Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Evet canım döngünün 12. Günü. 26 günde adet oluyorum
O zaman canım orda muhtemelen ateş ölçümünde sıkıntı olmuş olabilir aynı saat olmasına falan dikkat ettin mi bide ben mesela ilk ölçtüğümü değilde iki tane aynıyı tutturunca onu aldım hep farklı çıkaniliyor çünkü özellikle ilk ölçüm çoğunlukla hatalı çıkıyor.çatlamadan sonra yani luteal faza geçtiğind vücut ısısı illaki artıyor dediğin gibi bi tutarsızlık car belki bir sonraki aya daha düzgün yakalarsın ya da görürsün

O zaman canım orda muhtemelen ateş ölçümünde sıkıntı olmuş olabilir aynı saat olmasına falan dikkat ettin mi bide ben mesela ilk ölçtüğümü değilde iki tane aynıyı tutturunca onu aldım hep farklı çıkaniliyor çünkü özellikle ilk ölçüm çoğunlukla hatalı çıkıyor.çatlamadan sonra yani luteal faza geçtiğind vücut ısısı illaki artıyor dediğin gibi bi tutarsızlık car belki bir sonraki aya daha düzgün yakalarsın ya da görürsün
Hep aynı saatte ölçüyorum canım. Alarm kurdum hafta sonu da aynı saatte uyanıp ölçüyorum. Bilemedim ben de.

Dayanamadım daha regle 5 gün var test yaptım.malesef bariz negatif .. galiba yine kırmızılar benimle 🤐
ya valla kızıcam ha kusura bakmaa , 5 gün önceden test yapıp bu kadar net olmak neden 5 gün önce cıkmama olasılıg zaten bana gore yuze 90 lütfen yapmayın böyle , 5 gün önceden test yapıyorsanızda zaten negatıf cıkacagını bıle bıle yapın

Böyle oldu bebiş
kuzum catlaman 16 sı degıl 15.günü pıke gore rengı acılmaya baslamıs o gun zaten ve 15.günde ateşin artmıs yanı catlamıs kı hormonun salgılanmıs . oyuzden yarında atesını net gırdıkten sonra tamamen ates tablonda ovulasyonların uyumlu bır sekılde gıdıyor olacak

Canım hamilemisin çok sevindim tesadüf gördüm Allah tamamına erdirsin prolaktin düştü demekki şükür endişelerin geçmiştir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yaa çok sağol canım prolaktin değerlerime baktırmadım eğer bu ayda olmasaydı baktırıcaktım ama çok şükür gerek kalmadı. 🥰🥰
Yaa maşallah baya ilerlemişsin canım nasıl gidiyor cinsiyet belli olmuştur heralde artık😍😍😍❤️❤️❤️

X