• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

hemşireyim.. yeni doğan bölümünde... 18 yıl oldu...
2015 aralik ayina kadar kiz bebislermi gecerli oluyor.aralik ayina kadar kiz oldu diyorsunuz. 2014 de erkekmi oldu. 18 yildir hemsiresiniz bu degisikligi her yil fark edebilmeniz marifet tebrikler ;)

2015 aralik ayina kadar kiz bebislermi gecerli oluyor.aralik ayina kadar kiz oldu diyorsunuz. 2014 de erkekmi oldu. 18 yildir hemsiresiniz bu degisikligi her yil fark edebilmeniz marifet tebrikler :KK66:
Yok genel bir değerlemeydi yoksa kız olsun erkek olsun hiç farketmez bence yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar...

Kizlar tunaydin nasilsiniz :) dun yilbasi aksami oldugundan cok yazmadim herkes misafirlikte oluyor ya :)
Kendimden bahsedeyim biraz, ben 2.5 yillik evliyim.
2.yili doldurunca cocuk dusunmeye basladik ve ben doktora gittim kontrole. Bu ilk gittigim doktor muayene etti, rahim ters dedi, yumurtaliklar normal , sag yumurtalik kabarik durumda bu ay sagdan yumurtlucaksn dedi. 3 ay olmazsa gel kan testi vb. yapariz dedi.
Sonra 3 ay denedik ve olmadi... bu arada regl duzenimden bahsedecek olursam reglimm 28gunde1 degildir benim, 29 30 34 29 33 falan gibi takip eder genelde..
3 ay olmayinca baska bir doktora gittim ben. O da muayene ederken sag yumurtalikta kist yapilarindan supheleniyorum pko olabilir dedi. Kan testi yap gel ona gore konusalim dedi. Test yaptirdim genelde normaldi ama benim kafami karistiran fsh 6.20 lh 6.50 cikti.
Internetten yaptigim arastirmalara gire lh fsh tan yuksek olmamali yuksekse pko gostergesi yaziyor hep.doktor arkadaslarima da bu gittigim doktora da sordum 2 kat fark olursa oyledir seninki normal dediler.. demekki pko degil folikuler yapilar onlar sagdan yumurtlucaksn dedi doktor bana... git dedi 3 ay olmazsa gel dedi.
Normalde 18 19 20. Gunlerde yumurtlayan ben bu ay 24.gun yumurtladim...
Reglim de duzensiz gibi gorunuyo gozume, panik oldum doktorlara da guvenim kalmadi benim guvenimi kaybettim neden duzenim bozuk gibisinden...
Olaylar boyle kizlar sizinle paylasmak istedim,yazdiklarinizi okuyorum gunlerdir,Belki bana onerileriniz olur..
Bat 7 ocak bu arada...
Benimde duzensiz doktorlar bisey demiyor bazen 35-40 gunde geliyor zor yumurtlamayi hesaplayamadigimiz icin gebelik olamadi 1 yildir

15- ocak gelir mi şimdi ya bekle bekle yumurtlama dönemi bitti bata gün saymaca :KK17:
Gelir gelir ben bekledim bugun 2 ocakta 4.gunumde sabah saat 10:00 da kirmizilar gorundu :( hayirlisi buymus daha vakti varmis rabbim neylerse guzel eyler canlar. bat28- 29 ocak hayirlisi olsun

Gelir gelir ben bekledim bugun 2 ocakta 4.gunumde sabah saat 10:00 da kirmizilar gorundu :KK43: hayirlisi buymus daha vakti varmis rabbim neylerse guzel eyler canlar. bat28- 29 ocak hayirlisi olsun
Canıııım sen bizim umudumuzsun Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Demek daha zamanı değilmiş dediğin gibi sakın üzülme biliyorum sen imanlı inançlı bi kızsın hakkımızda hayırlısı olsun inş. allahım sanırım benimki de böyle olacak. Ben bu ay kafaya koydum, regl olduktan sonra bu konuyu aklımdan çıkarcam canım.

Canıııım sen bizim umudumuzsun Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Demek daha zamanı değilmiş dediğin gibi sakın üzülme biliyorum sen imanlı inançlı bi kızsın hakkımızda hayırlısı olsun inş. allahım sanırım benimki de böyle olacak. Ben bu ay kafaya koydum, regl olduktan sonra bu konuyu aklımdan çıkarcam canım.
Canim sagol dualarin icin ama kafala alakasi yok ben hic dusunmedigim zamanlarda oldu sirf kafaya takmamak icin 4 ay sabah aksam yuruyus yaptim gunluk 2 saat aksam 2 saat sabah yuruyuslerim oldu . Facebook oyunlari oynadim kitap okudum .bence alakasi yok rabbim gununu saatini biliyor o gun geldiginde hepimizin gonlundekini verecek rabbim.. insallah.. amin amin

Canim sagol dualarin icin ama kafala alakasi yok ben hic dusunmedigim zamanlarda oldu sirf kafaya takmamak icin 4 ay sabah aksam yuruyus yaptim gunluk 2 saat aksam 2 saat sabah yuruyuslerim oldu . Facebook oyunlari oynadim kitap okudum .bence alakasi yok rabbim gununu saatini biliyor o gun geldiginde hepimizin gonlundekini verecek rabbim.. insallah.. amin amin
Haklısın canım o da doğru. Allahım biliyor vaktini saatini bizler bilemeyiz..çok etkilendim bugün canım dualarımdasın k.i.b

Haklısın canım o da doğru. Allahım biliyor vaktini saatini bizler bilemeyiz..çok etkilendim bugün canım dualarımdasın k.i.b
Allahim evlat hasreti ve ozlemini yasayanlara saglikli bebisler nasip etsin insallah.. amin

Bu ay belli olur gecen ay 28. Gun oldu bu ayda ne zaman olacak bakalim bugun 24. Gun bekliyorum 21 aralikta igne oldu yapmadim test
İnsallah bebisin seninledir bat ne zaman 6 ocakmi hayirlisi neyse o olur insallah gunun gecsin oyle test yaptir. ben 4. Gun gecti regl oldum bu sabah umutlar tukendi bat 28-29 ocak yine calismalara devam rabbim gonlumuzdekini hepimize sunar insallah.. amin

Evt
İnsallah bebisin seninledir bat ne zaman 6 ocakmi hayirlisi neyse o olur insallah gunun gecsin oyle test yaptir. ben 4. Gun gecti regl oldum bu sabah umutlar tukendi bat 28-29 ocak yine calismalara devam rabbim gonlumuzdekini hepimize sunar insallah.. amin
Hayirlisi herseyin yapmayacagim bu sefer gecen ay yaptim ertesi gun adet oldum bu ay bekleyecegim

Gelir gelir ben bekledim bugun 2 ocakta 4.gunumde sabah saat 10:00 da kirmizilar gorundu :KK43: hayirlisi buymus daha vakti varmis rabbim neylerse guzel eyler canlar. bat28- 29 ocak hayirlisi olsun
hayılsı tabi canım ya kendimizi üzmemeliyiz bu konuda hepimiz çok iyi biliyoruz hep söylüyoeuz vakti zamanı vardır allahım ne zman nasip ederse o zman ben de 3 gün kala beş gün kala diye saymıcam test de yapmıcam artk zmanında çalışmala devam sonrası allahnın takdiri artk

Back