varsa tabiiiii herkes de de olabliryormuş olmayadabiliyormuş

canım cok tesekur ederım mesela ben ayın 25ınde adet olmustum sımdı ayın kacıncı gunlerını degerlendırıyım bu ay

Kuzumm ya koskoca normal testler dururken bi o mu kalmış beklee beklee :)

Günaydın arkadaşlar ben ümidimi kestim ya zaten zannetmiyordum belim ağrıyor benim ya 3 gün var regle hiç böyle olmazdı anlamadım gitti bi gün önceden olurdu. Heralde erken regl olcam bu defa.

masalolsunnn Ikra meyra arkadaşlar gebelik belirtisinde göğüste ne gibi değişiklikler olur?
Canim umudunu kaybetme daha olmadan morelini bosuna bozuyorsun gogsunde sislik uclarinda renk degisikli olursa gebelik oluyor cnm hqyirlisi beklemekten baska care yok insallah bebisin tutunmusdur

Bugun ovu kiti ile testim ikinci cizgi silik yumurtlama gunum yakin. yarin 12. Gunum yumurta takibim var insallah istenilen boyutta olur. bu ay umutluyum canlar herkezden guzel haber aliriz insallah. arastirmalara gore aralik ocak ayinda gebe kalma orani yuzde/90 lardaymis insalla dogruluk payi vardir insallah... amin

Canim umudunu kaybetme daha olmadan morelini bosuna bozuyorsun gogsunde sislik uclarinda renk degisikli olursa gebelik oluyor cnm hqyirlisi beklemekten baska care yok insallah bebisin tutunmusdur
Göğsümün kenarları aşırı dolgun ve ucu koyu renk kendim belki psikolojiktir filan dedim eşime sordum o da degisikligi farketti. Renk ve dolgunluk. Ama psikolojik Bence ya umudum yok pek fazla belim ağrıyor kasiklarim geriliyor gibi. Kırmızılar gorcem ben.

İnşallah öyle olur canım. Hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…