Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Hep aynı saatte ölçüyorum canım. Alarm kurdum hafta sonu da aynı saatte uyanıp ölçüyorum. Bilemedim ben de.
Bir iki gün oynayabilir aynen tutmak zorunda değil tabikide ölçüm hatası falan olabilir ya da uyumamışsındır ilaç kullanmıisındır hastalık falan yanıltıcı olabilir bazı günler ama 4 gün fazla
Belki bu aya özeldir sen ikisinide değerlendirdiysen sorun yok bence adet olunca ancak çıkar ortaya hangisi olduğu ya da gebelik çıkınca ki inşallah bidaha da ihtiyacın olmaz bunlara git anne gruplarına 🥳

Gebe kalınca insanın diline vuruyor demekki kanka 🤣🤣 çok hayırlı olsun inşallah,sizlerden biri gebe kalınca bizlere de umut oluyor 🥰🥰 peki sırt ağrısı göğüs hassasiyeti falan tahmini kaçıncı günde oldu,ve bazıları alıntı demiş o var mı sende
Ahahahah😂😂😂 aslında henüz de kimseye söylemddık ya biride soruncaa konustukca konsuuyor ınsan 😂😂 benim göğüs hassasiyetim regl öncesi 3 gun kala falan basladı . Sonra bi anda sadece gogus ucu agrısına döndü ama suan yine hepsi ağrıyo 🤦🏻‍♀️🤩Sanırım akıntı demek ıstedın akıntı ben regl öncesi yasardım sınrasında adetim gelırdı ama bu gecikmemle beraber o yogun akkntı kesildi sımdı cok hafif

041F6F7C-E946-4A90-892F-2504FFBD611A.jpeg
Merhaba arkadaslar bugun saat 13.15 gibi test yaptım yarım saat kadar bekledim negatifti. Sonra esim geldi testi kutusuna kaldırdım yemek yedi gitti 15.00 gibi tekrar baktım bu sekildeydi.Bat'a 5 gün var. Testin markası bebetime oldugu icinn hic ihtimal vermiyorum böylebişey yaşayan var mıı :KK43:

Eki Görüntüle 3179504
Benimde böyle oluyor
İsaretleyemeyince de böyle Papatyamaviss Papatyamaviss @Deepblues
Discard etme şu an canım sonra gerekirse çizgi dursun
İnşallah gitmene gerek kalmaz Allah'ım çok amin
Allah razı olsun canım çok sağol 😘
Siz link paylaşırken ben yeni ölçmeye başlamıştım aman benim kötü tabloyu ne yapacaklar dedim paylaşmamıştım 😂
Kız tablonun iyisi kötüsü mü olur😁 maksat vücudu tanımak bir de birbirimizi takip etmek :KK66:

Ciddi misin devamı gelmeyen lekenlenme yerlesme olarak yorumlanır ne kadar sabırlısın test için 🤣🧿
İlk hamileliğimde de lekenlenmem olmuştu ama adetimin 4 5 gün geçmesini beklemiştim emin olmak için. Emin ol sabırlı biri asla değilim ama yaşadığım üzücü olaylar tekrara düşer diye korkuyorum. 🥲😇

Eki Görüntüle 3179581 Merhaba arkadaslar bugun saat 13.15 gibi test yaptım yarım saat kadar bekledim negatifti. Sonra esim geldi testi kutusuna kaldırdım yemek yedi gitti 15.00 gibi tekrar baktım bu sekildeydi.Bat'a 5 gün var. Testin markası bebetime oldugu icinn hic ihtimal vermiyorum böylebişey yaşayan var mıı :KK43:
Resmen gölge var 🤭 inşallah gerçektir.
Yarın Artimed yada Laboquick al dene birde canım net olsun.

Eki Görüntüle 3179581 Merhaba arkadaslar bugun saat 13.15 gibi test yaptım yarım saat kadar bekledim negatifti. Sonra esim geldi testi kutusuna kaldırdım yemek yedi gitti 15.00 gibi tekrar baktım bu sekildeydi.Bat'a 5 gün var. Testin markası bebetime oldugu icinn hic ihtimal vermiyorum böylebişey yaşayan var mıı :KK43:
Canım sabah ilk idrarla yaparsan daha sağlıklı olur, bata ne kadar var canım? İnşallah bebiş seninledir 🤲

Üzülmeni istemem canım ama benimde çoğu kez böyle oluyor ve negatif yarım saatten sonrası gerçek olmuyor sen yinede kan ver olmadı

Allahmmm ne de guzel bır gunn :) yarın sabah yap kuzum tekrardan ınsallah dogrudur

X