- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.561
Canım çok amin güzel haberler olunca etiketle beniNe demek canım benim kafa rahat olmalı ki bebiş kolayca gelsin hiç detaylara takılma güzel haberler almak vermek dileğiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok amin güzel haberler olunca etiketle beniNe demek canım benim kafa rahat olmalı ki bebiş kolayca gelsin hiç detaylara takılma güzel haberler almak vermek dileğiyle
Hoşgeldin kuzum güzel haberlerle gelelim inşallahMerhabalar buralarda yeniyim hep birşey olduğunda kadınlar kulübünde araştırıp doğru sonuçlar aldım üye oldum bende yazmak istedim gebelik için uğraşıyorum da
Hoşgeldin canım umarım güzel haberler alırsınMerhabalar buralarda yeniyim hep birşey olduğunda kadınlar kulübünde araştırıp doğru sonuçlar aldım üye oldum bende yazmak istedim gebelik için uğraşıyorum da
HOŞ buldum inşallahHoşgeldin canım umarım güzel haberler alırsın
B BuffalososCanım senin akıntın nasıldı afedersiniz şüphelendiğin ilk günden beri rengi vs nasıldı benim beyaz yapışkan geliyor 2 gündür
Beyaz yoğun kıvamlı geliyor şuan benim akıntım yoğun bir rengi var peçete koyuyorum İnsallah belirtilerden biridir sende deCanım senin akıntın nasıldı afedersiniz şüphelendiğin ilk günden beri rengi vs nasıldı benim beyaz yapışkan geliyor 2 gündür
Evet bende peçete koyuyorum canım ama silince geliyor beyaz ay inşallah enfeksiyon değildir günler geçmiyooooorrrrBeyaz yoğun kıvamlı geliyor şuan benim akıntım yoğun bir rengi var peçete koyuyorum İnsallah belirtilerden biridir sende de
Ya benim lekem geldi . Yumurtlama lekesi sanırım bunu her ay yaşıyorum . Bu durum gebeliğe engelmidir kızlar? Bu şekilde yumurtlama zamanında lekesi olan gebe kalan var mı?Tamamdır bugünüde değerlendiricem ozaman
Kokusuz ise enfeksiyon değilmiş canım doktora sormuştum bende kokulu ve renkliyse enfeksiyon demişti ne zamandı bat?Evet bende peçete koyuyorum canım ama silince geliyor beyaz ay inşallah enfeksiyon değildir günler geçmiyooooorrrr
2 AralıkKokusuz ise enfeksiyon değilmiş canım doktora sormuştum bende kokulu ve renkliyse enfeksiyon demişti ne zamandı bat?
Sende beni mutlakaaaCanım çok amin güzel haberler olunca etiketle beni
Aaa yumurtlama ne zamandı ki2 Aralık
O zaman benim bat'ı 5 Aralık olarak günceller misin canm? 7 aralık yazdırmıştım ben. 2 gün öne geldi çok mutluyum14 kuzum
Tahminimce 8-9 gün oldu canım Bilmiyorum bu kadar erken belirtisi olur mu ama göğüslerim şiş karnım çok şiş ve bacaklarım sızlıyor ayrıca beyaz akıntı varAaa yumurtlama ne zamandı ki
Tabii olur belirti ama şöyle benim testlerde yumurtlamanın 8-9u negatif çıktı 10. Gün aşırı minik gölge varla yok arası , esas silik çizgi 11. Gün çıktıTahminimce 8-9 gün oldu canım Bilmiyorum bu kadar erken belirtisi olur mu ama göğüslerim şiş karnım çok şiş ve bacaklarım sızlıyor ayrıca beyaz akıntı var
Bende 2 gün daha bekleyeceğim kuzucum sonra test yapacağım bakalım aman aman geçmesin hatta bütün tatlı belirtiler artsın beta HCG artsın bebiş büyüsünTabii olur belirti ama şöyle benim testlerde yumurtlamanın 8-9u negatif çıktı 10. Gün aşırı minik gölge varla yok arası , esas silik çizgi 11. Gün çıktı
Bugün 12. Gün kan verip öğrendim evet çıkabiliyor geç döllenme değilse
Bu belirtiler bende de vardı hala var geçmiyor
Selam daha önce de aynı grupta yer almıştık aşılama sürecini anlatabilir misin? Ben de ilaç kullanıyorum şuan, muhtemelen haftaya pazartesi veya salı aşılamam olacakKizlar bende geldim araniza ilk asilamam tutmadı regl bekliyorum olunca 2. Asilamaya gecicez. Regl olunca yeni bat veririm
Döngünün kaçıncı gunundesin? T çizgisi en az C kadar koyu olmalı yumurtlamayi gorebilmen için. Testin fotoğrafını da atabilirsin emin olmadığın durumlardaTeşekkür ederim inşallah bugün ovulasyon testi ilk defa yaptım hiç denemedim bu sefer denemek istedim testi anlamadım ama okudum baya işte bende C çizgi kıp kırmızı oldu T ise silik