- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.301
Hayırlısı olsun inşallah tutar canımBenmde bugün catlama günü sabah biraz aksam daha net silikti o yüzden bugün yarn değerlendirme gunu
Canım bende de yumurtlama sorunu var sende polikistik över var mı6 aydır deniyoruz 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum insallah bu son ay oluradetlerim düzensiz onun için suan hayit tohumu içiyorum insallah ise yarar
Valla kuzum benim de her ay planım bozuluyor illa eşimin ortakları yüzünden bir tek cocuksuz eşim olduğu için bir durum çıktı mı hemen ona paketliyorlar, hepsinin çocuğunun ya gösterisi oluyor ya kursu oluyor ya bilmem ne resitali oluyor, sende çoluk çocuk yok sen halledersin diyorlar eşim de aşırı yumuşak yüzlü bir şey diyemiyorSabah degerlendirmek daha mantıklı geldi sanki biz de bu ay çatlamayi değerlendirdik nöbetler yüzünden
Bol şanslaaar bol ekşınlar kikikiÇok sağ olun kızlarımmm
Bu gece yarın sabah ve pazartesi sabah olmak üzere üçünü de değerlendirmeye karar verdik
Bu zamana kadar hep akşamları değerlendiriyorduk ama hesaplarıma göre benim yumurtam sabaha karşı çatlıyor gibime geliyor bu ay ilk defa sabah da değerlendirmiş olacağız böylece mecburiyetten ama farklılık sonuçta belki tam zamanına denk gelir
Bana şans dileyin
Sizin bebiş olduğunda eşinde onlara kitler diğerlerinin çocuklar büyük oluyordur sıra bebişte işyerindeValla kuzum benim de her ay planım bozuluyor illa eşimin ortakları yüzünden bir tek cocuksuz eşim olduğu için bir durum çıktı mı hemen ona paketliyorlar, hepsinin çocuğunun ya gösterisi oluyor ya kursu oluyor ya bilmem ne resitali oluyor, sende çoluk çocuk yok sen halledersin diyorlar eşim de aşırı yumuşak yüzlü bir şey diyemiyorbizim çocuk olursa neyi bahane edecekler acaba çok merak ediyorum... neyse napalim artık bu ay da kısmet böyleymiş dünü de degerlendirmistik zaten tutarsa tutacak yoksa bir dahaki aya yine umutlar
Ay inşallah canımSizin bebiş olduğunda eşinde onlara kitler diğerlerinin çocuklar büyük oluyordur sıra bebişte işyerindebol bol kitlesin işleri intikam vakti
Benim eşim de iyilik konusunda yok diyemiyor Malesef,bazen bu yüzden biz mağdur oluyoruzValla kuzum benim de her ay planım bozuluyor illa eşimin ortakları yüzünden bir tek cocuksuz eşim olduğu için bir durum çıktı mı hemen ona paketliyorlar, hepsinin çocuğunun ya gösterisi oluyor ya kursu oluyor ya bilmem ne resitali oluyor, sende çoluk çocuk yok sen halledersin diyorlar eşim de aşırı yumuşak yüzlü bir şey diyemiyorbizim çocuk olursa neyi bahane edecekler acaba çok merak ediyorum... neyse napalim artık bu ay da kısmet böyleymiş dünü de degerlendirmistik zaten tutarsa tutacak yoksa bir dahaki aya yine umutlar
Bebişim yaaaaGünaydın kızlar ilk 5 dkben şok
sat 26 ekim , yumurtlama 9 kasım
Bugün yumurtlamanın 11. Günü
Dün gece adet olacakmış gibiydim yatakta döndüm durdum sızlama var sanki bisey akacakmış gibi adet öncesi gibi hisler
Bizede dua et sağlıklı gebeliklerde peşinden gelelimGünaydın kızlar ilk 5 dkben şok
Dün gece adet olacakmış gibiydim yatakta döndüm durdum sızlama var sanki bisey akacakmış gibi adet öncesi gibi hisler
Allahım insallah tüm grubumuza nasip etsinBizede dua et sağlıklı gebeliklerde peşinden gelelim
Allahım insallah tüm grubumuza nasip etsinSağlıkla hepimiz icin insallah
Hala tam hissedemiyorum sanki adet olacakmış gibiyim
Ayy maaşAllah sizeGünaydın kızlar ilk 5 dkben şok
Arkadaşlar günaydın
Bugün reglimin 3.günü dün gece yatmadan soğuk algınlığı ilacı içmiştim (ibucold C) normalde en yoğun günüm olması gerekirken bir anda çok azaldı. Bu tarz ilaçlar regli keser mi bilginiz var mı?
Kuzucum artık hamılesın gerçekten gündem güne koyulaşır inşallah sağlıklaGünaydın kızlar ilk 5 dkben şok
Bence bu çok güzel bir şey tabii ki aslında en başta beni eşime aşık eden şeylerden biriydi bu özelliği gerçekten hiç abartısız gördüğüm en temiz kalpli insan oluşu herkese yardım etmeye çalışması yolda dilenci görse arabayı durdurup inen biri ama birlikte yıllar geçirdikçe gördüm ki tanıyan tanımayan herkes kullanıyor adamcağızın bu özelliğiniBenim eşim de iyilik konusunda yok diyemiyor Malesef,bazen bu yüzden biz mağdur oluyoruz
Bir günde ne kadar koyulaştı maşallahGünaydın kızlar ilk 5 dkben şok
Sağol canımEtkileyebilir canım ben kızken antibiyotik kullanmıştım akıntının rengi bile değişmişti