- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.221
Ya canım benim Allah bir daha yaşatmasın inşallahTabiki asla zaten doktor yazmadan kullanmam, ilaç kullanmayı da çok zorda olmadığım sürece düşünmem, kızım geçen sene ilaç alerjisi yüzünden 3 gün hastanede yattı. Oğlum için de 3 gün bekledim ateşi düşsün diye bu sabahki randevuyu iptal ettim. Normalde düşmese gidecektik. Sadece doktorlar her ateşi grip olarak yorumlayıp antibiyotik yazıyorlar ama bu virüs kaynaklı ve ilacı farklı olan bir hastalık o nedenle aklımda bulunsun yazdım.
İnşallah hatırlı haberler alırsın canım benim haberini bekliyorumVerdim gitti eczacıda ver dedi karşıda zaten sağlık ocağı vardı doktor ve ebe de iki testte de yanlışlık olamaz dedi gerekli bütün testleri yapacağız dedi 3 tüp kan verdim çıktım bakalım canım hayırlısı ben daha inanmadım ama betayı görmek zorundayım
Barkodumun fotosunu da çektim hazırım kuzumİnşallah hatırlı haberler alırsın canım benim haberini bekliyorum
Evet noldukı kuzumKızlar her ay aynı ateşle mi adet oluyoruz.Papatyamaviss ateşten anlayanlar
Evet noldukı kuzum
Bu da ilk idrarla kaset testHem kaset test hemde erken gebelik testi yaptım ikiside tek çizgi
Ben çizgi görüyorumBu da ilk idrarla kaset test
çizgi var gibi gördüm benBu da ilk idrarla kaset test
Canım hangi gruba ??Bu da ilk idrarla kaset test
sat ve bat tarihlerini yaz canımkızlar ben nasıl guruba giricem
Siz de gebelik var mıydı?Ateş takip ediyorum ya o yüzden sordum geçen ay ki adet ateşimi biliyorum. Merakla bekliyorum oraya kadar düşecek mi diye
Malesef bekliyorum bakalım bi kaç güne belli olacakSiz de gebelik var mıydı?
Dağılmış gibi ya bozuk olabilir mi diye korktum ama idrardan sonra hemen çıktıBen çizgi görüyorum
Ne güzel işte. Süper inşallah devam eder böyle ne zaman batDağılmış gibi ya bozuk olabilir mi diye korktum ama idrardan sonra hemen çıktı
Ay hadi inşallah allah söyletmiş olsunMalesef bekliyorum bakalım bi kaç güne belli olacak
5 gün geciktimNe güzel işte. Süper inşallah devam eder böyle ne zaman bat