aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

hemşireyim.. yeni doğan bölümünde... 18 yıl oldu...
2015 aralik ayina kadar kiz bebislermi gecerli oluyor.aralik ayina kadar kiz oldu diyorsunuz. 2014 de erkekmi oldu. 18 yildir hemsiresiniz bu degisikligi her yil fark edebilmeniz marifet tebrikler

2015 aralik ayina kadar kiz bebislermi gecerli oluyor.aralik ayina kadar kiz oldu diyorsunuz. 2014 de erkekmi oldu. 18 yildir hemsiresiniz bu degisikligi her yil fark edebilmeniz marifet tebrikler
Yok genel bir değerlemeydi yoksa kız olsun erkek olsun hiç farketmez bence yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar...

Benimde duzensiz doktorlar bisey demiyor bazen 35-40 gunde geliyor zor yumurtlamayi hesaplayamadigimiz icin gebelik olamadi 1 yildir

15- ocak gelir mi şimdi ya bekle bekle yumurtlama dönemi bitti bata gün saymaca
Gelir gelir ben bekledim bugun 2 ocakta 4.gunumde sabah saat 10:00 da kirmizilar gorundu hayirlisi buymus daha vakti varmis rabbim neylerse guzel eyler canlar. bat28- 29 ocak hayirlisi olsun

Gelir gelir ben bekledim bugun 2 ocakta 4.gunumde sabah saat 10:00 da kirmizilar gorundu hayirlisi buymus daha vakti varmis rabbim neylerse guzel eyler canlar. bat28- 29 ocak hayirlisi olsun
Canıııım sen bizim umudumuzsun Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Demek daha zamanı değilmiş dediğin gibi sakın üzülme biliyorum sen imanlı inançlı bi kızsın hakkımızda hayırlısı olsun inş. allahım sanırım benimki de böyle olacak. Ben bu ay kafaya koydum, regl olduktan sonra bu konuyu aklımdan çıkarcam canım.

Canim sagol dualarin icin ama kafala alakasi yok ben hic dusunmedigim zamanlarda oldu sirf kafaya takmamak icin 4 ay sabah aksam yuruyus yaptim gunluk 2 saat aksam 2 saat sabah yuruyuslerim oldu . Facebook oyunlari oynadim kitap okudum .bence alakasi yok rabbim gununu saatini biliyor o gun geldiginde hepimizin gonlundekini verecek rabbim.. insallah.. amin amin

Haklısın canım o da doğru. Allahım biliyor vaktini saatini bizler bilemeyiz..çok etkilendim bugün canım dualarımdasın k.i.b

Evt gebelik olsun diye klomen ve oviterelle catlatma ignesi yapiliyo yumurta takibiyle 2 aydir gecen ay olmadi bu ayda gelecek gunlerde belli olacak bu hafta
Hayirlisi olsun cnm gonlune gore olur insallah.. klomen reglin duzenlenmesini saglamadi mi cnm?

Haklısın canım o da doğru. Allahım biliyor vaktini saatini bizler bilemeyiz..çok etkilendim bugün canım dualarımdasın k.i.b
Allahim evlat hasreti ve ozlemini yasayanlara saglikli bebisler nasip etsin insallah.. amin

Bu ay belli olur gecen ay 28. Gun oldu bu ayda ne zaman olacak bakalim bugun 24. Gun bekliyorum 21 aralikta igne oldu yapmadim test
İnsallah bebisin seninledir bat ne zaman 6 ocakmi hayirlisi neyse o olur insallah gunun gecsin oyle test yaptir. ben 4. Gun gecti regl oldum bu sabah umutlar tukendi bat 28-29 ocak yine calismalara devam rabbim gonlumuzdekini hepimize sunar insallah.. amin

Evt
Hayirlisi herseyin yapmayacagim bu sefer gecen ay yaptim ertesi gun adet oldum bu ay bekleyecegim

hayılsı tabi canım ya kendimizi üzmemeliyiz bu konuda hepimiz çok iyi biliyoruz hep söylüyoeuz vakti zamanı vardır allahım ne zman nasip ederse o zman ben de 3 gün kala beş gün kala diye saymıcam test de yapmıcam artk zmanında çalışmala devam sonrası allahnın takdiri artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…