- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.281
Yaa resmen aslan annesi oluyorsunSeninle konuşmuştuk burç olayını Senin adına çok mutluyum, enerjin, bakış açın çok güzel inşallah kan sonucun da çok güzel çıkacak buna inanıyorum
Ben ettim askında bir kez pik oldu bir daha olmadı yumurtlamadan 1 hafta kadar daha yaptım her gün ama şimdi yapmıyorum pek adete 6 gün falan kaldı diye..Kızlar size bi sorum var. Ovülasyon testini yumurtlamayı yakalandıktan sonra yapmaya devam ediyor musunuz?
Öncelikle geçmiş olsun bence başınızdan geçen bu tecrübeyi aktarmanız çok iyi olmuş en azından bunu yaptırmayı düşünenler iki kere düşünmüş olur. Kansızlık yaptımı peki bu durum aktif kanamanızdan sonraKızlar ben sizinle bi şey paylaşmak istiyorum ben de 2017 yılında yaptırdığım meme silikonları vardı ben o tarihten beridir hep hasta gibiydim sağ göğsüm hep acıyordu ilişkide bile elletemiyordum dokununca acı çekiyordum mesela acıdan 5 sene çektim ultrason MR hic sorun görünmedi geçen sene Aralık ayında meme silikonlarının lenfoma yaptığını öğrendim ve çıkarmaya karar verdim. Çıkarma ameliyatı oldum 1 aralık 2021’de , sağ meme implantı meğer alma verme yapmıs aktif kanama varmış 5 yıldır içimde doktor Allah korumuş dedi resmen..
Şimdi geçen sene bugünlere bakıyorum 1 yıl geçti bebek istiyorum her şeyde bir hayır var gerçekten şükrediyorumbunu yeni farkettim mesela çok duygulandım ben o zehirli silikonlarla da hamile olabilirdim yavrum süt içecekti ordan allahım korudu çok şükür tertemizim şimdi 1 senede hücrelerim yenilendi pis kan atıldı çok şükür Bir daha da tövbe o tarz şeylere
Bu akşam ve pazartesi sabahını değerlendirebilirsin benceKızlar bana bir fikir verin
Bugün test yapamadım dışardaydık tüm gün eve geldik iki saat sıvı tüketmeden bir test yaptım hemen az önce böyle çıktı.
Benim bu ay planım hem çift çizgi gördüğümde hem de ertesi akşam değerlendirmekti iki gün üst üste ama eşim yarın sabah sekiz gibi yola çıkacak pazar günü komple yok pazartesi sabah dönecek eve.
Benim yumurta genellikle bugün çift çizgi ise ertesi güne çatlıyor bir gün sürüyor yani yumurtlama. Nasıl yapayım sizce?
Eşim sabah sekizde çıkacak evden, bu gece değil sabah değerlendirsem bir de pazartesi sabahı mı değerlendirsem? Test yarın gün içinde silikleşecek yüzde doksan
Eki Görüntüle 3163950
Fırsat bulduğun her an değerlendir bence en azından spermlerin 48 saat yaşadığını biliyoruz. Bende sağlıkçıyım iki günde bir evde oluyorum yapacak bişey yok kuzumKızlar bana bir fikir verin
Bugün test yapamadım dışardaydık tüm gün eve geldik iki saat sıvı tüketmeden bir test yaptım hemen az önce böyle çıktı.
Benim bu ay planım hem çift çizgi gördüğümde hem de ertesi akşam değerlendirmekti iki gün üst üste ama eşim yarın sabah sekiz gibi yola çıkacak pazar günü komple yok pazartesi sabah dönecek eve.
Benim yumurta genellikle bugün çift çizgi ise ertesi güne çatlıyor bir gün sürüyor yani yumurtlama. Nasıl yapayım sizce?
Eşim sabah sekizde çıkacak evden, bu gece değil sabah değerlendirsem bir de pazartesi sabahı mı değerlendirsem? Test yarın gün içinde silikleşecek yüzde doksan
Eki Görüntüle 3163950
Canım bence Allah ne verdiyse değerlendirKızlar bana bir fikir verin
Eki Görüntüle 3163950
tabi hep kansızdım değer düsüktü doktorlar ilaç veriyorlardı sadece içimden cıkan silikon kanla doluyduÖncelikle geçmiş olsun bence başınızdan geçen bu tecrübeyi aktarmanız çok iyi olmuş en azından bunu yaptırmayı düşünenler iki kere düşünmüş olur. Kansızlık yaptımı peki bu durum aktif kanamanızdan sonra
Bu gece de değerlendir hatta hemen hemen hic vakit kaybetmeKızlar bana bir fikir verin
Eki Görüntüle 3163950
Bu aksam değerlendirme imkanınız yoksa yarn sabah değerlendirin zatn sabah spermler daha sağlıklı diyorlarKızlar bana bir fikir verin
Eki Görüntüle 3163950
Merhaba her kese. Benimde adet tarihim yarin, ama hic bir belirtim yok. Test de yaptim bir sey cikmadi hayirlisi artikEki Görüntüle 3159460
Ateş takıbı yapmak isteyenler için bunu buraya bırakayım
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 7 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 AralıkP Pozitiflerceee knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 AralıkIhlamurseven bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
@beyons 1 Aralık@pozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 AralıkSonbahardagel @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 Aralık@Niqu @Angels900 11 Kasım 15 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 @lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 Aralık@Miss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık@pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık@Simgeklcc 6 Kasım 3 Aralık@angel0003 @Cey1an 17 Kasım 18Aralık@melisaa93 18 Kasım 18 Aralık
Bu akşam ve pazartesi sabahını değerlendirebilirsin bence
Fırsat bulduğun her an değerlendir bence en azından spermlerin 48 saat yaşadığını biliyoruz. Bende sağlıkçıyım iki günde bir evde oluyorum yapacak bişey yok kuzum
Canım bence Allah ne verdiyse değerlendirbu gece yarın sabah ve pazartesi
Bu gece de değerlendir hatta hemen hemen hic vakit kaybetmebi
Şimdi yapın bi de sabah gitmeden zaten sabah ereksiyonu oluyorlar hemen yaparsınız bugün ve yarın sabahın köründeo bebişşş buraya gelecek
Evet canım sabah daha kaliteli olma olayını duymuştum ben deBu aksam değerlendirme imkanınız yoksa yarn sabah değerlendirin zatn sabah spermler daha sağlıklı diyorlar
Hadi hayırlısı bakalımGelmeliiiii eveeeet
Arkadandan geleceğim bekle beni hehe
Evet canım sabah daha kaliteli olma olayını duymuştum ben deilk defa sabah denemiş olcaz bakalım
Ne tür bı sayılar bize de söylesene canım
Nasıl yapcaz peki bunuKuzum bak bunlar....
Ben gebelik ve uygun tarihte gebelik ve doğum sayılarını okuyorum sadece
Sayılar tek tek okunuyor
Eki Görüntüle 3163962
Hadi hayırlısı bakalım
Benmde bugün catlama günü sabah biraz aksam daha net silikti o yüzden bugün yarn değerlendirme gunuHadi hayırlısı bakalım
Gebelik sayısını mesela aklına geldikçe tek tek okuyorsun canımNasıl yapcaz peki bunu
Sabah degerlendirmek daha mantıklı geldi sanki biz de bu ay çatlamayi değerlendirdik nöbetler yüzündenKızlar bana bir fikir verin
Eki Görüntüle 3163950