• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Anladim canim test kiti kullandinmi bu gunlerde pozitifi gosterir .bence birde onu dene pozitifse cumartesi kandada baktirirsin hakkinda hayirlisi olsun canim...
malesef cnm adet oldum :( demekki sonradan bi yumurta daha çatladı tahminim ondan geç adet oldum. anlayamadığım nokta o kadar yumurta catliyo hepsinde iliski oluyo genede hamilelik olmuyo :( nasip tabi ama hep böyle oluyo 20 ay oldu :((((

malesef cnm adet oldum :( demekki sonradan bi yumurta daha çatladı tahminim ondan geç adet oldum. anlayamadığım nokta o kadar yumurta catliyo hepsinde iliski oluyo genede hamilelik olmuyo :( nasip tabi ama hep böyle oluyo 20 ay oldu :((((
Uzulme canim bu ay olur insallah 25 aydir bekliyorum bende birgun olucak o da ocak ayinda bu defa hislerim kuvvetli olur insallah allahim sen buyuksun sen kullarini sevindirecek vakti biliyorsun o vakit cok uzakta olmasin allahim .... amin

Uzulme canim bu ay olur insallah 25 aydir bekliyorum bende birgun olucak o da ocak ayinda bu defa hislerim kuvvetli olur insallah allahim sen buyuksun sen kullarini sevindirecek vakti biliyorsun o vakit cok uzakta olmasin allahim .... amin
amiiiinnn cnm amiiiinnnn.... desteğin için sağol

Amin canım. Hepimizin ayı olur insallah birlikte gün sayarız :)

Gaz bebis varsada olabiliyomus canim hakkinda hayirlisi
Ay dün çok fena oldum canım ya uyuyakalmışım akşamüstü saat 10 olmuş eşim geldi öyle uyandım kalkar kalkmaz bi ağrı bi ağrı zor oldu yani gaz. Arada kasiklarimda batma oluyor ama o yumurtlama dönemi bittiği için diye düşünüyorum ben

Ay dün çok fena oldum canım ya uyuyakalmışım akşamüstü saat 10 olmuş eşim geldi öyle uyandım kalkar kalkmaz bi ağrı bi ağrı zor oldu yani gaz. Arada kasiklarimda batma oluyor ama o yumurtlama dönemi bittiği için diye düşünüyorum ben
Reglin yarinmi yanlismi hatirliyorum. 15 ocakmi bilemedim hayirlisi olsun

nasıl olsun beklemece sancı var hamileik mi gaz var hamilelik mi ay batma oldu aa akıntı geldi işete kendimi dinliyorum sen nasılsınn nasıl gidiyorr
aynen canım aynen yapmayım diyorum ama her şeyimi inceliyorum 4 gün var bakalım hayırlısı Allahtan. işin kötü tarafı bu işlere giriştiğimden beri ve düşük yaptığımdan beri spor da yapamıyorum, kış geldi, hareketsizlik derken resmen 4 kilo daha aldım kilo problemim de var :KK43: neyse diyorum geri tek derdim bu olsun. ama fazla kiloyla da hamile kalmak istemezdim doğrusu böyle hayal etmemiştim..

nasıl olsun beklemece sancı var hamileik mi gaz var hamilelik mi ay batma oldu aa akıntı geldi işete kendimi dinliyorum sen nasılsınn nasıl gidiyorr
Gunaydin canim umarim bebisin tutunur sana rabbim evlat versin anne olmak istiyenlere 1-2-3-4 kadar evlat isteyenlere versin rabbim... amin

aynen canım aynen yapmayım diyorum ama her şeyimi inceliyorum 4 gün var bakalım hayırlısı Allahtan. işin kötü tarafı bu işlere giriştiğimden beri ve düşük yaptığımdan beri spor da yapamıyorum, kış geldi, hareketsizlik derken resmen 4 kilo daha aldım kilo problemim de var :KK43: neyse diyorum geri tek derdim bu olsun. ama fazla kiloyla da hamile kalmak istemezdim doğrusu böyle hayal etmemiştim..
Canim hormanlardan kilo aliyoruz bende 2 kilo aldim bu ayda klomen cat ignesi var dikkat etmeye calisacagim bu ay ama guzel haberi aldikmi kilolar gorunmez insallah koyvergitsin ,,,,, :) ;) :) ;)

Gunaydin canim umarim bebisin tutunur sana rabbim evlat versin anne olmak istiyenlere 1-2-3-4 kadar evlat isteyenlere versin rabbim... amin
ay canımm ne güzel dedin:KK15: inşallah rabbim izin versinn hepimize inşallah ben bu arad bişey sorcam ya dün akşam ilşki sırasında benim kasıklarım çok ağrıdı öyle yama böyle yapma falan oldum ya :KK43:

Canim hormanlardan kilo aliyoruz bende 2 kilo aldim bu ayda klomen cat ignesi var dikkat etmeye calisacagim bu ay ama guzel haberi aldikmi kilolar gorunmez insallah koyvergitsin ,,,,, :) :KK66: :) :KK66:
canım ben folik asit dışında bişey kullanmıyorum sadece bi dönem decavit d vitamini kullanmıştım ilk hamileliğimde. ama aynen senin de dediğin gibi bunu hiç sorun etmem güzel haberi alsam :KK9: inşallah inşallah :KK71:

ay bende bende aldım kilo bi göbek çıktı bende kii üatte bişey yoktr bende göbek çıktı resmen..

Back