- 29 Ekim 2021
- 1.427
- 1.437
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.321
Beklemeyi düşünüyorum reglim gelmezse test yapıcamKız bu saatte varsa da çıkmaz ki, sabah ilk idrarla dene bir de
Bu gibi durumlarda bir kaç doktorun görüşünü almak gerekiyor.Maalesef bazı doktorlar sırf para için gereksiz işlemler yapıyorlar. Kuzenime ameliyat etmek için beyin tümörü var dendi hepimiz mahvolduk ama bir şey yokmuş. Daha geçen ay yumurtalık tümörün var hemen ameliyat olmasın dendi meğerse çikolata kistiymiş. Senden de para koparmak için tüpler tıkalı tüp bebek yapalım demiş olabilir. Yada belli bir kotaları vardır tüp bebeğe göndermeleri gereken onu doldurmaya çalışıyordurIşlem yapılacağı hafta reglimin bitisinin 15.gunuydu .doktor betaya bakti negatifti .ancak o hafta işlem yapılamadı hastanedeki cihazdan dolayı. Haftaya gel dedi .o hafta beta ya tekrar bakmadan hsg çekti. Tuplerin tamamen kapalı hiç ufacık Bi açılma olmadı ikisinde de anca tüp bebek dedi . Özel hastane bir de bu hemen tedaviye başlamak için gün fln verdi .Ben tabi başka doktor a da göründüm. O da bu hsg olmamış iyi çekilmemiş tekrar çekmemiz lazım dedi .işte regl olmayı bekliyordum sabah test yaptım acaba mi dedim sonuç bu işte
Eğer gebelik varsa tüplerinde tıkanıklık da yok demektir.Işlem yapılacağı hafta reglimin bitisinin 15.gunuydu .doktor betaya bakti negatifti .ancak o hafta işlem yapılamadı hastanedeki cihazdan dolayı. Haftaya gel dedi .o hafta beta ya tekrar bakmadan hsg çekti. Tuplerin tamamen kapalı hiç ufacık Bi açılma olmadı ikisinde de anca tüp bebek dedi . Özel hastane bir de bu hemen tedaviye başlamak için gün fln verdi .Ben tabi başka doktor a da göründüm. O da bu hsg olmamış iyi çekilmemiş tekrar çekmemiz lazım dedi .işte regl olmayı bekliyordum sabah test yaptım acaba mi dedim sonuç bu işte
Çok geçmiş olsun canımMerhabalar,
Aranıza yeni katıldım , 26 Eylül de gebeliğim bebeğimin kalp durması nedeni ile maalesef sonlandırıldı. Çok fazla kanamam oldu ve büyük pıhtılar düşürdüm , bilmiyorum benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı ama çok zor bir süreçti benim için.. Doktor 3 ay beklememiz gerektiğini söyledi ve bu ay ki adetim beklenenden 2 hafta önce oldu , normalde 7 gün olurdu veya 6 gün ama bu ay 5 gün sürdü. Adetim bittikten sonra denemeye başladık. Ne zaman test yapmalıyım sizce?
Üye olmadan önce çok araştırdım sizlerin kendi aranızda yapmış olduğunuz konuşmaları , hamilelik haberleri alanları gördüm ve onlar adına çok sevindim en son üye olmaya karar verdim. Umarım hayırlısıyla en kısa sürede hamile olduğumuz haberini almak bize de nasip olur.. :)
umarım bu ay olur :) yeni denemeye başladık ama arada kasıklarımda sızlama oluyor hemen heveslenmek istemiyorum ama olabilir mi acaba?
Benim ilk gebeliğimde yerleşmeye dair ne bir akıntı oldu ne de bir lekelenme. Sadece göğüslerim çok şişti adet döneminde olduğundan biraz daha fazlaydı ama adet tarihim yakın olduğu için ben ondan sanmıştım . Ek olarak karnımda her ay olduğu gibi şişkinlik vardı bir olsam da kurtulsam diyorum aklıma hiç hamile kalabileceğim gelmiyordu daha sonra test yaptım ki bir de ne göreyim :)Bilemedmki ya neye göre neyi takip edicezağrı vs olmasa yerlesmemi diyecem ama aynı adet ağrısı gibi ağrı var bakalm hayırlısı
Çok teşekkür ederim , Allah kimseye yaşatmasın..Çok geçmiş olsun canımtekrarda ön sağlıkla hayırla nasip olur inşAllah
Yumurtlama gününü biliyor musun? Biliyorsan yumurtlama gününden 10-12 gün sonra test yapabilirsin
Hiç belli olmuyor yaBilemedmki ya neye göre neyi takip edicezağrı vs olmasa yerlesmemi diyecem ama aynı adet ağrısı gibi ağrı var bakalm hayırlısı
Hoşgeldin kuzum ben senide görmüştüm bende 5 ekimde düşük yaptımMerhabalar,
Aranıza yeni katıldım , 26 Eylül de gebeliğim bebeğimin kalp durması nedeni ile maalesef sonlandırıldı. Çok fazla kanamam oldu ve büyük pıhtılar düşürdüm , bilmiyorum benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı ama çok zor bir süreçti benim için.. Doktor 3 ay beklememiz gerektiğini söyledi ve bu ay ki adetim beklenenden 2 hafta önce oldu , normalde 7 gün olurdu veya 6 gün ama bu ay 5 gün sürdü. Adetim bittikten sonra denemeye başladık. Ne zaman test yapmalıyım sizce?
