• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Bende 9 aylık evliyim :)))) ilki boş gebelikti benim malesef Ekim 1 de kürtaj oldum. Doktor 3 ay yasak dedi gebelik. Daha yeni düzene oturdu herşey):) hayırlısı bakalım canımm ya
ay canım çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın çok zor bende 2 sene yapamdım ilaçlar kullandim kanser hücresi vardı çok şükür atlattım o günleri bekliyorumm istiyorumm şimdiden özlüyorum onun nefesinle uyanmak onun nefesinle uyumak istiyorum şimdiden çok aşığım ona :KK14::KK36:

Opuyorum yanaktan yarin 2016 ya saniyeleri sayarken 5-4-3-2-1 deyince hamileyim demeyi nasip etsin allahim insallah ami amin
ay nasıl dugulandim sana anlatamam şuan gözlerim dolu dolu görmeni isterdimmmm inşallah canım ne kadar gzüell şeylerrrr söyledin dualarım en içiten seninle

ay nasıl dugulandim sana anlatamam şuan gözlerim dolu dolu görmeni isterdimmmm inşallah canım ne kadar gzüell şeylerrrr söyledin dualarım en içiten seninle
Amin canim senin icinde dua ediyorum 2016senin yilin olur insallah herkezin yili olsun bebis isteyenlerin yili olsun canim

Bende regl olmadim hayirlisi olsun 4 ocakga kadar degisiklik olmasa test yaptiracam insallah yuzumuz guler canim ya kocana guzel hediye olur gercekten kizzzx heyecan basti offfff

Kendinde değişiklik hissediyor musun canım agrın varmı? Çok sagol inş. Kendimi ümitlendirmekte istemiyorum aslında ama hayırlısıyla hepimizin yüzü güler inş.

Kendinde değişiklik hissediyor musun canım agrın varmı? Çok sagol inş. Kendimi ümitlendirmekte istemiyorum aslında ama hayırlısıyla hepimizin yüzü güler inş.
Canim atesim 36.9 larda sanci varla yok arasinda bilemiyorum ikimiz icinde hayirlisi olsun 2016 da guzel haberlerle girelim test yapalim yarin hayirlisi neyse o olsun canim he birde goguslerim agriyor sistiler rabbim neylerse guzel eyler yarin ogreniriz ne oldugunu

Sendeki durum.nasil agri filan anlatirmisin canim

Bende duygusallık hat safada gaz cok var ondan sanırım:eek: karnım çok hareketli arada agrım oluyor sanki adet okucakmısım gibi bilmiyorum ya senin gögüslerde kararma gibi oluşmalar varmı?
İnsallah hamissin canim yarin test yap kirmizilar gelmese bence trst yap derim .bende sadece gogsum sisdi uclari agriyor hayirlisi olsun cnm

İnsallah hamissin canim yarin test yap kirmizilar gelmese bence trst yap derim .bende sadece gogsum sisdi uclari agriyor hayirlisi olsun cnm

Aslında yarın gitmeyi düşünmüyorum canım hastalanmazsam eğer cumartesi gitmeyi düşünüyorum senden güzel haber bekliyorum inş. İstediğin sonuçla karşılaşır bebişini kucağına saglıklı bişekilde alırsın...

ay canım çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın çok zor bende 2 sene yapamdım ilaçlar kullandim kanser hücresi vardı çok şükür atlattım o günleri bekliyorumm istiyorumm şimdiden özlüyorum onun nefesinle uyanmak onun nefesinle uyumak istiyorum şimdiden çok aşığım ona :KK14::KK36:
Amin canım sanada çok geçmiş olsun herşey geride kaldı artk önümüzde güzel hamisli bebisli günler göreceğiz :)))

Aslında yarın gitmeyi düşünmüyorum canım hastalanmazsam eğer cumartesi gitmeyi düşünüyorum senden güzel haber bekliyorum inş. İstediğin sonuçla karşılaşır bebişini kucağına saglıklı bişekilde alırsın...
Amin canim insallah sende hepimizde bebislerimizi saglikli sihatli bebislerimizi aliriz kucagimiza... amin

Back