Üye olmadan önce çok araştırdım sizlerin kendi aranızda yapmış olduğunuz konuşmaları , hamilelik haberleri alanları gördüm ve onlar adına çok sevindim en son üye olmaya karar verdim. Umarım hayırlısıyla en kısa sürede hamile olduğumuz haberini almak bize de nasip olur.. :)
Vücudunu dinleyip çok kaptırma kendini canım belki olmamıştır bu sonuç çok kötü etkiler seni o zaman. Daha yeni yeni toparlanıyorsun zaten. En yakın zamanda sağlıkla bebeğine kavuşman hayırlısıyla nasip olsun sana ve isteyen herkese İnşAllahumarım bu ay olur :) yeni denemeye başladık ama arada kasıklarımda sızlama oluyor hemen heveslenmek istemiyorum ama olabilir mi acaba? çünkü ilk yani sonlanan gebeliğimde adet bitiminden sonraki gün olan birliktelik sonucu hamile olmuştum.
hoş buldum senin bebeğinin de mi kalbi durmuştu peki?Hoşgeldin kuzum ben senide görmüştüm bende 5 ekimde düşük yaptım
İlk ay oladabilir canım olmayadabilir lütfen bu kadar erken stres yapma akışa bırakumarım bu ay olur :) yeni denemeye başladık ama arada kasıklarımda sızlama oluyor hemen heveslenmek istemiyorum ama olabilir mi acaba? çünkü ilk yani sonlanan gebeliğimde adet bitiminden sonraki gün olan birliktelik sonucu hamile olmuştum.
aminn inşallah diyelim, insanlar burada ne güzel birbirine destek ve moral veriyor.. :)Vücudunu dinleyip çok kaptırma kendini canım belki olmamıştır bu sonuç çok kötü etkiler seni o zaman. Daha yeni yeni toparlanıyorsun zaten. En yakın zamanda sağlıkla bebeğine kavuşman hayırlısıyla nasip olsun sana ve isteyen herkese İnşAllah
Çok sağolasın@Deepblues canım hayırlı olsun tebrik ederim yumurtlamanın üstünden kaç gün geçmişti.
İnanın çok değişik bir durum tabiki kendimi çok kaptırıp öyledir kesin demiyorum ama acaba oluyor aklımdaİlk ay oladabilir canım olmayadabilir lütfen bu kadar erken stres yapma akışa bırak
beklenmeyen anda öğrenmek ne güzel bir sürprizBenim ilk gebeliğimde yerleşmeye dair ne bir akıntı oldu ne de bir lekelenme. Sadece göğüslerim çok şişti adet döneminde olduğundan biraz daha fazlaydı ama adet tarihim yakın olduğu için ben ondan sanmıştım . Ek olarak karnımda her ay olduğu gibi şişkinlik vardı bir olsam da kurtulsam diyorum aklıma hiç hamile kalabileceğim gelmiyordu daha sonra test yaptım ki bir de ne göreyim :)
Hayırlısı olsun kuzum yaaÇok ılgınc valla kuzucum bende sasırdım valla.cunku baya belırtıde var.dıs gebelık fln olmasında aman yıne ondan korktm sımdı.onda degerler adetten sonra fırlıyo bırden.hayırlısı olsun tabıkı
Hani bunun psikolojisini yaşayan anlar gerçekten .7 aydır topiklerde geziyordum.en son hsg için karar verdim olmuyor diye .doktor dogal yolla imkansız tüp bebek dedi .dünyalar başıma yıkıldı ağlamaktan gözlerim kan çanağına dönmüştü istemsiz Bi şekilde sürekli yas geliyordu .ve bugün bu şekilde. Psikolojik olarak alt üst oldumBu gibi durumlarda bir kaç doktorun görüşünü almak gerekiyor.Maalesef bazı doktorlar sırf para için gereksiz işlemler yapıyorlar. Kuzenime ameliyat etmek için beyin tümörü var dendi hepimiz mahvolduk ama bir şey yokmuş. Daha geçen ay yumurtalık tümörün var hemen ameliyat olmasın dendi meğerse çikolata kistiymiş. Senden de para koparmak için tüpler tıkalı tüp bebek yapalım demiş olabilir. Yada belli bir kotaları vardır tüp bebeğe göndermeleri gereken onu doldurmaya çalışıyordur
tabiki öyle beklemediğimiz bir zamanda bulmuştu bizi ve tarif edilemeyen bir duygu kesinlikle :)beklenmeyen anda öğrenmek ne güzel bir sürprizaklmz sürekli bebiste olduğu içn herhalde acaba mi diyor insan herşeyi ona yoruyor bu ay biraz erken adet ağrıları başlayınca şaşırdım ama vardır bundada bir hayır